Mesela benim doktorumda benim tahlil sonuçlarıma bakti senin hiç bir eksiğin yok o yüzden demir ilacı verme verirsen bebekte kabiz olma olasigi var dedi. Yani emen bebeklerde annenin değerleride önemliymiş öyle söylediBizim doktor demiri 5.ayda tahlil sonucuna göre verecekmis. Sağlık ocağından verileni kullanma dedi ben de almadım. Sanırım içinde paraben varmış
artık gaz problemi kalmadı biz de 2 gündür akşamları veriyorum 5 çay kaşığı kadar gaz yapmadı bi rahatsızlığı olmadıMerhaba bende o mamadan denemek istiyorumda acaba gaz yaptimi bebeğinize ? Birde hangi öğünde veriyorsunuz gece yatmadan mı yoksa gündüz mü?
Çok sağolun bende vermek istiyorum kızıma çünkü anne sütüyle tam duymadığı için uykuya derin gecemedigini düşünüyorum inşallah verdiğimde bir faydası olurartık gaz problemi kalmadı biz de 2 gündür akşamları veriyorum 5 çay kaşığı kadar gaz yapmadı bi rahatsızlığı olmadı
Gazlı bebek sancı çeken bebek mi yoksa ara ara pirtlatan bebek mi ? Benim kızım pirti bitmiyor gazlı bebek mi oluyor yoksa normal bebek mi oluyorartık gaz problemi kalmadı biz de 2 gündür akşamları veriyorum 5 çay kaşığı kadar gaz yapmadı bi rahatsızlığı olmadı
Benimki sabaha karşı 4.5 ta uyandi kocaman bir pırt yaptı 15 dk içinde geri uyudu.Gazlı bebek sancı çeken bebek mi yoksa ara ara pirtlatan bebek mi ? Benim kızım pirti bitmiyor gazlı bebek mi oluyor yoksa normal bebek mi oluyor
Uyurken besliyosaniz gaz olusuyodur oda gazini atmıştırBenimki sabaha karşı 4.5 ta uyandi kocaman bir pırt yaptı 15 dk içinde geri uyudu.
Bu durumda sabaha karşı mi gazı oluyor
Dün aksamustu uykusundan sonra tam ayilamadan besledim gaz çıkarırken de uyudu. Uykusu açılmasın diye çok uğraşmayın iyice gazını çıkarmadan unutmayayım bari.Uyurken besliyosaniz gaz olusuyodur oda gazini atmıştır
Ya siz 1 aylık bebeğe de anason verip gazı olanlara vermesini tavsiye ediyordunuz. Ben de 2. Çocuğumu büyütüyorum ama Dr a sormadan bir şey vermiyorum hala . Yani ikinci üçüncü çocukla ilgisi yok siz veriyor olabilirsiniz ama tavsiye etmeyin bari . Umarım kimse sizin tavsiyelerinize uymuyordur.Hanimefendi 3.cocugumi buyutuyorum ben kimseye 4.ayda ek.gidaya baslayin demedim brnim.sutum yetmiyor mama almiyor.mecburen az az tadimlik baslayacagimi belirttim yazinin en basina bakarsaniz bu sekilde bir cikis yapmanizim yersiz oldugunu gorursunuz yogurt 1 adet bebe bikuvisi bir bebege verilecek en hafif seyler kimseninde acelesi yok!!!!!!
