2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
4.hafta da görmüştük
Ben hafta olayini cok cozemedim sanirim son adet tarihinin ilk gunununden sayiyorlar. Benm son adet tarihimin ilk gunu agustos 13. Yani suan 4 hafta 1 gunluk mu hamilelik🤔 doktorda bana bunlari sormadi. Sadece kan degerine bakti. Sizin kacti kan degeri hatirliyomusunuz?

Ben çok erken diye henüz gitmedim
Çünkü adetlerimin arası 24 güne indi
23 uncu gün idrarda öğrendim
İlk hamileligimde 5 artilarda görmüştüm keseyi acele etmek istemiyorum o yuzden
Doktor beni oyle telaslandirki anlayamadim. 4 hafta 1 gun aslinda. Sadece hcg ye bakti anlayamadim. Bende biraz beklesemmi acaba. Ama duramiyorum da. Sizin kese görundugunde hcg degeri kacti hatirliyormusnuz?

Ben de Allah nasip ederse mayıs annesi oluyorum galiba :KK54:
Henüz kalp atışlarını duymadığımız için tedirginlik var, pazartesi gidicez inşallah bi sıkıntı olmaz :dua: Geçen hafta leke şeklinde kanama olunca doktorum 10 gün rapor vermişti, kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum, işe gidemiyorum. Biraz da bu yüzden tedirginliğim:110: Kalbini duysam bi nebze rahat edicem.

Doktor beni oyle telaslandirki anlayamadim. 4 hafta 1 gun aslinda. Sadece hcg ye bakti anlayamadim. Bende biraz beklesemmi acaba. Ama duramiyorum da. Sizin kese görundugunde hcg degeri kacti hatirliyormusnuz?
Ben günüm geçtikten 5 gün sonra yaptirdigimda 1500 çıkmıştı değerim
Doktorumaysa bir sonraki hafta için randevu almıştım
Ben henüz kan tahlili bile yaptirmadim bugün yaptırıp randevumu da 10-12 gün sonrası için alacağım
Acele etmeyin bence ☺️☺️

Ben de Allah nasip ederse mayıs annesi oluyorum galiba :KK54:
Henüz kalp atışlarını duymadığımız için tedirginlik var, pazartesi gidicez inşallah bi sıkıntı olmaz :dua: Geçen hafta leke şeklinde kanama olunca doktorum 10 gün rapor vermişti, kan uyuşmazlığı için iğne yaptırdım ve progestan kullanıyorum, işe gidemiyorum. Biraz da bu yüzden tedirginliğim:110: Kalbini duysam bi nebze rahat edicem.
Stres yapma sen rahat ol bebisinde rahat olur sen kendini siktikca o da hissediyor stres altina giriyor guzel dusun iyiyi cagir🥰

Bende simdi doktordayım. Keseyi göremedik ama kan tahlili verdim sonuc bekliyorum. Insallah hayirli sonuclanir. 3 saat gecer mi simdi... bende 2 gundur cok kotu bel ve kasik agrisi var.

Merhaba ☺ bir problem olmazsa sanirim bende mayis ayi annesi olacagim🙃 son adet tarihimin ilk gunu 13 agustos. Dun idrar testi ile ogrendim. Sonra hemen acile kostum kan tahlili ile ogrendim b hgc test sonucum 2034 cikti. Bugun ozel kadin doguma gittim. Alttan ultrason ile goremedi tekrar kan tahlili yapti. 2745 cikti bu seferde. Sonra pazartesiye randevu verdi sabah erkenden gel gebelik kesesini gormemiz lazim dedi. Acikcasi moralim bozuldu. İlk gebeligim hic bisey bilmiyorum cok tedirginim. Bi bilgisi olan varsa paylasirsaniz cok sevinirim. İnsall

Benim sat 12 agustos kese gorunmedi daha test yaptik sonuc bekliyorum

Kizlar Günaydın. Bugun itibariyle 6+0 olduk biz. Sizce kalp atışıni duynak icin ne zaman gitmeliyim doktora. Devlete mi ozele mi?
Günaydın, geriden falan gelmiyosa bence duyular artik. Bende 6+6yım ama doktor 4 gün geriden dedi ultrasonda. Sali gitmeyi düsünüyorum garanti olsun diye

Meraba anne adayları Rabbim hepimizin sağlıkla hayirla bebeklerimizi kucagimiza almayı nasip etsin son adet tarihim 16 ağustos 22 mayıs 2020 muhtemel doğum

Kizlar sizde gebelik testleri nasil çikti.?? Bu testi adet günüm geçtikten 4.günü yaptim. Ikinci çizgi çok hafif gözüküyor. Oğlumdada ayni böyleydi. Kizimda biraz daha netti.

Eklentiler

• 20190910_155017-1.jpg
    20190910_155017-1.jpg
    19 KB · Görüntüleme: 27
Ben günüm geçtikten 5 gün sonra yaptirdigimda 1500 çıkmıştı değerim
Doktorumaysa bir sonraki hafta için randevu almıştım
Ben henüz kan tahlili bile yaptirmadim bugün yaptırıp randevumu da 10-12 gün sonrası için alacağım
Acele etmeyin bence ☺☺
Tesekkur ederimmm ❤️ umarim problem olmaz. Dediginz gbi biraz bekleyeyim..😊

X