2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Günaydın güzel anneler 🤗 2 günlüğüne bir deniz kenarına kaçmayı planlıyoruz eşimle ve bebişim 3.5 ayı geçmiş olacak planladığımız tarihe göre. Kısa süre denize sokmayı düşünüyorum tabi doktorumuzdan onay alırsam. Tatile gidip bebeğini denize sokan var mı aranızda merak ettim? Bir de ne giydirdiniz nelere dikkat etmek lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙂

Günaydın güzel anneler 🤗 2 günlüğüne bir deniz kenarına kaçmayı planlıyoruz eşimle ve bebişim 3.5 ayı geçmiş olacak planladığımız tarihe göre. Kısa süre denize sokmayı düşünüyorum tabi doktorumuzdan onay alırsam. Tatile gidip bebeğini denize sokan var mı aranızda merak ettim? Bir de ne giydirdiniz nelere dikkat etmek lazım tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim 🙂
Canım ben de bebeğimi denize sokmak isterdim ama coronadan cesaret edemiyorum. Bi de üşütür hastalanır diye korkuyorum. Bence siz girin denize, Antalyada fln değilsen bebegi sokma. Mesela bence Izmirde su o kadar sıcak değil. Antalya tarafi sıcaktır tabii. Bir de güneş kremi ne tavsiye ediyor doktoruna sorsan daha sağlıklı olur

Günaydın 🌞 bence de sokma. Şimdilik çok küçük, enfeksiyon kaparsa ishal olabilir. Bağışıklık sistemleri henüz tam gelişmemiş. Bazı doktorlar bir yaşından önce deniz, havuz, ev havuzu önermiyor.

onun dışında güneşe dikkat et. Keyifli tatiller 😎

kızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo:rolleyes::ıslık:

Eki Görüntüle 2672573
Benim kızımın gözünün altında vardı doğumdan sonra bekle bekle geçmedi elimle hafiften bastırdım göz diye de korkmadım değil 😀 banyo yaptırırken lif le üstünden geçtim bikac güne kayboldu.

Canım ben de bebeğimi denize sokmak isterdim ama coronadan cesaret edemiyorum. Bi de üşütür hastalanır diye korkuyorum. Bence siz girin denize, Antalyada fln değilsen bebegi sokma. Mesela bence Izmirde su o kadar sıcak değil. Antalya tarafi sıcaktır tabii. Bir de güneş kremi ne tavsiye ediyor doktoruna sorsan daha sağlıklı olur
Ben ortanca kızımı sadece ayaklarını sokmuştum kafasına şapka güneş aldirmistim

Uv korumalı giysiler oluyor canim. Onlardan giydirebilirsin..tshurt ve sapka. Decathlonda vardi ama lcw de bile oluyor. Gunes kremi 6 aydan surulmuyor o yuzden guneste tutmamak gerekiyor. Biz koronadan dolayi tatile gitmiyoruz bu yil. Bebek neyse ama ablasini koruyamam tatilde diye dusundum ben. İyi tatiller simdiden

Uv korumalı giysiler oluyor canim. Onlardan giydirebilirsin..tshurt ve sapka. Decathlonda vardi ama lcw de bile oluyor. Gunes kremi 6 aydan surulmuyor o yuzden guneste tutmamak gerekiyor. Biz koronadan dolayi tatile gitmiyoruz bu yil. Bebek neyse ama ablasini koruyamam tatilde diye dusundum ben. İyi tatiller simdiden
Evet bebek size bağlı ama büyük çocuklar hareketli oluyor. Çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗

kızlar sizin bebislerde de böyle minnacık yag bezesine benzer bisiy var mi?
aynısı ilk kizimda da vardi, kendiliginden kaybolmuştu. çekip koparasim geliyo:rolleyes::ıslık:

Eki Görüntüle 2672573
Ağlamaktan gözüm şişti..
Bin bir emekle, son damlasına kadar sağdığım sütüm yanlışlıkla döküldü, elimden kaydı biberon..
Nasipten ötesi yok :KK61:
O kadar üzüldüm ki hala yazarken gözlerim doluyor..
Allah'ım sen daha fazlasını nasip et :dua:
Bizimkindede cikiyor kayboluyor.

Uzulme cnm cok sinirbozucu olmus.bol bol sutle dolsun memisler🥰

Yabanci bir ulkeden arkadas vardi guzel bilgiler veriyordu nicki neydi acaba.

:KK43: yani belirtiler şimdi başladıysa 5 ay civarı mi çıkar diyosun cnm? benim korkum hemen şimdi cikarsa diye, peki erken çıkan diş erken çürür der annem hep, öyle oldu mu oğluşunda?
Benim oğlumun 4,5 aylıkken çöktü ve maalesef 9 aylıkken çürümeye başladı çürüme derken diş minesi erimeye başladı şu an 3 yaşında üst ön dişlerin birisi kırıldı yandakiler eridi. Ama Dr erken çakmasıyla alakası yok genetik demişti ki eşimin tarafı hep 1 yaşında çürümeye başlamış

kızlar daha önce de yazmıştım size, konu aynı :KK43: kızım elini yercesine emiyo,yaliyo ısırıyo

1) aç değil
2)gaz,kaka yok
3)uykusu yok

cildiricam artık üstü başı salya, tükürük..
ciddi ciddi diş cikarticagini düşünür olduk annemle , internetten baktım maalesef bu aylarda dis çıkaran bebekler varmış..insallah geçici bir durumdur diş degildir ama bu kadar salya da normal değil gibi..
[/QUOTE kızlar doktora bugün sordum. Bebeğin elini emmesi sindirim sisteminin geliştiğinin anlamına geliyormuş. Diş ile alakası yokmuş. Olması gereken birşey. Altıncı ayında da bitmesi gerek dedi.

Benim oğlumun 4,5 aylıkken çöktü ve maalesef 9 aylıkken çürümeye başladı çürüme derken diş minesi erimeye başladı şu an 3 yaşında üst ön dişlerin birisi kırıldı yandakiler eridi. Ama Dr erken çakmasıyla alakası yok genetik demişti ki eşimin tarafı hep 1 yaşında çürümeye başlamış
genetik bencede kesinlikle diş esimin tarafina cektiler diste erken curume olmustu.
Rotaix aşısı vurduran var mı arkadaşlar bulunmadığında harhangi bir sıkıntı olur mu
Ben 2 ogluma vurdurmadim sıkintı yasamadim kizada vurdurmadim.insallah oda hastalanmaz

İyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.

İyi akşamlar herkese. Gebeliğin 32 haftasında bebeğimin sol böbreğinde genişleme tespit edilmişti. Doğumdan sonra azaldı diye sevinmiştim ama yakın zamanda öğrendik ki hidronefroz 2. Seviye olmuş. Daha iyi bir yerde ultrason çektirdik ve öğrendik ki sol böbrekte reflü varmış hem de 4. Seviye yani ileri. Yarın da sintigrafi cekilecek. Ameliyat olması gerekebilir henüz net değil ama ciddi bir durum. Dua edebilir misiniz oğlum için rica etsem, ismi Yiğit Alp.
Allahım şifa versinnn 🙏🏻🙏🏻

X