2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum
Merhaba butün tahlilleri yaptırdım ben de tekrarlayan düşükler oldugu için birçoğu aile hekimliğinde yapılıyor ertesi gün çıkıyor rubella ve tox tesleri devlet hastanesindeyapılıyor onların çıkma süresi biraz daha uzun

Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??
Merhaba bizde de kan uyuşmazlığı var doğumdan sonra iğne yapılıyor kan uyuşmazlığı bebeği etkileyen bir durum değil tamamen anneyle alakalı

Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??
Kanama olunca yapılıyor. Birde de gerek görürse sanırım 28. Haftada yapılabiliyor. Doğumdan hemen sonra mutlaka yapılıyor. Siz sürekli bu durumu hatırlatın. Çözümü çok basit bizde de var. Gözden kaçmadıkça önemli değil.

Adim Ebru. Ben de 26 yasindayim. Çocuk gelisimcisiyim ama calismiyor evimin hanımligini oglumun analigini yapiyorum kocaeliden katılıyorum

Aslında Facebook da grupta kurabiliriz

Okadar iyi anlıyorumki çok zor allah kolaylık versin canım benim bugun doktora gittim kesem göründü 10 gün sonra çagırdı canlımı degilmi ona bakcaz dedi. sordum çok şiddetli agrım var dedim ben mi sizi anlamıyorum sizmi beni anlamıyosunuz dedi ölcekmisiniz yani dedi dalga geçer gibi birşey olmaz dedi önemsemedi bile yani birde ilk gebelik sonucta bebek için endişeleniyorsun gıcık oldum

24 yaşındayım muhasebeciyim (çalışmıyorum ) ankaradan katılıyorum

6+5 bugün. ama ben hala yaptırmadım hiçbir tahlil, doktor henüz istemedi. bu cumartesi gene kontrolüm var ister diye düşünüyorum.
Bende 6+3 üm bugun 8 tüp kan alındı insülin kan pıhtılaşması ve bi çok şey istedi idrar testi de verdim 10 gün sonra kalp atısı için gidicem insallah

ne kadar kaba bir doktormuş. Asıl ben anlamıyorum para verip muayene oluyoruz ve gördüğümüz muameleye bak. bence doktrunu değiştir canım

Merhaba,Güzel anneler Biz bugün 5 hafta beş günlük olduk Dün kontrolüm vardı herşey yolunda İki hafta sonra kalp atışı duyulur dedi doktorum sabırsızlık ile bekliyorum Sizler duyabildiniz mi acaba ?
biz de bugün 5+2 yiz dün keseyi gördük 10 gün sonra ikinci kontrolüm var sanırım kalp atışını duyarız o güne

ne kadar kaba bir doktormuş. Asıl ben anlamıyorum para verip muayene oluyoruz ve gördüğümüz muameleye bak. bence doktrunu değiştir canım
Aynen öyle çok üZüldüm yani kalp atışını duymak için demiyorda canlımı degilmi diyor birde çok acımasızdı. Degiştircem canım başka doktra randevu aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…