2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Sen de bendensin yani canım ne yazık ki benim de bu üçüncü gebeliğim ilk ikisini kaybettim inşallah bu defa kucağımıza alalım sağlıkla ve hayırlısıyla
Amin inşallah bu defa olacak ben inanıyprum sen de inan Diğer kayıplarının sebebi bellimiydi

33 bitecek benim de Antalya'da yaşıyorum. Rehber öğretmenim ben de. Ben de merak ediyorum özel olarak yapmaya dikkat ettiğiniz şeyler var mı, mesela karnınıza falan bişeyler sürmeye başladınız mı?
Evet ben çatlak kremine başladım cildim çok kuru ve çatlamaya çok meyilli olduğu için lierac çatlak önleyici kullanmaya başladım..

Kızlar progestan kullanan arkadaşlar progestan ın iğnesi mi daha etkili yoksa ilacı mı ilacı alınca iyiyim ilacın etkisi biraz geçsin rahim aşağı iniyor sanki
Ben ignesini kullaniyorum ama doktoruma hapiyla degistirmesini soyliycem cunku igne beni surekli strese sokuyor ve cok canim yaniyor. Onun disinda kan sulandirici ignem daha var en azindan birini elesem cok mutlu olucam

Ben ignesini kullaniyorum ama doktoruma hapiyla degistirmesini soyliycem cunku igne beni surekli strese sokuyor ve cok canim yaniyor. Onun disinda kan sulandirici ignem daha var en azindan birini elesem cok mutlu olucam
Bnde doktordan iğne mi istesem diyordum ikisi de aynı eşdeğerde mi peki

Bnde doktordan iğne mi istesem diyordum ikisi de aynı eşdeğerde mi peki
Bu arada bu ilaci kendinmi isteyeceksin yoksa doktorun mu soyledi? Bir tehlike yoksa durduk yere verilmiyor sanirim. Benim bir dusugum vardi ondan yazdi diye tahmin ediyorum

Bu arada bu ilaci kendinmi isteyeceksin yoksa doktorun mu soyledi? Bir tehlike yoksa durduk yere verilmiyor sanirim. Benim bir dusugum vardi ondan yazdi diye tahmin ediyorum
Bnmde düşük sonrası kürtaj olmak zorunda kaldım kahverengi lekelenmem vardı hemen başla dedi de az bi etkisi geçsin rahim aşağı iniyor sanki leke geldi bugün yine ondan gidip iğneyi konuşucm

Progestan hap olarak çok etkili olmuyor hatta hapı vajinal kullandırıyorlar bu sebepten. Jel versiyonları da var yine vajinal kullanılan. Sürekli kullanacaksanız belki dönüşümlü deneyebilirsiniz.

Progestan hap olarak çok etkili olmuyor hatta hapı vajinal kullandırıyorlar bu sebepten. Jel versiyonları da var yine vajinal kullanılan. Sürekli kullanacaksanız belki dönüşümlü deneyebilirsiniz.
Bnde vajinal kullanıyorum bakalım yaşatacak olan Rabbim tedbir bizden takdir Allah tan(c.c)

Merhabalar 2020 çok güzel bir tarih:)

Benim de 2016 doğumlu kızım 2017 doğumlu oğlum var bakalım inşallah 2020 Mayıs a talibiz:) hayırlısıyla kalp atışlarını da duyarız inşallah

Bu Arada dördüncü gebeliğim ilki düşük olmuştu ..
var mı benim gibi kan sulandırıcı iğne kullanan? zor geliyor vallahi artık..

Merhabalar ben 30 yasindan 3 erkek annesiyim 6 eylul adet gunumdu olmadım olursa bize sürpriz olacak ben her daim üç öne atar geri gtmez soktayim korku endişe tuhaf bir his icerisindeyim...kan verdim yarına çıkacak bakalım hayr olsun inşaallah herkesin gönlündeki nasip olsun eğer hamileysem Mayıs annesi olacağım ...dua edin banada olurmu

Internetten sonucunuzu ogrenebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…