Oy hayırlı olsunMerhaba hanımlar 30 yasindayim ve üç çocuk annesiyim bu ay adetim geçti erken olurdum ama olmadım 6 sında bekliyordum korkuyorum ama hayırlısı olsun eğer olursa Mayıs annesiyim bnde plansız bir durumla ilk defa karşılaştım rabbim herkese hayırlısını versin için bir tuhaf ,☺
Benim de son adet tarihim 27 temmuz dün akşam açık kahve lekelenme oldu bugün doktora gittim bende 6 hafta 4 günlük dedi kalp atışını duyduk ama inceden ağrılarım var kasiklarimdaMerhaba Kızlar; Allahım nasip ederse hesaplarıma göre ben de 05.05.2020 annesi oluyorum. Son adet tarihim 29 Temmuz. 17 Ağustosta transferim gerçekleşti. beta hcg değerim 29.08 de 961,20 31.08 de 2.138 di. 05.09 da kesem 15 mm. Yarın kalp atışı için randevum var ama bugün çok az kahverengi akıntım oldu. Regl sancılarım da hiç bitmiyor. Belim çok ağrıyor. Daha önce çok düşük yaptığım ve dış gebelik geçirdiğim için korkularımdan sıyrılamıyorum. Şu kahverengi akıntı olmasaydı moralim altüst resmen
hayirli olsun inşaallah hayırlı haberlerle gelOy hayırlı olsun
Benmde üçüncü geliyor sürpriz
Yarın gidicez kadın dogumcuya
Amin ins Yaaa bakalimhayirli olsun inşaallah hayırlı haberlerle gel☺
Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen acaba diyorum kötü birşeymi olcak okadar cok yoruyorki gece uykudan uyandıryor ne tarafa dönersen dön yürü otur kıvrandırıyor ne zaman gecmek isterse ozman geçiyor 2 gün önce agladım artık acıdan sancıdan ama yeterki bebeklerimize birşey olmasın biz çekerizBen huzur dolmak istiyorum fakat evham ve panikliğim tutuyor hiç bir iyilik düşünemez oluyorum. Kötü düşünmekten tecrübesizlik kötü bir şey☺ Kimse de görmedim duymadım bu ağrıları çevremde, o yüzden endişeliyim oldukça. Sizin de gözünüz aydın❤ Sağlıkla kucağınıza Almayı nasip etsin Allahım
Söylüyorum doktora ama ilkte bakmiyoruz diyolar israrla. Bide benim ikizdi o zamanki doktorum oda sebep olmus olabilir demisti. Simdi kücük bi ilcedeyiz doktor gerek yok dedi gecti ama sehire gidip baktirmam lazim. İcim huzur bulmuyo. Cok uzun sürdümü sonuclarinizin cikmasi. Benim 6 haftalik oldu bebek zatenArastirilmamisti canim ama bu yeni basladigim doktorum tum tetkiklerimi yaptirmam isistedi tedavi baslangici oncesinde. Kanda pihtilasmaya da bakilmis ve pozitif cikti yani buyuk ihtimal onceki bebegim bu yuzden dustu cunku hicbirseyi yoktu kalbi bile atiyordu. Bence doktorunu bu konuda bilgilendir en azından degerlendirmesini yapar
Ben de bugün ağladım rahim ve kasık ağısındam, bebeğin sorunsuz sağlıklı çekeceksin bunları deseler canım feda bu kdr acımayacak canım... ama endişelenip birde ağrışar olunca çok çağresiz kalıyorum.. bebeğime bir şey mi olacak olmaması gereken bir ağrımı diye..Canım aynı şeyleri bende yaşıyorum bazen acaba diyorum kötü birşeymi olcak okadar cok yoruyorki gece uykudan uyandıryor ne tarafa dönersen dön yürü otur kıvrandırıyor ne zaman gecmek isterse ozman geçiyor 2 gün önce agladım artık acıdan sancıdan ama yeterki bebeklerimize birşey olmasın biz çekeriz
Meraba kızlar.bende henuz yenı anne adayıyım
Hayırlı olsun kızlar sağlıkla kucağımıza alalim insallah hepimizKızlar bu sabah test yaptım inşallah bende 2020 Mayıs annesi olucam çok şükür Rabbim sağlıkla gelsin Bebişler
Test yaptın mı canim merak ettim. Bi kızın olur insallah 3 erkekten sonraHayır yapmadım ...şaşkınlık var sanırım ...aldım yarın sabah yapacağım bakalım ne çıkacak hem korku hem heyecan hem bı mutluluk hissi hem endişe çok karışık bir duygu halimdeyim ..üç oğlum var ...erkek çocuk zor yorucu ...
Evet canim iki ayi bulmustu cikmasi ama normal doktorlar zaten onemsemiyor dedikleri tek sey birkac dusukten sonra arastirilir... Benim doktorum hem doçent hem de arastirma hastanesinde oldugu icin bu kadar pimpiriklendi ama her dusuk yapanda da olacak diye birsey yok. Ben ilk dusugumde hissetmistim vucudum istemedi atti diye cunku gercekten saglikli bir bebekti ve kurtaja gerek kalmadi resmen atti herseyi demek ki icime dogmus. Senin dusuk sebebin ikiz olabilir gercekten cogul gebelikler daha riskli oluyor. Zaten tutunup buyumesi bile mucize, dusmesi icin binlerce sebep var o yuzden takma kafana iyi dusun. İnsaallah bebisler saglikla gelecek bu seferSöylüyorum doktora ama ilkte bakmiyoruz diyolar israrla. Bide benim ikizdi o zamanki doktorum oda sebep olmus olabilir demisti. Simdi kücük bi ilcedeyiz doktor gerek yok dedi gecti ama sehire gidip baktirmam lazim. İcim huzur bulmuyo. Cok uzun sürdümü sonuclarinizin cikmasi. Benim 6 haftalik oldu bebek zaten
Normal cnm.adete 5 gın kala sılık cızgıyle ogrendım.kalp atışı duyduk gecen cumaHoşgeldiniz. İlk nezama öğrendiniz hamile olduğunuzubir de normal mi tüp bebek mi
Günaydiiinnnnnn gununuz muhteşem gecsinnnngünaydınnnnnnnnnnnnnnn güzelllerrrrrrrr
Günaydiiinnnnnn gununuz muhteşem gecsinnnn