- 12 Eylül 2014
- 4.088
- 6.398
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün ateş çıktı, hafif ishal ile birlikte..Yumurtanın sarisini ezmenize gerek yokki kndinsi eziyor zaten kuzum puturluye alstrin cook zorlanirsnz
Geçmiş olsun kuzuya...dün ateş çıktı, hafif ishal ile birlikte..
diş pırtlatıyoruz da o yüzden bu ara suyuna gidiyorum.. yumurtayi hic sevmiyor nerdeyse yumurta suyu yapip icirebiliyorum.
çok gergin ve mutsuz kuzum
Fırında pişirsek olur mu acaba kabağıkabağı tost makinesinde 10 dk kontrollü pisirerek verdim haslamadan daha çok sevdi kuzucumm
Kıvamını yumuşak yaptıktan sonra o da olur diyor blw grubu.Fırında pişirsek olur mu acaba kabağı
Parmak şeklinde kestim suda hasladim çekirdeklerini çıkarıp eline verdim ama çok kaygan oldu suyunu emerken ağzına hupletiyor ufak çaplı kalp krizleri geçirdim acaba biryerde hata mi yaptimKıvamını yumuşak yaptıktan sonra o da olur diyor blw grubu.
Disiniz hayırlı olsundün ateş çıktı, hafif ishal ile birlikte..
diş pırtlatıyoruz da o yüzden bu ara suyuna gidiyorum.. yumurtayi hic sevmiyor nerdeyse yumurta suyu yapip icirebiliyorum.
çok gergin ve mutsuz kuzum
Aynen ben de kalp krizi geçiriyordum arada büyük lokmalar aldi ama kendi kendine ogurerek çıkardı. Suyunu emdi parmaginda avcunda kalan parçalardan yedi.Parmak şeklinde kestim suda hasladim çekirdeklerini çıkarıp eline verdim ama çok kaygan oldu suyunu emerken ağzına hupletiyor ufak çaplı kalp krizleri geçirdim acaba biryerde hata mi yaptim
İlk gün kabagin kokusu rahatsız etti 2-3 gün sevdi ama yemekten çok suyunu emmek daha hosuna gitti 1 hayır 2 evetle kabağı cebimize koyduk
Kabaktan sonra neyle devam ediceksin?Aynen ben de kalp krizi geçiriyordum arada büyük lokmalar aldi ama kendi kendine ogurerek çıkardı. Suyunu emdi parmaginda avcunda kalan parçalardan yedi.
Dayanamayıp ağzına birkaç lokma verdım onları da hupletti. Bi de mama sandalyesinin kıyısına bulasanlardan yaladı:))
Avuclayip yemeye calismasi çok tatlış ya :)
daha çıkmadı, çıkamadıDisiniz hayırlı olsun
Yumurta suyunu nasil yapıyorsun ?
Havucla devam edecegim. Parmagimla ezip azcık verdim ic yanagina koymayi da deneyeyim sağol canım.Kabaktan sonra neyle devam ediceksin?
Doktor vericeksen parmaklarinla ezip iç yanağına koy dedi çiğnemeye alışsın
Ben de blw ile ek gıdaya başlamak istiyorum. Ama ilk yardım eğitimim de yok daha önce tecrübem de yok. Facebooktan blw Türkiye sayfasını takip ediyorum videolar izledim ama yeterli olur mu bu konuda bilemedim. Sizin ilk deneyiminiz mi? Bir sıkıntı yaşadınız mıAynen ben de kalp krizi geçiriyordum arada büyük lokmalar aldi ama kendi kendine ogurerek çıkardı. Suyunu emdi parmaginda avcunda kalan parçalardan yedi.
Dayanamayıp ağzına birkaç lokma verdım onları da hupletti. Bi de mama sandalyesinin kıyısına bulasanlardan yaladı:))
Avuclayip yemeye calismasi çok tatlış ya :)
Benim de ilk tecrubem blw grubundaki tadım listelerine gore gidiyorum. Bunun dışında blw yi anlatan 2 kitap var onu okudum.Ben de blw ile ek gıdaya başlamak istiyorum. Ama ilk yardım eğitimim de yok daha önce tecrübem de yok. Facebooktan blw Türkiye sayfasını takip ediyorum videolar izledim ama yeterli olur mu bu konuda bilemedim. Sizin ilk deneyiminiz mi? Bir sıkıntı yaşadınız mı
Çok şükür 6 aylıga getirdik bebeleri ele avuca geldiler de ek gidaya bile geçtilerMuhabbetler ek gıdaya geçmiş bile ne çabuk geçti zaman.
Vanilyacım nasılsınBiz bugün sağlık ocağında 6.ay asilarimizi olduk. 2 bacak 1 ağızdan damla şeklinde.Ates ,huzursuzluk yapmadı, sağlık ocağında bir sonraki aşımız 9.ayda kızamıkmış.benim kızım 15 Mayıs doğumlu 7.5 kg olmuş, sanırım mama desteğine başlayacağım en azından geceleri 2 biberon kadar.kilosu normal dediler ama ben 8kg gecmisizdir diye düşünmüştüm.Sagligimiz yerinde çok şükür ama biraz azcik toparlak olsa da fena olmaz
yeme,icmeyle alakası yok çocuğun,orayi burayi kurcalasin, ablasini tirmalasin ,sac yolsun, tükürüğünden gargara yaparak çığlık atsın 2020 bebesi seni
Sizin de minnaklariniz gece saat başı kalkar oldu mu gündüz uykusu da azaldı sanki dış dönemi sanırım çok zormuş cidden galiba atak haftasindayiz bakalım ne zaman bitecek besige koyuyorum 10 dk gecmeden uyanmış gece de çok sık uyaniyor daha çok emmek istiyor sanki galiba dış huysuzlugu bunlar
Hemde nasıl ağlayarak uyanıyor saat bası iki dişi çıktı ama gün geçtikce daha çok uyanır oldu hiç böyle değildi deliksiz uyurdu
Okuduğunuz kitap biri Blw Türkiye muhtemelen diğeri nedir? Boğulma riskinin ezerek verdiğimizde de olduğunu bir de eşime anlatabilsem. Çocuğa bir şey olursa hesabını sorarım deyip duruyor. Ben ondan destek bekliyorum ama o köstek oluyor.Benim de ilk tecrubem blw grubundaki tadım listelerine gore gidiyorum. Bunun dışında blw yi anlatan 2 kitap var onu okudum.
Defalarca da Osman gonulal in ilkyardim videisunu izledim. Bunun dışında zaten ezerek verdiginizde de bogulma riski var. Bogulma riski hep var maalesef. Önce Allah a güveniyorum sonra bebeğimin icgudulerine