- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 33
Bu kadar şanssızlık olur mu ya2 çocuğu doyurup giydirip ananeye birakmissin.
5 aydir ilk kez belkide alisveris yapacaksin kendin için.
giyinme kabininde bir heves pantolonu deneyecekken,
aynada bide ne göreyim
regl olmuşum..
şuan koşar adım eve gidiyorum
utanmasam aglicam sinirden..
1.5 yil sonra regl olucaksin o da suan şu gün
şu dakka mi ya
Benim başıma da geldi2 çocuğu doyurup giydirip ananeye birakmissin.
aynada bide ne göreyim
regl olmuşum..
şu dakka mi ya
Biz gurbetçiyiz. Türkiye’de aynı marka yok ama kendi kullandığımın ve almak istediğimin fotoğrafını paylaşıyorum örnek olması için. Burada Yenidoğan’dan başlıyor ilkokula gidene kadarUyku tulumunuz hangi marka acaba?
Ben daha önce şoktan almıştım. Şimdi yavaş yavaş kullanmaya başladık. Yani öyle ahım şahım bi sandalye değil. Basit ama işime yarıyor. Joker den bir de minder aldım.Herkese merhaba. Memlekete gittiğim için hiç sayfaya giremedim. Pazartesi 4 aylık aşısını oldu. Çok şükür ateş, huzursuzluk falan yapmadı. Kan damlasına başladık kaka rengi değişti başta kan zannettim çok korktum ama sonradan aklıma geldi damlanın etkisi olduğu. Henüz kendi kendine dönemiyor ya da yakınındaki bir şeyi eliyle tutamıyor ben uzatırsam alıyor. Ayaklarıyla çok oynuyor hatta ağzına alıyor hep. 66cm 6.300gr. Sizlerde durum ne? Mama sandalyesi almak istiyorum A101! Bim ve Şoka bu hafta geliyor kullanan alan var mı tavsiye eder misiniz?
Teşekkürler trendyoldan bakayım. Hangi ulkedesiniz merak ettimBiz gurbetçiyiz. Türkiye’de aynı marka yok ama kendi kullandığımın ve almak istediğimin fotoğrafını paylaşıyorum örnek olması için. Burada Yenidoğan’dan başlıyor ilkokula gidene kadar Eki Görüntüle 2701430 kullanıyorlar. Büyük marketlerde bile satılıyor havalar soğuk olduğundan
Türkiye’de torba uyku tulumu ya da uyku gurusu diye aratınca çıkıyor. Trendyol’da da görüşmüştümEki Görüntüle 2701425
Rica ederimTeşekkürler trendyoldan bakayım. Hangi ulkedesiniz merak ettim
Teşekkür ederim.Ben daha önce şoktan almıştım. Şimdi yavaş yavaş kullanmaya başladık. Yani öyle ahım şahım bi sandalye değil. Basit ama işime yarıyor. Joker den bir de minder aldım.
Videoya aldım aklına esince hayır derken kafa saLliyoruz ya o şekilde sallıyor alt damakta beyazlama yok ama yinede disten olabilirmi acabadiş geliyorsa ağrısı kulagina da vurabilir,hatta yüksek ihtimalle ondandir.
eğer sistematik bi şekilde sallıyorsa, gözlerine bak o esnada mutlaka ,herhangi bir farklı durum sezinlersen kameraya kaydedip doktoruna izletirsin.büyük kizimda benzer bir durum yaşamıştım.bu aylarda bazı alışkanlıklar edinebiliyorlar..
Benimkide bu ara sürekli meme emmek istiyor 4 ten sonra emzik alıyor normalde bu ara kızıyor emzik verince uykuda fırlatıyor istemiyorGece uykularıniz ne durumda bayanlar . Biz çok bozuldu yaklaşık 1 haftadır nerdeyse saat başı uyanıyor tabi ben sabah zombi . Günde 1 kere falan mama veriyorum 60 70 cc . Sonrası emiyor . Bir de 2 gündür bir kaka belden fışkırıyor ciktcitliyi falan attım neden acaba4 ay 10 günlüğüz
şans çok kötü olmuş cnm.2 çocuğu doyurup giydirip ananeye birakmissin.
aynada bide ne göreyim
regl olmuşum..
şu dakka mi ya
merhaba cnm maşallah gayet iyi kilosu boyu. mama sandalyesi şans işi ya kimi bebek oturuyor kimi oturmuyor.benimki tekerli falan abilerden kalma çok yer kaplıyor . bence şoka bime gelende iş görür fazla paralar vermeye gerek yok.Herkese merhaba. Memlekete gittiğim için hiç sayfaya giremedim. Pazartesi 4 aylık aşısını oldu. Çok şükür ateş, huzursuzluk falan yapmadı. Kan damlasına başladık kaka rengi değişti başta kan zannettim çok korktum ama sonradan aklıma geldi damlanın etkisi olduğu. Henüz kendi kendine dönemiyor ya da yakınındaki bir şeyi eliyle tutamıyor ben uzatırsam alıyor. Ayaklarıyla çok oynuyor hatta ağzına alıyor hep. 66cm 6.300gr. Sizlerde durum ne? Mama sandalyesi almak istiyorum A101! Bim ve Şoka bu hafta geliyor kullanan alan var mı tavsiye eder misiniz?
uykuya geçiştemi yapıyor cnmBirde kızlar benim bebek 1 haftadr kafayı saga sola sallamaya başladı hızlı şekild neden acaba
Aynen bir haftadır bizimde öyle saat başı emmek istiyorGece uykularıniz ne durumda bayanlar . Biz çok bozuldu yaklaşık 1 haftadır nerdeyse saat başı uyanıyor tabi ben sabah zombi . Günde 1 kere falan mama veriyorum 60 70 cc . Sonrası emiyor . Bir de 2 gündür bir kaka belden fışkırıyor ciktcitliyi falan attım neden acaba4 ay 10 günlüğüz