2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Canım perşembe bidaha kan alır bakar İnş en az 80 çıkması lazım değerinin perşembe günü.. Karnından bakması için daha bir 10 15 gün geçmesi lazım 6000 lerin üzerinde görülüyor diye biliyorum kese

Biz ayniymisiz hemen hemen son edetim 28 temmuzdu. Bende 5+2 de gittimdoktora. 4+5 dedi doktor. 4 gün geriden söyledi ama hic önemli bisey gibi söylemedi. Cuma gitmeyi dusunuyorum kalbi duyarmiyim acaba
Canim ben bugün gittim kontrole. Kese 1.5 cm olmuş. 2 hafta sonra kalp atisi duyariz diye dusunuyorum dedi doktor. 5+3dedi.

İlk defa duydum kan uyuşmazlığından düşük tehlikesini doktorum bu konuda hiç uyarmadı beni
Benim doktorum da anlamamisti resmen bana acilde ki ebe düşük yapıyorsun git evde düşür dedi biz kocaeli alikahya kadin dogum hastanesine apar topar gece gittik orda ki doktor anladi

33 bitecek benim de Antalya'da yaşıyorum. Rehber öğretmenim ben de. Ben de merak ediyorum özel olarak yapmaya dikkat ettiğiniz şeyler var mı, mesela karnınıza falan bişeyler sürmeye başladınız mı?

33 bitecek benim de Antalya'da yaşıyorum. Rehber öğretmenim ben de. Ben de merak ediyorum özel olarak yapmaya dikkat ettiğiniz şeyler var mı, mesela karnınıza falan bişeyler sürmeye başladınız mı?
Daha çok erken bence böyle birşey için. Ben ilk hamileliğimde göbeğim 5. Ay civarı belirginleşmeye başlamıştı. O zaman sürmeye başlamıştım. Hiç te çatlağın olmadı

Kızlar bir grup daha var mayıs anneleri diye. Orası baya aktif. İsterseniz bu konuyu kapatıp oraya geçelim.

34.5 yaşındayım, eğitmenim, aranıza Çanakkale’den katılıyorum. Bugün test sonuçlarımı aldım. Sağolsun aile hekimimiz tüm tahlillerimizi yapıyor. Demir berbat, d vitamini korkunç, idrar yolu enfeksiyonu varlığını gururla sunmuş. B-hcg güzel yükselmiş. Bir de sürpriz var anti-cmv igg pozitif...Aile hekimimiz olmaz bir şey takma dedi. Var mı cmv pozitif benden başka aramızda?

Kızlar progestan kullanan arkadaşlar progestan ın iğnesi mi daha etkili yoksa ilacı mı ilacı alınca iyiyim ilacın etkisi biraz geçsin rahim aşağı iniyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…