Ben emzirerek uyutuyorum gaz çıkarmıyorum gece uykusunda ama yarim saat sonra ağlayarak uyanıyor sonra biraz pispis yada iki ayakda sallıyorum uyuyor acaba gaz mi sıkıştırıyor:/ ama normalde ağlamadan pirtpirt attırıyorUyurken besliyosaniz gaz olusuyodur oda gazini atmıştır
Ben de uyku tulumu çok büyük diye henüz almadım. Şu an Alanyadayım ve burası da geceleri özellikle sabaha karşı soğudu. Altlet ve uzun kollu tulum giydirip üzerine de başlangıçta müslin hava daha serinleyincce ince battaniye örtüyorum.Kızlar bebeğinize gece yatarken ne ortuyorsunuz?bizimki hiç örtü tutmuyor ve osman gonual da örtmeyin diyor. Uyku tulumu da aldım ama en küçüğü bile kızıma büyük ne yapacağımı şaşırdım
Kışın mecburen uyku tulumu giydirecegim. Owli marka uyku tulumu aldım ama en küçüğü 9 kg yazıyor. Benim kızım daha 6.5 kg.kızlar ben ince uzun kollu tulum giydiriyorum,
İstanbul'dayım, kapı pencere yattigim odada açmıyorum.benimkide pek örtü tutmuyor,ama eli yüzü soğuk olmuyor henüz..
asıl kışın yandık
Benim bebeğim genelde gazını kendi çıkardığı için birşey diyemem gaz konusunda. Mamayi ise öğlen verdim. Çünkü akşam biz memeyi emerek uyuya kalıyoruzMerhaba bende o mamadan denemek istiyorumda acaba gaz yaptimi bebeğinize ? Birde hangi öğünde veriyorsunuz gece yatmadan mı yoksa gündüz mü?
Amaaaan hepsi gazlı bunlarınGazlı bebek sancı çeken bebek mi yoksa ara ara pirtlatan bebek mi ? Benim kızım pirti bitmiyor gazlı bebek mi oluyor yoksa normal bebek mi oluyor
Dun verdim biraz rahatsiz oldu bundan sonra gündüz vermeyi düşünüyorum birde ben şeyi çok merak ediyorum yoğurdu evde yapmak gerekiyor ya inek sütüyle yapılan yoğurt bebeğe dokunmaz değil mi benim ilk çocuğum olduğu için çok tecrübesizimBenim bebeğim genelde gazını kendi çıkardığı için birşey diyemem gaz konusunda. Mamayi ise öğlen verdim. Çünkü akşam biz memeyi emerek uyuya kalıyoruzdaha çok anne sütüyle beslemeye gayret ediyorum, o yüzden tadım işleri gündüze kalıyor. Ama her gün bi meyve suyu bi yoğurt aralarda veriyorum. Meyve suyunu kendim sıkıyorum.
Sancı çeken bebek oluyor galiba yani gazi var ama atamiyorGazlı bebek sancı çeken bebek mi yoksa ara ara pirtlatan bebek mi ? Benim kızım pirti bitmiyor gazlı bebek mi oluyor yoksa normal bebek mi oluyor
Hanımlar merhaba bebeğim bugün minik minik çok kusuyor, acaba usutmus olabilir mi? İki gündür uykusu çok kötü gündüz 5-6 saat uyanık kalıyor ama keyfi yerinde. Neden böyle acaba hasta mı diye korkuyorum
[/QUOTE büyüme atağı bence. Benimki de kusuyor. Keyfi yerinde ama kendisi yerinde durmuyorgece uyku nedir unuttum ben bir haftadır. Önce doymuyor diye düşündüm, yok sütümü kontrol ettim sağdım yeterli kadar var. Bizim damaklarımız da bi kaşınıyor salya şelale, memeyi ısırıyor. Onun huysuzluğu. İlk kızım ne de güzel çıkarmıştı dişleri, ne ara oldu anlamamıştık
Günlük süt al bi 10 dakika kaynasın, birşey olmuyor. Bi kaymağını sıyırıyorum ben mayalamadan önce. Yağlı gelmesin diye. Benim ikinci bebiş. Az tecrubeli sayılırımDun verdim biraz rahatsiz oldu bundan sonra gündüz vermeyi düşünüyorum birde ben şeyi çok merak ediyorum yoğurdu evde yapmak gerekiyor ya inek sütüyle yapılan yoğurt bebeğe dokunmaz değil mi benim ilk çocuğum olduğu için çok tecrübesizim