2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Ayin 12 sinde biz yaptiracagiz o zaman fiyatını yazarım.
Öncesinden sormadim çünkü her halükarda yaptirmayi düşünüyorum.rotayi 350 TL ye yapmışlardı 350 den az değildir muhtemelen
Ama 5 doz şeklindeymiş ayrı ayrı 5 kere aşı olacak ve fiyatlarıda düşük değil

Oyy minikler buyudüde kahvaltı sofralarına oturuyorlar 😍 hep ortak zevkleriniz olur ins 🙏
Avokado ve tatlı patates bizimde yedimiz birşey değil 😂 avokadonun olgunlaşmasını bekledik yumuşak oldu pisirmeden direk verdik. Kalaninida zeytinyağı şurup jelatinle dolaba kaldırdık kararması.
Tatlipatatesi carrefourdan aldim ama sonradan farkettim Migros sanal markettede gözüküyordu ve fiyatı daha ucuzdu 😂🙈
Af buyurun surup jelatin nedir ya ben mi çok cahilim acaba :))

Merhaba hamiş anneler benm 3 aralık persembe gunu tüp bebek transferim var ve benim icin 1 adet ayetel kürsü okuyabilirmisiniz 40 hamile annenin okumasi benm icin yeterli olucak simdiden tesekkur ederim 🤗

Merhaba hamiş anneler benm 3 aralık persembe gunu tüp bebek transferim var ve benim icin 1 adet ayetel kürsü okuyabilirmisiniz 40 hamile annenin okumasi benm icin yeterli olucak simdiden tesekkur ederim 🤗
Hamile değilim canım ama sana tavsiyem perşembeye kadar kendin bol bol Meryem suresi oku, ben hamile kalmadan önce de hamileyken de "sen beni hayırlı evladima kavustur diye "dua ederek hep o sureyi okudum. Is yerinde fln kulaklikla dinledim. İnşallah Allah hayırlısını versin

Hamile değilim canım ama sana tavsiyem perşembeye kadar kendin bol bol Meryem suresi oku, ben hamile kalmadan önce de hamileyken de "sen beni hayırlı evladima kavustur diye "dua ederek hep o sureyi okudum. Is yerinde fln kulaklikla dinledim. İnşallah Allah hayırlısını versin
Tesekkür ederim evet bende okucam inslalah 2 gun kaldi ama bugun baslicam

Kitabi okumana sevindim. Biz bezsiz zaman hiç yapmadik ama ben işaretleri takip ederek yüzde 80 yakalar oldum.
Sanıldığından çok daha kolay ve evet popoya yapışmış kakayla muhatap olmaktan daha iyi.
Önümüzdeki yaz ben de bezi çıkartacağız bence o zamana kadar kızım da iyice alışmış olacak.
Bence doğal ve sağlıklı olanı bu.insallah muvaffak oluruz:))
Aslında kitaptan yeni bişey öğrenmedim. Yazarın bi blogu vardı seneler önce okumuştum. Blogtakilerden farklı bişey yokmuş ☹️

Ben çişi sadece uykudan uyanınca yaptırabiliyorum. Sen nasıl anlıyorsun çiş yapacağını? Beslenmesinden belli bir süre sonra mı?

Selam guzel anneler ben hamileyken bu foruma cok giriyordum ama Bayadır ugramiyorum yeni aklıma geldi mayıs anneleri ne alemde diye masallah hepiniz ek gidaya gecmişsiniz benim kızım ek gıdayı bir türlü almak istemiyor sürekli reddediyo agliyo zorlamak istemiyorum ama hiç tatmak bile istemiyo aranızda böyle bisey yaşayan varmi zaten meme reddide yaşıyoruz uyku hali emerse emer yoksa yok cok üzülüyorum yaa
Hoşgeldin tekrar. Benim ilk çocuğum bahsettiğin gibiydi. Ek gıdaya geçmesi iki yaşını buldu nerdeyse ☹️ Yemeyen çocuk yemiyor maalesef. 9-10 aylık olunca mecburen video ile yemeye alıştı. 4/5 yaşına kadar öyle devam etti 😖😢

Sana tavsiyem sakın zorlama ve inatlaşma. Bence çocuğa yapılan en kötü şeylerden biri zorla yemek yedirilmesi çünkü Üzülüyorum öyle çocuklara.

