Rica ederimÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK İNCESİN
Canım perşembe bidaha kan alır bakar İnş en az 80 çıkması lazım değerinin perşembe günü.. Karnından bakması için daha bir 10 15 gün geçmesi lazım 6000 lerin üzerinde görülüyor diye biliyorum keseKızlar merhaaba cok tecruebesızım ondan sızı soruyorum bu kese dedıgınız sey(ultrasonla karna jel surıp bakıldıgında yuvarlak cıkan sey mı??) ornegın benım degerım pazar gunu 20.52ydı sımdı persembe gıdıcem kan mı alcak yoksa karnımdan mu bakıcak karından bısey goruncek mı yanı?yoksa kana gore mu kac hafta oldugunu soleyecek kafam cok karısık ozur dılerım
İlk değer. Ben de şaşkınım. Yarına aldım randevu bakalım doktor ne diyecekBu ilk beta degerinmi canim. İkizmi acaba ama 6 haftalik normalmidirki deger. Cok merak ettim simdi
Canım ya ikiz gebelik ya da üstüne görmüşsündür bebeğin daha büyüktürİlk değer. Ben de şaşkınım. Yarına aldım randevu bakalım doktor ne diyecek
İkiz deme demeCanım ya ikiz gebelik ya da üstüne görmüşsündür bebeğin daha büyüktür
Bence normal. Ben 3 Eylül’de gittiğimde 6580 di.hesapladım o günden bu yana 52 bin civarı olmuşturKızlar birşey soracağım. Beta değerim 52.000 çıktı. Çok yüksek geldi bana.
Canim ben bugün gittim kontrole. Kese 1.5 cm olmuş. 2 hafta sonra kalp atisi duyariz diye dusunuyorum dedi doktor. 5+3dedi.Biz ayniymisiz hemen hemen son edetim 28 temmuzdu. Bende 5+2 de gittimdoktora. 4+5 dedi doktor. 4 gün geriden söyledi ama hic önemli bisey gibi söylemedi. Cuma gitmeyi dusunuyorum kalbi duyarmiyim acaba
Benim doktorum da anlamamisti resmen bana acilde ki ebe düşük yapıyorsun git evde düşür dedi biz kocaeli alikahya kadin dogum hastanesine apar topar gece gittik orda ki doktor anladiİlk defa duydum kan uyuşmazlığından düşük tehlikesini doktorum bu konuda hiç uyarmadı beni
Aynen kanamam vardi canimHamileyken kanama olduğunda ya da tahlil sonucunun riskli çıktığı durumlarda yapılıyor. anne için.. bebeğin kanı anneyi zehirlemesin diye..
Daha çok erken bence böyle birşey için. Ben ilk hamileliğimde göbeğim 5. Ay civarı belirginleşmeye başlamıştı. O zaman sürmeye başlamıştım. Hiç te çatlağın olmadı33 bitecek benim de Antalya'da yaşıyorum. Rehber öğretmenim ben de. Ben de merak ediyorum özel olarak yapmaya dikkat ettiğiniz şeyler var mı, mesela karnınıza falan bişeyler sürmeye başladınız mı?
80altı olırsa. Nolur canımCanım perşembe bidaha kan alır bakar İnş en az 80 çıkması lazım değerinin perşembe günü.. Karnından bakması için daha bir 10 15 gün geçmesi lazım 6000 lerin üzerinde görülüyor diye biliyorum kese
Benım daha kac haftalıgım hıc bılmıyorum canım persembe gıdıcem pazar gınu degerım 20.52ydıKarindan bakar ama kac haftalik oldun. Cok kücükse kesede görünmüyo daha. 5 haftaliksa kesin goruyo keseyi