- 19 Şubat 2019
- 634
- 591
- 33
Teşekkür ederimmerhaba cnm maşallah gayet iyi kilosu boyu. mama sandalyesi şans işi ya kimi bebek oturuyor kimi oturmuyor.benimki tekerli falan abilerden kalma çok yer kaplıyor . bence şoka bime gelende iş görür fazla paralar vermeye gerek yok.
Uyku neydi kiGece uykularıniz ne durumda bayanlar . Biz çok bozuldu yaklaşık 1 haftadır nerdeyse saat başı uyanıyor tabi ben sabah zombi . Günde 1 kere falan mama veriyorum 60 70 cc . Sonrası emiyor . Bir de 2 gündür bir kaka belden fışkırıyor ciktcitliyi falan attım neden acaba4 ay 10 günlüğüz
Uyku neydi kine anne sütü ile ne mama ile bir saatten fazla uyumuyoruz. Sabah beşte gözleri pörtletip bi sohbet bir muhabbet Allahım rüya da görmedin ki ne anlatıyon öyle? Çene maşallah evde herkesi uyandırıyor ama keyfi yerinde çok şükür
Onu takip etmedim günde 1 2 kez mutlaka yapıor ama uyku geçişlerde değil sanirsam hayır der gibiuykuya geçiştemi yapıyor cnm
Inanın 5 aya kadar biz de öyleydik supriz yapıor 1 haftadr uyuyor geceleriUyku neydi kine anne sütü ile ne mama ile bir saatten fazla uyumuyoruz. Sabah beşte gözleri pörtletip bi sohbet bir muhabbet Allahım rüya da görmedin ki ne anlatıyon öyle? Çene maşallah evde herkesi uyandırıyor ama keyfi yerinde çok şükür
Mama yi doktor önermedikçe başlamayın bebek bu illa bişeyleri vardır açlığa bağlamamak lazım atak dönemi oluyor 4. Atında bizde oyledik ayakta uyurdu neysede ama yatirinca çığlığı koparırdıuyumayan uyumuyo demek arkadaşım
ben de süt doyurmuyor mu ki mama versem mi diyodum son bir aydır
gece ne zaman baksam ahha gözler bele
Yazmiyor maalesef. Bu gece denicem bakalımBoy yAzmiyormu cnm
Ben de mama veriyorum gece 1 de ama saat 5 te gözleri aciyor tamamen uykusu açılmış ve geri uyuması 8 i buluyor. Sabah ve gündüz uykularında da saat başı uyaniyor maalesefMama yi doktor önermedikçe başlamayın bebek bu illa bişeyleri vardır açlığa bağlamamak lazım atak dönemi oluyor 4. Atında bizde oyledik ayakta uyurdu neysede ama yatirinca çığlığı koparırdı
Aaa ben bayılırım süprizlereInanın 5 aya kadar biz de öyleydik supriz yapıor 1 haftadr uyuyor geceleri
Benim aldığım uyku tulumuda owli. İlk üç ay kundak şeklinde kullandım. Smdi biraz büyüttüm. Çok kullanışlı oluyor. Gündüz elleriyle kendini uyandirmiyor. Büyüyebilen modeli daha kullanışlıKışın mecburen uyku tulumu giydirecegim. Owli marka uyku tulumu aldım ama en küçüğü 9 kg yazıyor. Benim kızım daha 6.5 kg.
Bu hafts sıcak sorun olmaz ama haftaya uyku tulumunu deneyeceğim
O modelini görmedim ben.Benim aldığım uyku tulumuda owli. İlk üç ay kundak şeklinde kullandım. Smdi biraz büyüttüm. Çok kullanışlı oluyor. Gündüz elleriyle kendini uyandirmiyor. Büyüyebilen modeli daha kullanışlı
bunun aynısından çok memnunumO modelini görmedim ben.
Gündüz uyumamasi normal hepimizinki öyle malesefBen de mama veriyorum gece 1 de ama saat 5 te gözleri aciyor tamamen uykusu açılmış ve geri uyuması 8 i buluyor. Sabah ve gündüz uykularında da saat başı uyaniyor maalesef
Hahaha birde beni gor gece uykusu aldığım için neşem yerinde 2 3 gündrAaa ben bayılırım süprizlerehele böylesine canımı veririm o seviyeye geldim yani
Aynı durumdayiz 4 ayından beri bozuldu gece uykuya dalana kadar çok rahtsiz heryeri hareket ediyor kafa sağa sola çevirip duruyor fln 2 saate bir uyanıyor geceGece uykularıniz ne durumda bayanlar . Biz çok bozuldu yaklaşık 1 haftadır nerdeyse saat başı uyanıyor tabi ben sabah zombi . Günde 1 kere falan mama veriyorum 60 70 cc . Sonrası emiyor . Bir de 2 gündür bir kaka belden fışkırıyor ciktcitliyi falan attım neden acaba4 ay 10 günlüğüz
ben de gördüm o anason tavsiyesini sonra doktora sordum direk anason da verebilirsin karışık çaylardan (iyi geceler çayı mesela) da 3 kaşığı geçmicek kadar verirsin dedi yani tavsiye verilir bunda bişe yok ama uygulayıp uygulamamak anneye kalmış tavsiye olur da yargı dağıtmak da başka bir boyut siz yapmamış olabilirsiniz ihtiyacınız olmamıştır... doktorlarında biri başka der diğeri başka bence her çocuğun annesi onun için en iyisini düşünür oturtup da 1. ayında çiğ köfte yedirmiş muamelesi de yapmamalı... herkes de bir en iyi annelik yarışıdır gidiyor... her bebeğin annesi o bebek için en iyi annedir hiç hoşlanmıyorum bu bilinç olayını da yargı imamlığına dönüştürme işindenYa siz 1 aylık bebeğe de anason verip gazı olanlara vermesini tavsiye ediyordunuz. Ben de 2. Çocuğumu büyütüyorum ama Dr a sormadan bir şey vermiyorum hala . Yani ikinci üçüncü çocukla ilgisi yok siz veriyor olabilirsiniz ama tavsiye etmeyin bari . Umarım kimse sizin tavsiyelerinize uymuyordur.
Benim doktorum da tavsiye etmişti o donem 2 aylikti. Kullandik birkac hafta da uykuları ve kakasi düzene girmisti.bu arada doktorumuz da Ege üniversitesi nin doktoruydu sağlık ocağı fln değil yaniben de gördüm o anason tavsiyesini sonra doktora sordum direk anason da verebilirsin karışık çaylardan (iyi geceler çayı mesela) da 3 kaşığı geçmicek kadar verirsin dedi yani tavsiye verilir bunda bişe yok ama uygulayıp uygulamamak anneye kalmış tavsiye olur da yargı dağıtmak da başka bir boyut siz yapmamış olabilirsiniz ihtiyacınız olmamıştır... doktorlarında biri başka der diğeri başka bence her çocuğun annesi onun için en iyisini düşünür oturtup da 1. ayında çiğ köfte yedirmiş muamelesi de yapmamalı... herkes de bir en iyi annelik yarışıdır gidiyor... her bebeğin annesi o bebek için en iyi annedir hiç hoşlanmıyorum bu bilinç olayını da yargı imamlığına dönüştürme işinden
Aşırı kıskandım bilesinHahaha birde beni gor gece uykusu aldığım için neşem yerinde 2 3 gündr