2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Evde misin sürekli. Evde olunca kafaya takıyor insan. Çıkık gezmeye kafa dağıtmaya çalış ozaman pek anlamıyor ınsan

ne evi kız çalışıyorum ben. işteyim. ahhhhhhh kahrolsunnn kapitalizmmm ama diyorum doğurursam inşallah, tövbe edeyim evimin kadını çocuklarımın anası olayım.. bırakayım bu dünya işlerini, evde çocuuuuumaaaa don öreyim diyorum.. sonra aklıma sgk primim geliyor,vazgeçiyorum

İşte olduğun halde kafaya takıy8r musun yani. Çok ilginç ben işe başlayınca unutuyorum tamamen işe konsantre oluyorum süper geçiyor zaman

İşte olduğun halde kafaya takıy8r musun yani. Çok ilginç ben işe başlayınca unutuyorum tamamen işe konsantre oluyorum süper geçiyor zaman

ağrım sancım akıntım varken nasıl takmayayım robot muyum ben? kasıklarında sancı olduğunda görmezden gelebiliyorsan sana buradan kocaman alkış gönderiyoruz

ağrım sancım akıntım varken nasıl takmayayım robot muyum ben? kasıklarında sancı olduğunda görmezden gelebiliyorsan sana buradan kocaman alkış gönderiyoruz
Kuzum agrilarin ne zaman baslamisti tam. Ben de iki gundur var ya alt karninda kramp gibi anlik gelip gidiyor adet gibi uzun surmuyor. Bugun 5+5 olduk acaba bu gunlerde normal mi

Kuzum agrilarin ne zaman baslamisti tam. Ben de iki gundur var ya alt karninda kramp gibi anlik gelip gidiyor adet gibi uzun surmuyor. Bugun 5+5 olduk acaba bu gunlerde normal mi
Ben 7 haftalığım çok şükür bu aralar azaldı. Bir de yürümeye baglıyrm çok yatınca ağrıyor yürüyünce geçiyor benim. 7 . Hafta gibi geçebilir yani. Ama kişiden kişiye de değişir. Inşallah bir önce gecer

kesinlikle benim de o zamanlardı, hatta 5+2 de kontrolde doktora söyledik, korkma dedi ama işte insan hep tetikte oluyor, endişe etme, hatta biliyorsun 1 kez kahve akıntım bile oldu, herkeste farklılık gösterse de; koyu sarı akıntı ve bol bol kasık sancıları adet ağrıları olabilir bu günlerinde. yani benim çok oldu en azından. 7+1 bugün ve bugün biraz sakinim sadece.

Sizin yine yarın ben daha salıya kadar yicem kendimi

Anladim canim insaallah normaldir. Sakin kalmaya calisiyorum ama bugun arttigi icin merak ettim. Suan akintimda degisiklik yok sadece boyle tuhaf kramplar var uzun surmez insaallah

Sanirim ayni haftalarda geciyor ben de cok yurumuyorum isten eve evden ise onda da araba kullaniyorum zaten. Hafiften yuruyuslere baslasam iyi olcak galiba sen deyince hatirladim izledigim bi videoda 5.haftada spor yapin yaziyordu. İnsaallah en kisa zamanda gecer ❤

M mely15 ay bende de aynı günlerdir herkeste olması normal demek ki. Sarı tuhafıma gitmişti benim de. Bu arada Greensey yerlesme kanaması için çok geç değil mi yaa
Herkeste farklilik gosteriyor zamani canim benim 6.haftada bile olmustu oncekinde doktor yerlesme demisti ama dusuk olmustu o sonradan. Burda onemli nokta kanin rengi ve kivami benim normal kanama oluyodu surekli ve arada minik pihtilar olmustu sonlara dogru. Yani kahverengi ve acik pembe kanama sorun degil

Günaydın kızlarrr
Kramplar ağrılar nprmal, ben ilk bebeğimde ha adet oldum ha olacağım diye beklemiştim çünkü adet sancısı gibiydi =)
Akıntı da olabiliyor
Kanamam hiç olmadı ama kanaması uzun süren ya da çok olan arkadaşların doktora gitmesini öneririm, progestan gibi bir hormon takviyesi verebilir

Ben hala minnoşumun kesesini göremedim, kara delik gibiydi 3 gün önce =)
Erken öğrenmek de zormuş. İlk bebeğimde 2 hafta geciktikten sonra öğrenmiştim, tatilde aklıma bile gelmemişti
Şimdi erken öğrenince heyecanla kalbi bekliyorum ki ailemle ve abisiyle paylaşayımmm

Bu arada sizler n'aptınız yakın çevrenizle paylaştınız mı?

Hepinize musmutlu bir cuma diliyorum
Sevgiler

Bende ilk haftadan beri şeffaf akıntı var. İlk hamilelik belırtımdı hala da devam ediyor.

Ben aileme ve bir kaç yalın arkadaşıma söyledim. 3 aya kadar saklıyorum sonrasında sevinçle soyleyecegim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…