Ah inşallah Canimm inşallah Rabbim isteyen erkeğe sağlıklı evlatlar nasip etsinAa biliyorum canim ayni seyi benim yakinimda yasadi kimyasal uzerine bebegin kalbinin durmasi vs derken simdi hamile Allah a sukur 4 aylik oda senin gibi igne vuruyorİnsAllah bekleyen isteyen herkez icin bian once kucagımıza alırız
İnşallah hayırlısı ile keseyi görürüm canım belli olur haftası da sen bizden öndesin galibaBu arada evet canim tam kesin haftasi ultrasonda belli oluyor
Bu doktorlar yokmu bu doktorlarBenimde Dün 1132 cıktı ama yavaş ilerliyor dedi doktor.Kanama alanı var diyor bir doktor,digeride ödem var diyor.Yarin tekrar özeldeki doktor çağırmıştı oraya gideceğiz hem beta bakılacak,hemde kese varmı diye bakılacak.Sagliksiz gibi duruyor dedi ödem var diyen doktor.Kime inanıp kime güveneceğiz bilmiyoruz.Moralim yerlerde Ayrıca progestoran iğnesi de oluyorum.
Inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı bir hamilelik sürecine girerim
9 yıldan sonra tedavisiz hamile kalmıştım.
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin
Yok canim kalp atisini 8. Haftada duyucam suan 6. Haftadayiz beklemek cok zorKalp atışını duydun mu canım
Hoşgeldin canım aramıza2020 mayıs annesi ailesinde bende varımmm
Biz tam 6 haftalıgız ya sizİnşallah hayırlısı ile keseyi görürüm canım belli olur haftası da sen bizden öndesin galiba
Aramızda 1 gün var canım bende 6+5 günlükken gidicem salı günü yani kalp atışını duyarım diye umuyorum ama hayırlısı bakalım. Tam haftasına uygun mu seninki ultrasona göreYok canim kalp atisini 8. Haftada duyucam suan 6. Haftadayiz beklemek cok zor
Benim hesaplamalarıma gore hastaneye gittigimde 6+4 tu son adete gore hesapladım ultrasona baktiklarindada 5 +6 oldugunu soylediler kalp atisi icinde 15 gun sonraya randevu verdiler bende duyarım diye cok heveslenmistimAramızda 1 gün var canım bende 6+5 günlükken gidicem salı günü yani kalp atışını duyarım diye umuyorum ama hayırlısı bakalım. Tam haftasına uygun mu seninki ultrasona göre
Duaya cok ihtiyacım var esirgemeyin dualarınızıBu doktorlar yokmu bu doktorlarbiz kendimizi onlara güvenip gidiyoruz ama nedense her kafadan bi ses çıkıyor. Hiç takma sen bunları canım inşallah hiç bişey olmaz bebeğine dualarımız seninle bu arada yavaş ilerliyor derken yani senin beta iki güne bir artışı çok az mı oluyor canım en azndan yüzde 60 artış olması lazım mis .
Kuzum ben kaç haftalık olduğunu bilmiyorum tam olarak ama büyük ihtimal 4 yada 5 haftalık olmuşturBiz tam 6 haftalıgız ya siz
Canım yüzde 70 gayet iyi doktorlar genelde yüzde 60 dan sonrası iyi diyorlar cunki. Bence sen içini ferah tut inşallah hayırlısı ile hiç birşey olmazDuaya cok ihtiyacım var esirgemeyin dualarınızı%70 civarında ilerliyor.
Ayy hayırlısı olsun bakalım inşAllah sağsalim duyarız kalp atışlarını minişlerimizinBenim hesaplamalarıma gore hastaneye gittigimde 6+4 tu son adete gore hesapladım ultrasona baktiklarindada 5 +6 oldugunu soylediler kalp atisi icinde 15 gun sonraya randevu verdiler bende duyarım diye cok heveslenmistim
InsAllah canımm❤Ayy hayırlısı olsun bakalım inşAllah sağsalim duyarız kalp atışlarını minişlerimizin ❤
InsAllah canımm❤Kuzum ben kaç haftalık olduğunu bilmiyorum tam olarak ama büyük ihtimal 4 yada 5 haftalık olmuşturdoktora cumartesi günü gideceğim ultrasonda herşey belli olur inşallah keseyi de görürüz
Bnde aynıyım karnımda gur gur sesler geliyor sıcak tutuyorum kendimi,bi de çıban çıktı onla uğraşıyorumKızlar benim şişkinlik ve aşırı gaz var siz de oluyor mu nasıl başediyorsunuz
Benim şişkinlik ve gaz problemi Yok. İştahsızlık var hiçbirşey yiyemiyorum dolayısı ile gazda olmuyor. Hepsi ayrı zor hafif şeyler yemeye çalış. Bazen bünyede ne yersen ye gaz oluyor.Kızlar benim şişkinlik ve aşırı gaz var siz de oluyor mu nasıl başediyorsunuz
Gazdan çatlıcam artık şişlinliği önemseyemiyorum. Sıcak duş aldım çoraplarımı giydim valla 5 dk’da bir affedersiniz çıkıyor gazKızlar benim şişkinlik ve aşırı gaz var siz de oluyor mu nasıl başediyorsunuz
Ben çok yoğunum. Ama siz yapmak isterseniz bilgileri verelimSevgili konu sahibiKemirsizdemir . Acaba bir hamilelik tablosu eklemen mümkün mü?? diğer konularda genelde var bizim neyimiz eksik kiiii??? Şöyle herkes sat yazsın beklenen doğum tarihi yazılsın yaşlarımız olsun vs artık ben de kendimi böyle bir tabloda görmek istiyorum
Sıcak duş bebeğe iyi değil derler ama. Ilık öneriyor dr ler sankiGazdan çatlıcam artık şişlinliği önemseyemiyorum. Sıcak duş aldım çoraplarımı giydim valla 5 dk’da bir affedersiniz çıkıyor gaznapcaz böyle bilmiyorum