2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Herkese merhaba. Memlekete gittiğim için hiç sayfaya giremedim. Pazartesi 4 aylık aşısını oldu. Çok şükür ateş, huzursuzluk falan yapmadı. Kan damlasına başladık kaka rengi değişti başta kan zannettim çok korktum ama sonradan aklıma geldi damlanın etkisi olduğu. Henüz kendi kendine dönemiyor ya da yakınındaki bir şeyi eliyle tutamıyor ben uzatırsam alıyor. Ayaklarıyla çok oynuyor hatta ağzına alıyor hep. 66cm 6.300gr. Sizlerde durum ne? Mama sandalyesi almak istiyorum A101! Bim ve Şoka bu hafta geliyor kullanan alan var mı tavsiye eder misiniz?

2 çocuğu doyurup giydirip ananeye birakmissin.
5 aydir ilk kez belkide alisveris yapacaksin kendin için.
giyinme kabininde bir heves pantolonu deneyecekken,
aynada bide ne göreyim
regl olmuşum..
şuan koşar adım eve gidiyorum
utanmasam aglicam sinirden..
1.5 yil sonra regl olucaksin o da suan şu gün
şu dakka mi ya

Bu kadar şanssızlık olur mu ya

Benim başıma da geldi kot pantolon deniyordum. Allahtan yanımda orkid bulundururum hep. Kabinde hemen koydum geçmiş olsun kardeşim

Uyku tulumunuz hangi marka acaba?
Biz gurbetçiyiz. Türkiye’de aynı marka yok ama kendi kullandığımın ve almak istediğimin fotoğrafını paylaşıyorum örnek olması için. Burada Yenidoğan’dan başlıyor ilkokula gidene kadar kullanıyorlar. Büyük marketlerde bile satılıyor havalar soğuk olduğundan
Torba uyku tulumu ya da uyku gurusu diye aratınca çıkıyor. Trendyol’da da görüşmüştüm

Son düzenleme:
Ben daha önce şoktan almıştım. Şimdi yavaş yavaş kullanmaya başladık. Yani öyle ahım şahım bi sandalye değil. Basit ama işime yarıyor. Joker den bir de minder aldım.

Teşekkürler trendyoldan bakayım. Hangi ulkedesiniz merak ettim

Bayramda Joker de indirimde aldım, Soobe marka. Yarından itibaren İstanbul soğuyor, kullanmaya başlayacağız galiba. Benim oğlum esirikli olduğu için torba tarzı uyku tulumunda rahat etmez bence. Kızımda da ayaklı uyku tulumu kullanmıştım, nerdeyse altı yaşa kadar devam etti. Çok rahat ettiğimi hatırlıyorum. Hayırlısı

Videoya aldım aklına esince hayır derken kafa saLliyoruz ya o şekilde sallıyor alt damakta beyazlama yok ama yinede disten olabilirmi acaba

Gece uykularıniz ne durumda bayanlar . Biz çok bozuldu yaklaşık 1 haftadır nerdeyse saat başı uyanıyor tabi ben sabah zombi . Günde 1 kere falan mama veriyorum 60 70 cc . Sonrası emiyor . Bir de 2 gündür bir kaka belden fışkırıyor ciktcitliyi falan attım neden acaba 4 ay 10 günlüğüz

Benimkide bu ara sürekli meme emmek istiyor 4 ten sonra emzik alıyor normalde bu ara kızıyor emzik verince uykuda fırlatıyor istemiyor

herkese selamlar okullarda açılacak pazartesi günü bakalım neler olacak . benim bir oğlum anaokuluna başlamıştı zaten ötekide gidecek pazartesi salı iki gün ,inşallah biter şu virüs te normal yaşantımıza döneriz.

şans çok kötü olmuş cnm.

merhaba cnm maşallah gayet iyi kilosu boyu. mama sandalyesi şans işi ya kimi bebek oturuyor kimi oturmuyor.benimki tekerli falan abilerden kalma çok yer kaplıyor . bence şoka bime gelende iş görür fazla paralar vermeye gerek yok.

Aynen bir haftadır bizimde öyle saat başı emmek istiyor

Bugün 5 aylık olduk artık gülücükler kahkalar havada uçuşuyor çok hareketliyiz uykuda bile done döne beşikte tur atıyor çok da uyanıyor bu aralar saat başı nerdeyse gündüz uykusu da çok yok ama iyiyiz çok şükür ama uykusu nasıl olacak bilmiyorum ins geçici bir durumdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…