2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
bizim büyük kızdan kalan vardı bende asayım o zaman bacak kasları biraz kuvvetlensin..
başladım canım işe ama henüz calismaya baslayamadim bi'sürü yazışmalar tantanalarla geçer 1 ay böyle
Hadi kolay gelsin bakalım :) yorma kendini boşver biraz daha takıl :)

Ben de istiyordum ama sağlıklı mı fikrim yoktu. Teşekkür ederim Kanca mı taksak acaba dedim eşime? Kapıya nasıl asıyorsunuz?
Benim aldığımin kapınin üstüne gecicek gibi klipsli var önüde ördekli tatlı birşey mutfak salon kapıdan kapıya tasiyorum
Biz kiraciyiz kanca takcak yerimiz yok

büyük kizimda tv vs açmadım, açıksa eğer bakiyordu tv ye seviyordu yani...
bunda durum biraz farkli kafama da takılan bir şey var ?/?
benim bebiş asla tv ye bakmıyor
deneme icin telden çocuk şarkıları vs açıyorum maksimum 5 saniye sürüyor. gözü hep etrafinda mutfak dolaplari,perdeler,catallar,tabaklar
bir tuhaflık var mı sizce ben mi saçmalıyorum. tek sevdigi şey kanallarin jenerik muzikleri vardir ya,reklama girince ve bitince (özellikle show tv, trt çocuk)
nerde ve ne şartta duyarsa duysun ona dönüp hipnoz bi şekilde bakıyor..

Ayyy resmen aynıyız neden böyle ne yapmalıyız bilmiyorum
ben bi 4/5 gün ek gıda vermedim tattirmadim da, sanki biraz fayda etti gibi..
yani zorlamayacak ve suyuna gidicez
biraz yumuşak bir geçiş olucak bizimkisi..
simdiden tikarsak sonra hic birsey yediremeyiz

ben bi 4/5 gün ek gıda vermedim tattirmadim da, sanki biraz fayda etti gibi..
yani zorlamayacak ve suyuna gidicez
biraz yumuşak bir geçiş olucak bizimkisi..
simdiden tikarsak sonra hic birsey yediremeyiz
Hadi ya ben habire tıkıyorum meme reddide olduğundan içmediği öğünler yesin diye uğraşıyorum birde süzgeç ezikler var onlardan aldim içine elma püresi koydum cok guzel emdi bazen ısıriyo bende oynar gb çekiyorum içindekiler hep agzina giriyo yiyo cok kutlu oluyorum tabi oda geçici onuda anliyo atiyo bir süre sonra

Benim yeğenim de otizm var.soyle ki iki yaşında farkına vardık.bilmegimizden.onuda seslenirdik bakmazdi umursamıyor bizi sanardik.tv önünde durup hiç kıpırdamadan TV ye bakardı.halilarin desenini incelerdi.donup dönüp bakardı meğer geometrik şekiller dikkat lerini cekermis.geceleri uyumazdi.hala da uyumuyor.2015 doğumlu en önemli si göz teması yoktu hala da yok özel eğitime gidiyor ama evde ailenin Çalıştırması da önemli devamlılık olmalı.ne anne ne babasında maalesef eğitimi vereni pek yok.ben şimdiden izliyorum çocuğu göz teması kuruyor.seslenince bakıyor.insanin başına gelmeyince farkedemiyor.rabbim yeğenime de şifa versin.cumlemizin evlatlarını bağışlasın korusun.

Hi
Canım çok geçmiş olsun.Aç olduğu için belkide bu sonuç çıkmıştır üzülme belkide hiçbirşeyi yoktur doktora sor bence.olabiliyorsa tok iken bi daha baktır belki sonuç normal cikar

Merhaba
BLW ile ek gıdaya geçiş yapan anneler nasıl gidiyor? Bebişler yemeye başldı mı elle? Korkup vazgeçenler oldu mu?

Fotosunu atabilir misiniz ya da markasını yazar mısınız

Allah şifa versin yeğenine ve nerede varsa Keşke ailesi de destek olsa, çocuğun hayatını etkileyecek çok önemli bir durumda ailelerin tepkisiz kalmasina çok kızıyorum.Bir çoğu özel egitim ile bu durumu aşabiliyor
bizim sıpa sadece tv ye bakmıyor.
onun dışında gözlemlediğim farklı bir durum yok çok şükür..

Merhaba ben blw yapmak istiyordum deniyorum da ama arada dayanamayip kendim yardım ediyorum.
Ben 3 gün kuralı ile kabak, Bal kabağı ve 2.gününde tatlı patates tadımı yaptırdım. Sanırım bilmediği için yeşil kabağı pek yemedi çoğunlukla ekşi bir şey yemiş gibi yüzünü gözünü buruşturdu, irkildi ve tükürdü. Tadını alsın diye ağzına doğdu uzattım dudaklarına değer değmez kendini geri çekti. Bende ısrar etmedim. Baş kabağında biraz daha iyiydi. Tatlı patatesi çok sevdi. Ya yemeyi öğrendi ya da tadlarından dolayı bu tepkiler bilemiyorum. Sırada havuç, brokoli var sonrasında meyvelere geçicez. Çok şükür riskli bir durumla karşılaşmadım eşimin öğürmelere tepkisi haricinde. Bazen kopardığı parçalar büyük oluyor kendisinin dışarı atmasına fırsat vermeden hemen alıyorum sanırım hata yapıyorum ama annelik korkusu. Bence hiçbir şekilde müdahale etmeyin kendisi isterse ağzına götürsün istemezse bırakın oynasın. Şu an alışma sürecindeler. Eğer ısrar ederseniz yeme reddi yaşayabilirsiniz. 3 gün içinde mutlaka tadını alacak kadar götürecektir ağzına.

3 gun tadim yapiyor ve evet israr etmiyorum. Bugun armut yedi ve çok sevdi elinden kaydıkça sinirlendi ben de elinde kavramasina yardım ettim arada parmakla ezerek de ağzına verdim sapir supur yedi, yardima da itirazi yok yani.
Bir tek avakadoyu ağzına geldigi an tukuruyor. Onun disinds yeşil kabak,brokoli bal kabağı ,yumurta sarisi, havuc ,yogurt ve peynir verdim hepsini de yedi yogurtla peynire yardim ettim. Simdi armuttan sonrs yumurta sarısına pirasa ekleyip verecegim.

Avokadonun lezzetli olması için tAm gününü tutturmak lazım, iyice yumamış olmalı ama siyahlanmamalı. Sen kendin daha önce yemediysen belki yanlış olgunlukta veriyor olabilir msn?

Ben bayılırım bu arada. Miniğe limonlu, zeytinyağlı , dilim dilim yedirdim. Çok sevdi

yumurta sarısına pirasa ekleyip verecegim.
Nasıl yapacaksın bunu?

Ben yumurta sarısı vermedim daha. ( Beyazını veriyorum.) Kafam karışık çünkü. Şimdi iyice pişirsem yemesi çok zor oluyor, dağılıyor. Kayısı kıvamı yapsam acaba tam pişmediği için sıkıntı olur mu bilemedim. Siz nasıl veriyorsunuz arkadaşlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…