2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334

Sana cani gönülden katılıyorum bu korkak ve sürekli düşünceli haller 9 ay bizi yer.

İçimize sinmediyse başka doktora görünün içiniz anca öyle rahat eder. Doktor verdi diye illa da doğru olacak değil. Bir dr nin onayladığını diğeri saçma diyor çoğunlukla
Aynen canim kullanmamaya karar verdim zaten direkt etkileyen bir ilac degil sadece takviye ama zarari yararindan cok olacagindan kullanmayacagim. Zaten 3 aylik olana kadarmis bir bucuk ay icin kendi kendimi strese sokmaya gerek yok sagol destegin icin

Hayırlı olsun canım
Bende kam sulandırıcı kullanıyorum dha yeni başladım biraz yakıyor iğne koldan vurunuyoruum ben sen de mi koldan vurunuyorsun

Teşekkür ederim canım sana da hayırlı olsun.. ben bacaktan vuruyorum göbekten ve koldan vurmayı hiç beceremiyorum hangi iğneyi kullanıyorsun benimki oksapar 4000. Bundan öncekilerde hibor 5000 kullanıyordum bu oksapar daha az yakıyor sanki.

Allah bir daha yaşatmasın.. kolaylıklar ve ferahlık versin .. benim de iki küçük çocuğum var araları 1 yaş zor ama güzel seninkiler 2 yaş olacak daha iyi

Allah bir daha yaşatmasın.. kolaylıklar ve ferahlık versin .. benim de iki küçük çocuğum var araları 1 yaş zor ama güzel seninkiler 2 yaş olacak daha iyi

3. bebeğin ve hepsinin arası 1'er yaş mı maşallah hepsine ve Allah kolaylıklar versin. Ben tövbe bir daha çocuk yapmam diyordum ama bıyruuunn

3. bebeğin ve hepsinin arası 1'er yaş mı maşallah hepsine ve Allah kolaylıklar versin. Ben tövbe bir daha çocuk yapmam diyordum ama bıyruuunn ❤❤
Annelik delilik değil mi:)
İlki 2016 ikinci 2017 üçüncü inşallah 2020 üçüncüde geciktik haliyle zor oldu peş peşe ilk ikisi anca rahata erdim ve rahat battı bir tane daha koyduk yola Allah izin verirse .. :)

Ben burda ilk defa gittiğim doktor, tüp bebek olduğunu duyunca hemen sana progesteron iğne verelim dedi. O da çok sıkıntılı bir ilaç herkes fenalasıyormus biliyorum. Eşim de hemen kabul etti. Doktor dediyse vardır bildiği diye. Benim içime sinmedi. Laf olsu diye verdi çünkü. Kanamam yok başka bir şeyin yok. Diğer şehirde tuo bebek doktoruma sordum gerek yok dedı direk. İçim rahatladı. Boş yere ayılıp bayılacaktım. O yüzden herzaman güven olmuyor dr lere. Bir başkasından da (dr den yani) hicazet almak lazım

İlki 2016 ikinci 2017 üçüncü inşallah 2020 üçüncüde geciktik haliyle zor oldu peş peşe ilk ikisi anca rahata erdim ve rahat battı bir tane daha koyduk yola Allah izin verirse .. :)
Benimde 2016 doğumlu oğlum var ve çok yaramaz. Daha rahata erememişken 2. geliyor

Vallahi delilik en güzel delilik Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Cnm sen kalp atışını fln duydun mu

Tüp bebeği genelde riske atmıyorlar cnm çoğu doktor veriyor diye biliyorum inş sağlıkla kucağına alırsın Rabbim hiçbir annenin kucağını boş bırakmasın

Benimde 2016 doğumlu oğlum var ve çok yaramaz. Daha rahata erememişken 2. geliyor

Benim ilk çocuğumun kız olması bana avantaj gibi geldi anaç oluyorlar daha kolay kabulleniyorlar Kardeşi sanki.. Allah güç kuvvet versin :)

Vallahi delilik en güzel delilik Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Amin amin..

Canım sıgarayı nasıl nezaamn bırakfın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…