- 11 Ekim 2015
- 1.246
- 2.433
Merhaba hanımlar bebekleriniz kaç kilo.dun Dr a gittim.kilo alımı 4.aydan sonra yavaşladı.gecen ay ise 6.850 di.sadece bezli 7.100 çıktı.sutumu sagdirdi Dr bey 180 çıksa ikisinden iyidir dedi.sagdim 160 çıktı.ufak ufak takviye devam sütü verebilirsiniz dedi.ek gıdaya da başladık.hamdolsun beni çok yormuyor.ama besin. Değerler leri ve kalorileri düşük ek gıdaların dedi.boyu da geçen ay 67 cm çıkmıştı bu ay 67.3 çıktı.dr 67 olctugunde sağlık ocağı 64 olcmustu.cok şükür motor becerileri güzel.cokta hareketli zaten.butun evi emekleyebiliyor.kabizlik hiç çekmedim.agzina lokma sürsem alttan çıkarıyor.ama kaç aydır %25 lerde bı yandan com şükür sağlıklı diyorum bı ya dan takmadan edemiyorum.
boy genetik,kilo da beslenmeyle ve hareketle alakalı.yiyip hemen kaka yapiyorsa ve hareketliyse bebis normal yani kilosu.. benimki hareketli ama yattigi yerde tepiniyor emekleme yok henüz..en son 7500 falandi sanırım yanlış hatirlamiyosam bezli , boy 71 di.
boy/kiloyu hic kafaya takmayın önemli olan algısı,taklit becerisi, göz teması,sizi dinliyor mu, tepki veriyor mu vs..
ilk bebegimde cok takintiliydim, boyu cok geriden geliyordu, geç yürüdü vs..
Sonra baktım diger bebekler "dedde " diyemezken o cümle kuruyor,sohbet ediyor.. boşuna en güzel zamanlarimi kuruntu yaparak heba etmisim dedim kendime, aklı fikri maşallah
önemli olan sağlık