Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. ŞimdiCnm kizinda belirtilerin kaçinci haftalarda başlamisti hatirliyormusun? Şimdiden bi cinsiyet merakim başladi.☺ benimde kizimda hamileligim cok zor geçti asiri koku hassasiyetim vardi. Oğlumda tam tersi canm herseyi cekiyordu cok rahattim. Bu arada 3.bebiş olucak insalh hayirlisiyla ☺Benim henüz 5. haftam. Ara sıra hafif baş dönmesi hariç pek bir belirti yok henüz. Kızım da çok ağır ve yorucu geçmişti hamileliğim. Şimdi inşallah hafif geçer
Bende İskenderudayımsizinkide hayırlı olsun
Herkese merhaba 6+2 bugün bizim de . Antalya'dayım. ilk gebeliğim hiç beklemiyordum ilaç kullanıyordum hatta D grubuna giriyormuş. Ne olacağımız belli değil tabi ama birkaç gündür rahatsız edecek kadar bulantılarım var.
Palmiye de Ali yetere gidiyordum canım ikincisinde de ona gideceğim inşallah. Çok geçmiş olsun buarada ilk dogumundaki sıkıntılara üzüldüm ,benimde ilk dogumumda kordonu kopmustu bebeğimin sağolsun doktorumun ilgisinden sorunsuz bir şekilde doğum yapabildim
Salı günü gidicem canımDoktora gittin mi cnm kese gözüktü mü
Hayırlı sağlıklı olsun da artıkInsallah Rabbim saglikli hayirli kiz evlat verir
Amin inşallah, buarada sizin ilk çocuk kaç yaşında benimki daha 14aylik
Benimki daha 14 aylık,)
İnşallah hayırlısı bakalım. 31 temmuz canımHoşgeldin canımD grubu ilaçlardan çok korkmamak lazım. Sen içini ferah tut, ilk ay kullanılan ilaç vs çok zarar vermez derler. Ben bebeğini sağlıkla kucagına alacagına inanıyorum. Tam olarak SAT tariihini yazabilir misin bana?
Tiroid dediğiniz Tsh mıHerkese iyi akşamlar. Çok canım sıkkın. Bugün iki kadın doğumcu gezdim. İlki keseye baktı. Ölçmedi bile. Çok yeni daha dedi. Tahlillere gözünün ucuyla baktı. Tiroid yüksek sayılmaz(4 küsür), ben ilaca karşıyım dedi. İdrar yolları enfeksiyonuna bakmadı bile. Ben de unuttum söylemeyi. Sonra aldı mı beni bir telaş! Hadi ikinci doktora yolladım. Ölçtü, boyutları söyledi. Önceki kayıp hikayemi dinledi. Önerilerde bulundu, progesteron yazdı. Yapılabilecekleri anlattı. Enteresan bir deneyim yaşadım bugün. Nasılım İnan’ın bilemiyorum...