2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba canım hayırlı olsun bende dha keseyi göremedim iki güne bir beta ya baktiriyor um dün 620 çıkmıştı yarın tekrar verecem senin beta kaç
Seninde hayırlı olsunnn ya ben ilk yaptirdigimda 64 falan cikti 2 gun sonra yanlis hatirlamiyosam 100 kusur biseydi simdi yaptirmadim ultrasonda baktırdım o yuzden tam bilgim yok benim tam haftasi ultrasonda belli oldu yoksa benim hesaplamamda 1 hafta ondeydi ve ben akıntı vs korktum o yuzden ultrason cok icimi rahatlattı

Bu arada tam 8. Haftada kalp atısını dinleyecegim saglıklıysa sana birton test vericek hastane ,bi kadin dogumdan randevu alman lazım. Ve en onemlisi ilk 3 ay folik asit

Ne güzel canım ultrasonda görmüşsün sen keseyi ben geçen hafta cuma ilk yaptırdığım da 50 çıkmıştı. İki güne bir veriyorum çünkü korkuyorum geçen ay kimyasal yaşamıştım. Biraz tedirginlik oluyor ister istemez bende ☺

Bu arada tam 8. Haftada kalp atısını dinleyecegim saglıklıysa sana birton test vericek hastane ,bi kadin dogumdan randevu alman lazım. Ve en onemlisi ilk 3 ay folik asit
İnşallah sağlıklıdır canım ultrasonda haftası şeyi belli oluyor kese görünce galiba dmi . Cunki ben kimyasal dan sonra adet olmadan hemen hamile kaldım folik asiti geçen aydan beridir kullanıyorum canım bende kan pihtilasmasi olduğu için her gün iğne vurunuyorm birde ☺

Bugün tam 6 haftalıgız 2 hafta sonra kalp atısımızı dinlicezz

Canım SAT tarihini, şehrini ve diğer bilgileri yazarsan hemen tabloya ekleyeyim hayırla, sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah

Hadi ya ben 6.haftadayim suan yok gibi dogum olunca geciyo mu peki tam zamaninda yapmissin cocugu bence yas araligi guzel bende daha hic bisey asermedim ya
Doğum yapınca geçiyor herşey ama süt giriyor devreye bu sefer de emzirirken de tatlı isteyenler oluyor.. evet yaş aralığı iyi oldu yarım gün okula da başladı. Çoğu işini kendi yapabiliyor. Geçen sene olsa ayvayı yemiştim

Aa biliyorum canim ayni seyi benim yakinimda yasadi kimyasal uzerine bebegin kalbinin durmasi vs derken simdi hamile Allah a sukur 4 aylik oda senin gibi igne vuruyor İnsAllah bekleyen isteyen herkez icin bian once kucagımıza alırız

Aa biliyorum canim ayni seyi benim yakinimda yasadi kimyasal uzerine bebegin kalbinin durmasi vs derken simdi hamile Allah a sukur 4 aylik oda senin gibi igne vuruyor İnsAllah bekleyen isteyen herkez icin bian once kucagımıza alırız
Bu arada evet canim tam kesin haftasi ultrasonda belli oluyor

Aynen en guzeli ayyy o gunler gelse keske en cok istedigim sey emzirmek

Merhaba canım hayırlı olsun bende dha keseyi göremedim iki güne bir beta ya baktiriyor um dün 620 çıkmıştı yarın tekrar verecem senin beta kaç
Benimde Dün 1132 cıktı ama yavaş ilerliyor dedi doktor.Kanama alanı var diyor bir doktor,digeride ödem var diyor.Yarin tekrar özeldeki doktor çağırmıştı oraya gideceğiz hem beta bakılacak,hemde kese varmı diye bakılacak.Sagliksiz gibi duruyor dedi ödem var diyen doktor.Kime inanıp kime güveneceğiz bilmiyoruz.Moralim yerlerde Ayrıca progestoran iğnesi de oluyorum.
Inşallah herşey yoluna girer ve sağlıklı bir hamilelik sürecine girerim
9 yıldan sonra tedavisiz hamile kalmıştım.
Rabbim inşallah isteyen herkese sağlıklı bebisler nasip etsin

InsAllah hayırlı haberler alırsın stres baslı basına sorun ilk hamileligim ve durup dururken morelim bozuluyor ya birsey olursa diye

Arkadaslar merhabalar. Benim de sat 12 agustos. Bugun test yaptim 2. Cizgi silik gibi ince bisi cikti cumartesi sabahtan ozele randevu aldim yarin sabah yine test yapicam evdem. Sizce olumlu.
Ayy benimde ilk böyle çıktı canım hayırlı olsun hamilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…