Hadi bakalım inşallah bende başarılı olurumGünlük süt al bi 10 dakika kaynasın, birşey olmuyor. Bi kaymağını sıyırıyorum ben mayalamadan önce. Yağlı gelmesin diye. Benim ikinci bebiş. Az tecrubeli sayılırımilkinde tattırıp biraz bekledim, ne olur ne olmaz. Belli mi olur, alerji falan olabilir mi diye. Sonra baktım istiyor, önce bir iki çay kaşığı verdim şimdi iki yemek kaşığı kadar yiyor. Doysun diye uğraşmıyorum, hadi bir kaşık daha da demiyorum. Keyif alsın yeter. İlk kızımı çok zorlamıştık ye yavrum ye, yemekle hala arası iyi değil
Benim ki 4bucuk aylık oldu çok salyasi akıyor dişleri kaşınıyor ama şuan dis cikartmadiBebisler kaç aylık oldu kızlar erken dış pırtlatanimiz yok galiba :)
Ben birlikte yatıyorumKızlar bebeğinize gece yatarken ne ortuyorsunuz?bizimki hiç örtü tutmuyor ve osman gonual da örtmeyin diyor. Uyku tulumu da aldım ama en küçüğü bile kızıma büyük ne yapacağımı şaşırdım
Biz bir hafta sonra 5 aylık oluyoruzBebisler kaç aylık oldu kızlar erken dış pırtlatanimiz yok galiba :)
Benimki besiginde yatıyor yanıma almaya korkarım gece uyku sersemi zarar vermemek için. Ben de kalin giydirip yatiriyorum. Dun gece ince bir şey orteyim dalınca dedim o dalasiya kadar ben uyumusum gece 4 te uyandım ancak o zaman örttüm.Ben birlikte yatıyorumo yüzden hep elimin altında bebiş ince bir çarşaf gibi bişey örtüyorum. Zaten sık uyandığı için sık sık örtebiliyorum.
Ben kızımda tulum kullanmamıştım, o zaman ki anneler grubunda alan kimse memnun kalmamıştı. Çocuklar sevmiyor tulumu bazen. Biraz kalın giydirip yatırıyordum. Geniş uzun bir yelek ve bol çoraplarla mesela. 6-7 yaşına kadar böyle yattı. Daha yeni üstüne birşey alıp yatmayı öğrendi
Benim bebiş 5 ay 4 günlük oldu. Henüz diş çıkmadı ama salyasi çok fazla,meme ısırıyor, eller sürekli ağızda ve bazen de huzursuzluk oluyor. Bir de sanki alttaki dişlerin yeri belli gibi geldi geçen gün hafifçe şişmiş en zaman çıkar bilemiyorum.Bebisler kaç aylık oldu kızlar erken dış pırtlatanimiz yok galiba :)
Benimkide öyle meme ucu eziyor devamlı 5 ay 1 hafta ama alt dişleri gözükmüyor dahaBenim bebiş 5 ay 4 günlük oldu. Henüz diş çıkmadı ama salyasi çok fazla,meme ısırıyor, eller sürekli ağızda ve bazen de huzursuzluk oluyor. Bir de sanki alttaki dişlerin yeri belli gibi geldi geçen gün hafifçe şişmiş en zaman çıkar bilemiyorum.
Kusma olarak 4 5 gundur cok muzdaribim giydigi kıyafet en fazla 3 saat duruo fazla kusmaya basladibebeklerdeki bu kusma olayı ne zaman biter tecrübeli anneler
Belki kulağına su fln kactiysa ağrı yapmıştırBirde kızlar benim bebek 1 haftadr kafayı saga sola sallamaya başladı hızlı şekild neden acaba
Hmm olabilir banyo esnasındaBelki kulağına su fln kactiysa ağrı yapmıştır
Biz varız. 2 haftadır serüven sürüyor. Geçen hafta biri çıktı, hatta pirinç kadar oldu, bugün de ikincisinin ucu göründü beyazcık beyazcık. 5 aylık kızım. Normalde de hep huzursuzdu zaten. Büyüme atağından diş dönemine geçtik sanırım. Çok zorlandığını hissettiğim anlarda Jel sürdüm. Doğduğundan beri ağlama krizleri oluyor. İnşallah geçer bundan sonra.Bebisler kaç aylık oldu kızlar erken dış pırtlatanimiz yok galiba :)
Osman Gönlüal’ı izledikten sonra ben de tedirgin oldum. Battaniye kullanıyordum ama sevmiyordu zaten. Uyku tulumu kullanmaya başladım daha yeni. Hamileyken hediye gelmişti. Memnunum şimdilik ama daha büyük boyunu alacağım. Hatta uzun kolluları var o şekilde düşünüyorum. Bizim yaşadığımız yerde havalar çok soğudu. Dışarda mont giyiyoruz artık.Kızlar bebeğinize gece yatarken ne ortuyorsunuz?bizimki hiç örtü tutmuyor ve osman gonual da örtmeyin diyor. Uyku tulumu da aldım ama en küçüğü bile kızıma büyük ne yapacağımı şaşırdım
Uyku tulumunuz hangi marka acaba?Osman Gönlüal’ı izledikten sonra ben de tedirgin oldum. Battaniye kullanıyordum ama sevmiyordu zaten. Uyku tulumu kullanmaya başladım daha yeni. Hamileyken hediye gelmişti. Memnunum şimdilik ama daha büyük boyunu alacağım. Hatta uzun kolluları var o şekilde düşünüyorum. Bizim yaşadığımız yerde havalar çok soğudu. Dışarda mont giyiyoruz artık.
Birde kızlar benim bebek 1 haftadr kafayı saga sola sallamaya başladı hızlı şekild neden acaba
5 aylik olduk biz salya akiyor bol bol ne bulursa agza sokuyorBebisler kaç aylık oldu kızlar erken dış pırtlatanimiz yok galiba :)
Boy yAzmiyormu cnmKışın mecburen uyku tulumu giydirecegim. Owli marka uyku tulumu aldım ama en küçüğü 9 kg yazıyor. Benim kızım daha 6.5 kg.
Bu hafts sıcak sorun olmaz ama haftaya uyku tulumunu deneyeceğim