2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar bugün kabağı tost makinesinde pisirdim öyle vercem naapcak bakalım. Haslanmislari biraz fazla mincirdi ve cuk cuk emdi:)

Yumurtanın sarisini ezmenize gerek yokki kndinsi eziyor zaten kuzum puturluye alstrin cook zorlanirsnz🥰
dün ateş çıktı, hafif ishal ile birlikte..
diş pırtlatıyoruz da o yüzden bu ara suyuna gidiyorum.. ☺️ yumurtayi hic sevmiyor nerdeyse yumurta suyu yapip icirebiliyorum.
çok gergin ve mutsuz kuzum 💜

Kıvamını yumuşak yaptıktan sonra o da olur diyor blw grubu.
Parmak şeklinde kestim suda hasladim çekirdeklerini çıkarıp eline verdim ama çok kaygan oldu suyunu emerken ağzına hupletiyor ufak çaplı kalp krizleri geçirdim 😂 acaba biryerde hata mi yaptim 🤔
İlk gün kabagin kokusu rahatsız etti 2-3 gün sevdi ama yemekten çok suyunu emmek daha hosuna gitti 1 hayır 2 evetle kabağı cebimize koyduk 😂

Parmak şeklinde kestim suda hasladim çekirdeklerini çıkarıp eline verdim ama çok kaygan oldu suyunu emerken ağzına hupletiyor ufak çaplı kalp krizleri geçirdim 😂 acaba biryerde hata mi yaptim 🤔
İlk gün kabagin kokusu rahatsız etti 2-3 gün sevdi ama yemekten çok suyunu emmek daha hosuna gitti 1 hayır 2 evetle kabağı cebimize koyduk 😂
Aynen ben de kalp krizi geçiriyordum arada büyük lokmalar aldi ama kendi kendine ogurerek çıkardı. Suyunu emdi parmaginda avcunda kalan parçalardan yedi.
Dayanamayıp ağzına birkaç lokma verdım onları da hupletti. Bi de mama sandalyesinin kıyısına bulasanlardan yaladı:))
Avuclayip yemeye calismasi çok tatlış ya :)

Aynen ben de kalp krizi geçiriyordum arada büyük lokmalar aldi ama kendi kendine ogurerek çıkardı. Suyunu emdi parmaginda avcunda kalan parçalardan yedi.
Dayanamayıp ağzına birkaç lokma verdım onları da hupletti. Bi de mama sandalyesinin kıyısına bulasanlardan yaladı:))
Kabaktan sonra neyle devam ediceksin?
Doktor vericeksen parmaklarinla ezip iç yanağına koy dedi çiğnemeye alışsın 😊

Disiniz hayırlı olsun 😍
Yumurta suyunu nasil yapıyorsun ?
daha çıkmadı, çıkamadı 🤦
gümbür gümbür geliyor mübarek 😂
bu ara yumurtayı sutumle sulu hale getiriyorum onu demek istedim😉
bir de doktor ,ne kdr ek gıda onun 2 katı su ver demişti.bende yumurtayı verip ardindan suyu veriyorum.uyanik kızım suyu lıkır lıkır içiyor, suya ağzını açınca yumurtayi dayıyorum bende.. böyle yumurta suyu gibi bisiy oluyor😝
bugün hiç tadımlık bisiy vermedim,demir damlası da vermedim,off günü ilan ettik 💜 biraz toparlasin kuzum.Aşı da ates yapmis olabilir,biz hep dişe yorduk ama ..
bakalım takipteyiz..

Ben de blw ile ek gıdaya başlamak istiyorum. Ama ilk yardım eğitimim de yok daha önce tecrübem de yok. Facebooktan blw Türkiye sayfasını takip ediyorum videolar izledim ama yeterli olur mu bu konuda bilemedim. Sizin ilk deneyiminiz mi? Bir sıkıntı yaşadınız mı

Ben de blw ile ek gıdaya başlamak istiyorum. Ama ilk yardım eğitimim de yok daha önce tecrübem de yok. Facebooktan blw Türkiye sayfasını takip ediyorum videolar izledim ama yeterli olur mu bu konuda bilemedim. Sizin ilk deneyiminiz mi? Bir sıkıntı yaşadınız mı
Benim de ilk tecrubem blw grubundaki tadım listelerine gore gidiyorum. Bunun dışında blw yi anlatan 2 kitap var onu okudum.
Defalarca da Osman gonulal in ilkyardim videisunu izledim. Bunun dışında zaten ezerek verdiginizde de bogulma riski var. Bogulma riski hep var maalesef. Önce Allah a güveniyorum sonra bebeğimin icgudulerine

Biz bugün sağlık ocağında 6.ay asilarimizi olduk. 2 bacak 1 ağızdan damla şeklinde.Ates ,huzursuzluk yapmadı, sağlık ocağında bir sonraki aşımız 9.ayda kızamıkmış.benim kızım 15 Mayıs doğumlu 7.5 kg olmuş, sanırım mama desteğine başlayacağım en azından geceleri 2 biberon kadar.kilosu normal dediler ama ben 8kg gecmisizdir diye düşünmüştüm.Sagligimiz yerinde çok şükür ama biraz azcik toparlak olsa da fena olmaz 🥰💕💜
yeme,icmeyle alakası yok çocuğun,orayi burayi kurcalasin, ablasini tirmalasin ,sac yolsun, tükürüğünden gargara yaparak çığlık atsın 2020 bebesi seni 🙈🌪️
Vanilyacım nasılsın 🥰
Aynı gün doğan bebelerimizin kiloları da aynı. Bizde alerji durumu olduğundan ona uygun mama aldık doktor önerisi ile. Ben oğluşa bisküvi yapıp rondodan geçirdim. Sabah kahvaltı niyetine 3 tatlı kaşığı bisküvi ile 60 cc mamayı lapa yapıp veriyorum çok seviyor.
Bu arada 6’ncı ay aşısından sonra bizi 15 mayıs 2021’de çağırdılar. Sizde neden 9 ay? 9 ay aşısı kaldırıldı diye duymuştum ilginç.

Sizin de minnaklariniz gece saat başı kalkar oldu mu 🤔🙄gündüz uykusu da azaldı sanki dış dönemi sanırım çok zormuş cidden galiba atak haftasindayiz bakalım ne zaman bitecek besige koyuyorum 10 dk gecmeden uyanmış gece de çok sık uyaniyor daha çok emmek istiyor sanki galiba dış huysuzlugu bunlar 🤔🤗

Hemde nasıl ağlayarak uyanıyor saat bası iki dişi çıktı ama gün geçtikce daha çok uyanır oldu hiç böyle değildi deliksiz uyurdu 🥺🥺

😫😫 yalnız değilsiniz.

Benim de ilk tecrubem blw grubundaki tadım listelerine gore gidiyorum. Bunun dışında blw yi anlatan 2 kitap var onu okudum.
Defalarca da Osman gonulal in ilkyardim videisunu izledim. Bunun dışında zaten ezerek verdiginizde de bogulma riski var. Bogulma riski hep var maalesef. Önce Allah a güveniyorum sonra bebeğimin icgudulerine
Okuduğunuz kitap biri Blw Türkiye muhtemelen diğeri nedir? Boğulma riskinin ezerek verdiğimizde de olduğunu bir de eşime anlatabilsem. Çocuğa bir şey olursa hesabını sorarım deyip duruyor. Ben ondan destek bekliyorum ama o köstek oluyor.

X