- 2 Ağustos 2019
- 555
- 684
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alistirma bardağında vermeye başladım çok az iciyor, bardagin ucuyla damaklarini kasiyor genelde :))ben hiç zorlamiyorum birkaç aya içer benceBenim bebeğim 6 buçuk aylık bizde yeni yeni başlıyoruz suya biberona koyup veriyorum ama emme taraftarı değil ağzında gezdirior bende içmek istemiyor belki diye zorlamıyorum bazen günde 2 3 tatlı kaşığı veriyorum siz nasıl yapıor sunuz
Ben dün pancar yedirddim biraz çişini kırmızı etti ödüm koptuBizim bugün altı aylık aşısı vardı. 9 kilo olduk maşallah kollarım ondan kalkmıyormuş bi sonraki ölçüm 9 aylıkken dedi hemşiremiz. Aşı yokmuş ama sağlık bakanlığın önerdiği KKK aşısı istersek yaptırabiliyormuşuz 3 ay sonra. Kan sayımı yapılacakmış o gün. Bir de ek gıda derken konu yumurtaya geldi, şuan az az sarısını verebilirsin dedi. Beyazını 9 aylıkken 3 gün kuralı ile minnak minnak alerji yapmazsa çoğaltırsın dedi. Ve kuzu köfte verebiliyormuşuz bildiğimiz sebzeleri yazmıyorum artık
Hemde nasıl ağlayarak uyanıyor saat bası iki dişi çıktı ama gün geçtikce daha çok uyanır oldu hiç böyle değildi deliksiz uyurduSizin de minnaklariniz gece saat başı kalkar oldu mu gündüz uykusu da azaldı sanki dış dönemi sanırım çok zormuş cidden galiba atak haftasindayiz bakalım ne zaman bitecek besige koyuyorum 10 dk gecmeden uyanmış gece de çok sık uyaniyor daha çok emmek istiyor sanki galiba dış huysuzlugu bunlar
Bizim daha çıkmadı çıkınca rahatlar diye umuyorum zorlanıyorlar onlar daHemde nasıl ağlayarak uyanıyor saat bası iki dişi çıktı ama gün geçtikce daha çok uyanır oldu hiç böyle değildi deliksiz uyurdu
Evet kakasını da boyar. Yani kaç saatte yediğini boşaltıyor öğrenmek için bire bir yöntemBen dün pancar yedirddim biraz çişini kırmızı etti ödüm koptu
Ben de diş çıkınca huzura kavuşacaz diye düşünüyordum iki dişi de çıktı ama huysuzluğu daha da arttı. Geceleri ağlayarak uyanmalar daha çok mama istemesi. acaba üstteki dişler erken mi gelecekler düşünüyorum şimdiBizim daha çıkmadı çıkınca rahatlar diye umuyorum zorlanıyorlar onlar da
Bilmiyorum ki ben de ilk çocuk olunca insan tecrubesiz kalıyor benim için öyle onla beraber öğreniyorum ben deBen de diş çıkınca huzura kavuşacaz diye düşünüyordum iki dişi de çıktı ama huysuzluğu daha da arttı. Geceleri ağlayarak uyanmalar daha çok mama istemesi. acaba üstteki dişler erken mi gelecekler düşünüyorum şimdi
Ben owli nin 9 aylık tulumunu giydiriyorum. Iyice dalinca da battaniyeyi yatagin altindan sabitleyip öyle ortuyorumArkadaşlar benim minnak oğluşum üzerini örtünce uyanıyor battaniye sevmiyor çok hareketli olduğu için nasıl beceriyorsa dolanıyor battaniyeye uyaniyor o yüzden uyku tulumu bakıyorum hangi marka tog değeri kaç olmalı yardımcı olur musunuz tecrübeleri anneler özellikle sizlerden yardım bekliyorum nasıl yapmalıyım ya da alışması için aklıma uyku tulum geldi benim
Kasiklada verebilirsin su cnm artik icmelilerMerhabalar herkese,
Bebeklerinize su veriyor musunuz? Ben her sabah ve gün içinde vermeye çalışıyorum ama pek istemiyor gibi. Kızım biberon kullanmayı sevmiyor, alıştırma bardağını da sevmedi, oyuncak muamelesi yapıyor. Ben su içerken bardağa da uzanıyor aslında. O yüzden istiyor diye düşünüp vermeye çalışıyorum. Cam ya da porselen bardakları da ısırmaya çalıştığı için korktum. Karton bardakla veriyorum hep ama bir iki yudum sonra onunla da oynuyor. Niye soruyorum çünkü iki gündür kaka yapmadı ek gıdaya geçişte kabızlık yaşanan bir durummuş ama kızım günde 5-6 kere yapardı. İkinci gün yapmayınca endişelendim. Acaba su ihtiyacı mı var diyorum ?
