2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Bende 6+3 üm bugun 8 tüp kan alındı insülin kan pıhtılaşması ve bi çok şey istedi idrar testi de verdim 10 gün sonra kalp atısı için gidicem insallah

benim vücudumdan toplasan 8 tüp kan çıkmaz kız bizim doktorun daha acelesi yok herhalde, bu tarz bir şeye teşebbüs etmedik biz daha.

kızlar bu hamileliğimi çok fazla kişiye söylemedim kayınvalidem de dahil :))) az önce beni aradı rüyasında görmüş hamile miyim diye kontrol ediyor. Resmen malum olmuş kadıncağıza ama malesef 3 aydan önce söylemek istemiyorum :)))

Annişler birşey sorcam 6+3 üm beta 13111 çıktı ama kalp atışını 10gün sonra dedi bebegimde görünmedi kafama takıldı doktorada soramadım acıkcası sert olduğu için acaba bi sıkıntımı var

kese var ama bebk mi görünmedi anlamadım pek?

benim vücudumdan toplasan 8 tüp kan çıkmaz kız bizim doktorun daha acelesi yok herhalde, bu tarz bir şeye teşebbüs etmedik biz daha.
Bende dedim ay benim anemim var 8tüp çok dedim ama kontrol amaçlı yapmam lazım dedi

Aynen kese vardı gösterdi ama bebek görünmedi 10 gün sonra gel dedi

2 gün fark var aramızda yani bebek tabiki görünmüyor ki daha, bembeyeaz bir nokta vardı cumartesi kontrolümde (o gün 6+2 dim.) ama kalp atışını çok net gördük, duyamadık. kalp atışını görebilirdiniz ama siz zalim bir doktora denk gelmişsiniz, yolumuz uzun o sebeple seni anlayacağını düşündüğün, zaman gözetmeksizin sana telefon ile cevap verebilecek, çekinmeyeceğin bir doktor bulmak bugün ki ilk ve tek görevin olsun. doktor bu işte senden bile daha çok göreve sahip unutma.

Malaesef Anladım kuzum teşekkür ederim bilgilendirdigin için doktorumu değiştiricem

hayırlı olsun işte 1 çocuğa sahip olmanın verdiği rahatlık bu biz sorunlu olunca ve hamile kalmaya çalışıyorsak neredeyse ilişkiye girdiğimiz gün doktora gidesimiz geliyor olmuş mu olmuş mu diye sormak için

O nasıl bir davranış ya üslupsuz... bence dokturunu değiştir bu şekilde 8 ay geçmez...zaten ağrı ve tecrübesizlik yoruyor

Canim bende de benzer durum var. Gec yumurtlamis olabilirsin dedi doktorum. 10 gun sonraya randevu verdi. Normalde 6 haftaliksin ama ultrason 4 bucuk dedi. Cok kiside de benzer durumu duydum. Hic ejdise etme. Eger kese gereginden buyuk ve bebek olmasa bos gebelikten falan bahsederdi doktorun. Sakin ol bebeginin olusmasi icin firsat ver dedi doktorum.

Kızlar merhaaba cok tecruebesızım ondan sızı soruyorum bu kese dedıgınız sey(ultrasonla karna jel surıp bakıldıgında yuvarlak cıkan sey mı??) ornegın benım degerım pazar gunu 20.52ydı sımdı persembe gıdıcem kan mı alcak yoksa karnımdan mu bakıcak karından bısey goruncek mı yanı?yoksa kana gore mu kac hafta oldugunu soleyecek kafam cok karısık ozur dılerım

Merhaba kızlar
Ben 36 yaşındayım. 24 aylık bir kızım var. 5+4 günlük hamileyim. İdrar tahlili ile öğrendim. Bugün sağlık ocağında kan tahlili yaptırdım. Sonuç bekliyorum. Doktorum idrarda çıkmışsa tamamdır biz diğer testlerini de yapalım dedi ve 6 tüp kan aldı. Sonuçlar en geç yarın çıkarmış
Ben balıkesir den çalışmıyorum evde kızıma bakıyorum. Hepinize merhaba ve hayırkı sağlıklı bebeklerimiz olsun inşalalh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…