2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
BEnde ekımde 28olacagım:)yarısmaya ankaradan katılıyorum:)

Bende 27 yaşındayım. İzmirde yaşıyorum :) 7 aylık evlıyım.
Dün idrarda çift çizgiyi gördüm.Bugun kan verdım. İnternette baya bılgı edınmeye calısıyorum şu an. Hamilelikte beslenme nasıl olmalı vs. Burdan konusup bırbırmıze bılgıler verebılırız. Doktor kontrollerımızı neler yaşadıgımızı paylaşırsak daha guzel olur bence

Ben de öyleyim tatilde hep uyudum yolda uyudum eve geldim iş yapmadım direkt uyudum işe geliyorum uyuyamıyorum ama içim çok geçiyor

Kızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum

Eklentiler

• 8CC05A27-1864-4EB0-917D-C765B0F1386E.jpeg
    94,1 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??

Kızlar sizden bu testler istendimi sağlık ocağında birazı oluyor ama diğerleri hakkında hiç bilgim yok özelde de yaptırmak istemiyorum

benim doktorum hala istemedi, ama sağlık ocağından arayıp bazı tahliller için kan vermelisin dediler, kendi doktorumun isteğiyle yapılacakların sonucunu götürücem sağlık ocağına. bekliyorum bende. bu cumartesi kontrolüm var, belki ister. sağlık ocağından bu sonuçlar sen doğurana kadar anca gelir heralde,bari devlet hastahanesinde yaptır be kuzum.

Kızlar nıkah kıyılırken kan testınde uyumsuzluk oluyorya hamıle aklınca ıgne olunması gerekıyormus onu ne zaman yapılması gerekıyor bılgısı olan var mu??

eşim ve bende kan uyuşmazlığı var, sağlık ocağı aradığında 28inci haftada aşı olacağımı söylediler. doktorumda 28-32 hafta arası olabiliriz dedi, ama genelde doğumdan sonra anneye 2inci bebek için yapılırmış.

Aşırı uyku modundayim
Yavaş yavaş bulantilarim geliyor çok kötu

Sağlık ocağında ertesi gün çıkıyodu kan testi yaptırmıstım ama bi sorarım senin kaç haftalık

Kan testiniz kaç çıktı

Simdiden sonra yaptirsamda geciktim dimi iyi düsünelim iyi olsun artik. bu kez degerlerim normal gibi. Tek büyük ihtimalle. Evrene olumlu mesaj yollayim bari. Bu kez alacagim kucagima insallah

Test yaptın mı canim merak ettim. Bi kızın olur insallah 3 erkekten sonra
Sabah yaptım ama tek çizgi çıkti ama hala adet olmadım bugün kan testi vereceğim olursa inşaallah sağlıklı sıhhatli hayırlı bir kız evlat olur inşaallah sağol duan için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…