Masallah yavruya kilosu cok iyiBizim bugün altı aylık aşısı vardı. 9 kilo olduk maşallah kollarım ondan kalkmıyormuş bi sonraki ölçüm 9 aylıkken dedi hemşiremiz. Aşı yokmuş ama sağlık bakanlığın önerdiği KKK aşısı istersek yaptırabiliyormuşuz 3 ay sonra. Kan sayımı yapılacakmış o gün. Bir de ek gıda derken konu yumurtaya geldi, şuan az az sarısını verebilirsin dedi. Beyazını 9 aylıkken 3 gün kuralı ile minnak minnak alerji yapmazsa çoğaltırsın dedi. Ve kuzu köfte verebiliyormuşuz bildiğimiz sebzeleri yazmıyorum artık
Maalesef ya neyseki tamamen yasak gelmedi çünkü bizimki iyice sokak çocuğu oldu hergun gezdiriyorum, o da çok seviyor gezmeyiHerkese selamlar. Gene yasaklar basliyor bu pandemi bitsede rahatlasak ya
Bir gece 12 ye kadar uyumadi yarım saate bir aglarak uyandı sabaha elimle bir yokladim dış gelmiş sizinde olebirsey olabilir :)Sizin de minnaklariniz gece saat başı kalkar oldu mu gündüz uykusu da azaldı sanki dış dönemi sanırım çok zormuş cidden galiba atak haftasindayiz bakalım ne zaman bitecek besige koyuyorum 10 dk gecmeden uyanmış gece de çok sık uyaniyor daha çok emmek istiyor sanki galiba dış huysuzlugu bunlar
Kısa kollu zıbın üstüne normal kalınlıkta penye ayaklı tulum giydiriyorum ustunu ötmüyorum oda 23 derece civarında oluyor bende eşimde narin kisileriz çocuk öle olsun istemiyoruz ilk içime sinmedi ama baktım rahatsız değil hasta olmuyor artık için rahatArkadaşlar benim minnak oğluşum üzerini örtünce uyanıyor battaniye sevmiyor çok hareketli olduğu için nasıl beceriyorsa dolanıyor battaniyeye uyaniyor o yüzden uyku tulumu bakıyorum hangi marka tog değeri kaç olmalı yardımcı olur musunuz tecrübeleri anneler özellikle sizlerden yardım bekliyorum nasıl yapmalıyım ya da alışması için aklıma uyku tulum geldi benim
Benim bebeğim beşiği turluyor genelde yüzüstü yatıyor kendi istegiyle ben düz koysam bir bakmışım başı olan yerde ayakları gelmiş çok bereketli olduğu için battaniye yi tutturamiyorum bakalım nasıl alışacak tek çare tulum galibaBen owli nin 9 aylık tulumunu giydiriyorum. Iyice dalinca da battaniyeyi yatagin altindan sabitleyip öyle ortuyorum
Belki bekliyoruz biz deBir gece 12 ye kadar uyumadi yarım saate bir aglarak uyandı sabaha elimle bir yokladim dış gelmiş sizinde olebirsey olabilir :)