2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Oy hayırlı olsun
Benmde üçüncü geliyor sürpriz
Yarın gidicez kadın dogumcuya

Benim de son adet tarihim 27 temmuz dün akşam açık kahve lekelenme oldu bugün doktora gittim bende 6 hafta 4 günlük dedi kalp atışını duyduk ama inceden ağrılarım var kasiklarimda

Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen acaba diyorum kötü birşeymi olcak okadar cok yoruyorki gece uykudan uyandıryor ne tarafa dönersen dön yürü otur kıvrandırıyor ne zaman gecmek isterse ozman geçiyor 2 gün önce agladım artık acıdan sancıdan ama yeterki bebeklerimize birşey olmasın biz çekeriz

Söylüyorum doktora ama ilkte bakmiyoruz diyolar israrla. Bide benim ikizdi o zamanki doktorum oda sebep olmus olabilir demisti. Simdi kücük bi ilcedeyiz doktor gerek yok dedi gecti ama sehire gidip baktirmam lazim. İcim huzur bulmuyo. Cok uzun sürdümü sonuclarinizin cikmasi. Benim 6 haftalik oldu bebek zaten

Ben de bugün ağladım rahim ve kasık ağısındam, bebeğin sorunsuz sağlıklı çekeceksin bunları deseler canım feda bu kdr acımayacak canım... ama endişelenip birde ağrışar olunca çok çağresiz kalıyorum.. bebeğime bir şey mi olacak olmaması gereken bir ağrımı diye..

Bende de oluyor kızlar bu kasık ağrıları. Bu üçüncü hamileliğim. İlk ikisinde hiç böyle ağrılar çekmemiştim ama bunda ya karnın en alt kısmında yada kasıklarda ağrı oluyor gün içinde sık sık... tatilden de yeni döndüm dün işe başladım öyle yoruldum ki halsizlikten eve gelir gelmez uyumuşum.. var mı benim gibi sürekli uyuyan?

Test yaptın mı canim merak ettim. Bi kızın olur insallah 3 erkekten sonra

Evet canim iki ayi bulmustu cikmasi ama normal doktorlar zaten onemsemiyor dedikleri tek sey birkac dusukten sonra arastirilir... Benim doktorum hem doçent hem de arastirma hastanesinde oldugu icin bu kadar pimpiriklendi ama her dusuk yapanda da olacak diye birsey yok. Ben ilk dusugumde hissetmistim vucudum istemedi atti diye cunku gercekten saglikli bir bebekti ve kurtaja gerek kalmadi resmen atti herseyi demek ki icime dogmus. Senin dusuk sebebin ikiz olabilir gercekten cogul gebelikler daha riskli oluyor. Zaten tutunup buyumesi bile mucize, dusmesi icin binlerce sebep var o yuzden takma kafana iyi dusun. İnsaallah bebisler saglikla gelecek bu sefer

Kizlar bence artik tanisalim madem hepimiz mayis annesi olacagiz (insaallah) ayni zamanlarda benzer heyecanlari yasayip, benzer sorunlara gogus gerecegiz artık birbirimizi yakindan taniyabiliriz ilk olarak ben kendimi tanitayim;
İsmim Şeyma, 28 yasindayim, İngilizce ogretmeniyim (suan calismiyorum), yarismaya İstanbuldan katiliyorum tanistigimiza memnun oldummmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…