Ben bu şekilde olduğu için yaptıramayacağım gibi görünüyor
Zorunlu aşıları bile korka korka yaptırıyorum. Doğumdan önce aşı karşıtı bi arkadaşımın anlattıklarına maruz kaldım maalesef 🙁😔 aşı öncesi ve sonrası hep dua ediyorum bi zararı olmasın diye. O yüzden zorunlu olmayanları yaptırmıyorum. Zaten evdeyiz, sosyal hayatımız kısıtlı, ablası okula gitmiyor, biz maskeli dışarı çıkıyoruz diye kendimi ikna ediyorum.

Beş tane çokmuş gerçekten...

Arkadaslar 6. Ay asisini yaptiranlar bacagindan vuruldu kizariklik ve sislik oldu normal mi diger aşılarında hic boyle olmamıştı

Aslında kitaptan yeni bişey öğrenmedim. Yazarın bi blogu vardı seneler önce okumuştum. Blogtakilerden farklı bişey yokmuş ☹️

Ben çişi sadece uykudan uyanınca yaptırabiliyorum. Sen nasıl anlıyorsun çiş yapacağını? Beslenmesinden belli bir süre sonra mı?
Mama veriyorum ben mamadan hemen sonra huzursuzlaniyorsa açıp yaptırıyorum.
Bi de aralarda oyuncak oynarken bir anda çığlık atıyor, tripleniyor :)) o zaman da oturaga tutuyorum genelde çişi gelmiş oluyor.
Ayrica uykuya yatirmadan önce de mutlaka oturaga tutarim bazen yapar bazen yapmaz

Menenjit aşısı yaptıran var mı özel aşıymış 5 doź şekilinde yapılıyormuş bir aşı fiyatı ne kadar bilen var mi
Ben de yaptıracağım aya göre değişiyor dozu doktorun söylediğine göre. 1 yaş veya sonrası yapılırsa tek dozmuş. Korunaklı yaşıyorsanız acele etmenize gerek yok dedi. Zaten pandemi sebebiyle oldukça korunaklı yaşıyoruz o yüzden 1 yaşta yaptırmaya karar verdik biz

Tatli paptatesi nerden buldunuz ben bulamıyorum.
Ben de brokoli ve patatesle devam etmeyi düşünüyorum. Avakado kendim de yemediğim için cocuga nasıl yedirsem endisem var siz nasil verdiniz, hasladiniz mi?
Aslinda benim kızım hamileyken yediklerimi cok sevdi ben hamileyken hergun 2 yumurta, yogurt ve haftanin birkac günü TV karsisinda havuç kemirirdim ve cocuk bunlari sevdi sanki. Yumurta sarisini haslayarak verdim sabah kahvaltisinda eşim ben ve mama sandalyesinde bebeğim. Sanki öyle olunca daha bir coşkulu yedi kuzum:))
Merhaba ben avokadoyu muzla ezip verdim çok sevdi. Sonraki gün içine yunurta sarısı ekledim yine yedi. En son tüm bunlara bir de evde yaptığım tuzsuz peyniri ekledim. Çok besleyici oluyor tadini da sevdi isterseniz önce muzla deneyin.

Merhaba ben avokadoyu muzla ezip verdim çok sevdi. Sonraki gün içine yunurta sarısı ekledim yine yedi. En son tüm bunlara bir de evde yaptığım tuzsuz peyniri ekledim. Çok besleyici oluyor tadini da sevdi isterseniz önce muzla deneyin.
Henüz muz vermedim 8.aya kadar vermeyi dusunmuyorum ama yumurta sarisinin içine ezebilirim. Tuzsuz peyniri nasil yaptınız tarifinizi öğrenebilir miyim

X