Amin inşallah bu defa olacak ben inanıyprum sen de inanSen de bendensin yani canım ne yazık kibenim de bu üçüncü gebeliğim ilk ikisini kaybettim inşallah bu defa kucağımıza alalım sağlıkla ve hayırlısıyla
Evet canım ilki triploidi sendromu 17. Haftada ikincisi turner sendromu 9. Haftada kaybettimAmin inşallah bu defa olacak ben inanıyprum sen de inanDiğer kayıplarının sebebi bellimiydi
Evet ben çatlak kremine başladım cildim çok kuru ve çatlamaya çok meyilli olduğu için lierac çatlak önleyici kullanmaya başladım..33 bitecek benim de Antalya'da yaşıyorum. Rehber öğretmenim ben de. Ben de merak ediyorum özel olarak yapmaya dikkat ettiğiniz şeyler var mı, mesela karnınıza falan bişeyler sürmeye başladınız mı?
Son adetin ne zamandi. Cok yeni senin daha görünmez heralde keseBenım daha kac haftalıgım hıc bılmıyorum canım persembe gıdıcem pazar gınu degerım 20.52ydı
Ben ignesini kullaniyorum ama doktoruma hapiyla degistirmesini soyliycem cunku igne beni surekli strese sokuyor ve cok canim yaniyor. Onun disinda kan sulandirici ignem daha var en azindan birini elesem cok mutlu olucamKızlar progestan kullanan arkadaşlar progestan ın iğnesi mi daha etkili yoksa ilacı mı ilacı alınca iyiyim ilacın etkisi biraz geçsin rahim aşağı iniyor sanki
Bnde doktordan iğne mi istesem diyordum ikisi de aynı eşdeğerde mi pekiBen ignesini kullaniyorum ama doktoruma hapiyla degistirmesini soyliycem cunku igne beni surekli strese sokuyor ve cok canim yaniyor. Onun disinda kan sulandirici ignem daha var en azindan birini elesem cok mutlu olucam
İnan hic bilgim yok ama en etkilisi igne sanirim her ilacta igne versiyonu en etkilisi oluyor geneldeBnde doktordan iğne mi istesem diyordum ikisi de aynı eşdeğerde mi peki
Aynen bakalım cumartesi gidicem iğne istiycem bndeİnan hic bilgim yok ama en etkilisi igne sanirim her ilacta igne versiyonu en etkilisi oluyor genelde
Bu arada bu ilaci kendinmi isteyeceksin yoksa doktorun mu soyledi? Bir tehlike yoksa durduk yere verilmiyor sanirim. Benim bir dusugum vardi ondan yazdi diye tahmin ediyorumBnde doktordan iğne mi istesem diyordum ikisi de aynı eşdeğerde mi peki
Benim ilki gelişmeyen gebelikti 8. Haftada ikincisinin kalbi durdu bir sebebi yoktu :/Evet canım ilki triploidi sendromu 17. Haftada ikincisi turner sendromu 9. Haftada kaybettimseninkiler?
Bnmde düşük sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım kahverengi lekelenmem vardı hemen başla dedi de az bi etkisi geçsin rahim aşağı iniyor sanki leke geldi bugün yine ondan gidip iğneyi konuşucmBu arada bu ilaci kendinmi isteyeceksin yoksa doktorun mu soyledi? Bir tehlike yoksa durduk yere verilmiyor sanirim. Benim bir dusugum vardi ondan yazdi diye tahmin ediyorum
Anladim canım o zaman ihmal etmeden doktorunla konus en iyi o yonlendirirBnmde düşük sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım kahverengi lekelenmem vardı hemen başla dedi de az bi etkisi geçsin rahim aşağı iniyor sanki leke geldi bugün yine ondan gidip iğneyi konuşucm
Bnde vajinal kullanıyorum bakalım yaşatacak olan Rabbim tedbir bizden takdir Allah tan(c.c)Progestan hap olarak çok etkili olmuyor hatta hapı vajinal kullandırıyorlar bu sebepten. Jel versiyonları da var yine vajinal kullanılan. Sürekli kullanacaksanız belki dönüşümlü deneyebilirsiniz.
Hayırlı akşamlar herkese önceki sayfalarda konuşuldu mu emin değilim folik asit olarak hangi ilacı kullanıyorsunuz
Internetten sonucunuzu ogrenebilirsinizMerhabalar ben 30 yasindan 3 erkek annesiyim6 eylul adet gunumdu olmadım olursa bize sürpriz olacak ben her daim üç öne atar geri gtmez soktayim korku endişe tuhaf bir his icerisindeyim...kan verdim yarına çıkacak bakalım hayr olsun inşaallah herkesin gönlündeki nasip olsun eğer hamileysem Mayıs annesi olacağım ...dua edin banada olurmu
Yarın çıkacağını söylediler oyuzden bekliyorum vardır bı hayrInternetten sonucunuzu ogrenebilirsiniz