- 6 Eylül 2019
- 153
- 381
- 39
Ben aileme ve bir kaç yalın arkadaşıma söyledim. 3 aya kadar saklıyorum sonrasında sevinçle soyleyecegim inşallah
Bende 58 kiloyum ya cok az degilim ama basen bacak var göbek cok azicik cikiyo. Göbekte gelsinde orantili oluyumBenim kendi göbeğim bar bir de. Hamilelikle nasıl olur düşünmek istemiyrm
Aynen ben de 3 ayi beklemek istiyorum hem nazar falan da degiyorBen aileme ve bir kaç yalın arkadaşıma söyledim. 3 aya kadar saklıyorum sonrasında sevinçle soyleyecegim inşallah
Sır gibi saklıyoruzGünaydın kızlarrr
Kramplar ağrılar nprmal, ben ilk bebeğimde ha adet oldum ha olacağım diye beklemiştim çünkü adet sancısı gibiydi =)
Akıntı da olabiliyor
Kanamam hiç olmadı ama kanaması uzun süren ya da çok olan arkadaşların doktora gitmesini öneririm, progestan gibi bir hormon takviyesi verebilir
Ben hala minnoşumun kesesini göremedim, kara delik gibiydi 3 gün önce =)
Erken öğrenmek de zormuş. İlk bebeğimde 2 hafta geciktikten sonra öğrenmiştim, tatilde aklıma bile gelmemişti
Şimdi erken öğrenince heyecanla kalbi bekliyorum ki ailemle ve abisiyle paylaşayımmm
Bu arada sizler n'aptınız yakın çevrenizle paylaştınız mı?
Hepinize musmutlu bir cuma diliyorum
Sevgiler
kvalidem benim annem baba abim eşim ofisteki arkadaşlarım ve en yakın kız arkadaşım haricinde ne eşimin ne benim ne arkadaş ve akrabalarımıza söyledik. 3 ay dolsun istiyorum hem nazar hem de Allah korusun bir şey olduğunda insanlardan olumsuz telefonlar almamak için. biraz garanti olsun istedikGünaydın kızlarrr
Kramplar ağrılar nprmal, ben ilk bebeğimde ha adet oldum ha olacağım diye beklemiştim çünkü adet sancısı gibiydi =)
Akıntı da olabiliyor
Kanamam hiç olmadı ama kanaması uzun süren ya da çok olan arkadaşların doktora gitmesini öneririm, progestan gibi bir hormon takviyesi verebilir
Ben hala minnoşumun kesesini göremedim, kara delik gibiydi 3 gün önce =)
Erken öğrenmek de zormuş. İlk bebeğimde 2 hafta geciktikten sonra öğrenmiştim, tatilde aklıma bile gelmemişti
Şimdi erken öğrenince heyecanla kalbi bekliyorum ki ailemle ve abisiyle paylaşayımmm
Bu arada sizler n'aptınız yakın çevrenizle paylaştınız mı?
Hepinize musmutlu bir cuma diliyorum
Sevgiler
Benim eşimin bile haberi yok sadece kendimin haberi var yarın evlilik yıldönümümüz yarın söylemek için bekliyorum ailelere kalp atışını duyayım öyle söylücem
Hmm anladım. Geçmiş olsun, şimdiki bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah canım.Herkeste farklilik gosteriyor zamani canim benim 6.haftada bile olmustu oncekinde doktor yerlesme demisti ama dusuk olmustu o sonradan. Burda onemli nokta kanin rengi ve kivami benim normal kanama oluyodu surekli ve arada minik pihtilar olmustu sonlara dogru. Yani kahverengi ve acik pembe kanama sorun degil
Hahaha üçüncü canım Benin Allah nasip ederse ilk ikisinde tutamadım da bunda bi şok yaşatayım bakalım daha Çarşamba testte ögrendim kan bile vermedimkurban olduğum başkalarını anladım da eşine nasıl söylemeden durdun Allah aşkına anlatsana. kaç haftalıksın şuan?
Bnde aynıyım arada bir ağrı giriyor yarın gidicem doktora senin kese gözükmüş müydü bnde 5+4 ümKuzum agrilarin ne zaman baslamisti tam. Ben de iki gundur var ya alt karninda kramp gibi anlik gelip gidiyor adet gibi uzun surmuyor. Bugun 5+5 olduk acaba bu gunlerde normal mi
Hmm anladım. Geçmiş olsun, şimdiki bebişine sağlıkla kavuşursun inşallah canım.hepimizinkini inşallah ay şu gerginlikler bi bitsin gitsin
5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirimBnde aynıyım arada bir ağrı giriyor yarın gidicem doktora senin kese gözükmüş müydü bnde 5+4 üm
Ya bnde vajinal USG istemiyorum inş normal gözükür yoksa baktrmycmSagol kuzum Rabbim bu sefer hepimize saglikla kucagimiza almak nasip etsin. Bu konudaki tum hamişler mutlu bitirsin bu surecigercekten ben de ilk 3ay gecsin istiyorum hemen
5+1de gitmistim canim vajinal usg ile bakti 6mm kese varmis onumuzdeki cuma tekrar randevum var 6+4olacak kismetse insaallah kalbini duyabilirim
bende var beyaz akıntı yarın doktora gidicem o zaman sorucam, ne çok az diyebilirim ne de çok ama rahatsız ediyor yani.Kızlar sizde akıntı var mı
doktor bana soguk bişi içme ayağında çorapla gez dedi, ben de öyle yapıyorum tamamen geçti diyemem ama faydası yok değilKızlar benim şişkinlik ve aşırı gaz var siz de oluyor mu nasıl başediyorsunuz
Daha hic gitmedik canım pazartesi kismetseÇok iyi görünüyor keseyi gördünüz mü