Sıcaktan kastım kaynar değil yanlış ifade etmişim sanırım.Sıcak duş bebeğe iyi değil derler ama. Ilık öneriyor dr ler sanki
Gerçekten tek istediğim hayırlı ve sağlıkla şu hamilelik dönemini geçirmek, içim içimi kemiriyor. Takmıyayım iyi düşüneyim diyorum ama başarılı olamıyorum vucudumu dinlediğim için her gün başka şikayetlerim varHayırlısıyla şu zaman geçse de bebeğimizi kucağımıza alsak
Öyle deme canım zamanında sağlıkla gelsin kuzucuklar 30 haftalık prematüre annesiyim çok zor erken doğumların sonrası küvez yolu beklemek falanYahu çok uzun tutmuşlar bu hamileliği arkadaş. 1-2 ay bekleriz neyse de 9 ay nedir ya
Bence yerlesme akintisi olabilirKızlar günaydın. Ben bugün 4+3 'üm. Gece tuvalette sfederdiniz peçete de pembelik fark ettim. Sabah da biraz daha koyusu kahverengimsi bir renk böyle birşey yaşayan var mı ? Daha önce dış gebelik yaşadım, oda kahverengi akıntılarla başlamıştı. Korkmaya başladım
Yerlesme olabilir ama siz yine de doktorunuzla gorusunKızlar günaydın. Ben bugün 4+3 'üm. Gece tuvalette sfederdiniz peçete de pembelik fark ettim. Sabah da biraz daha koyusu kahverengimsi bir renk böyle birşey yaşayan var mı ? Daha önce dış gebelik yaşadım, oda kahverengi akıntılarla başlamıştı. Korkmaya başladım
Ay ben hic anlamam kiBen çok yoğunum. Ama siz yapmak isterseniz bilgileri verelim🖐
Insallah Rabbim saglikli hayirli kiz evlat verirBende aynı erkek vede erken oldu benim sıpada
Kesinlikle canımDemekki tamamen hurafe
Kişiye göre değişir canım oğluma hamileyken 3 aylıkken çıkmaya başlamıştı karnım ama benim iç karnım küçükmüşGünaydın kızlaarsabah sabah soruyla baslamak istiyorum. Tecrubeli hamileler söyleyin bakalim ne zaman hamile oldugumuz belli olacak. Karnim çıksın istiyorum hemen
Ama kilo almakta istemiyorumbu ne yaman çelişki böyle
Daha çok var deseneKişiye göre değişir canım oğluma hamileyken 3 aylıkken çıkmaya başlamıştı karnım ama benim iç karnım küçükmüş
Benim kendi göbeğim bar bir de. Hamilelikle nasıl olur düşünmek istemiyrmDaha çok var desenehamile oldugumu unutuyorum böyle. Hatırlatacak kücük bi göbek lazim
Benim kendi göbeğim bar bir de. Hamilelikle nasıl olur düşünmek istemiyrm
Evde misin sürekli. Evde olunca kafaya takıyor insan. Çıkık gezmeye kafa dağıtmaya çalış ozaman pek anlamıyor ınsanYahu çok uzun tutmuşlar bu hamileliği arkadaş. 1-2 ay bekleriz neyse de 9 ay nedir ya