2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Rabbim şifa versin canım

Çok geçmişolsun canım. Allah Bebeğini korusun inşallah
Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun kendini yorma
Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun proluton iğneyi bulsan sen de iyi olur o hemen kesiyormuş bnm doktor iki ampul vuruş dedi kanamam olursa progestan faydası olur inş
Allah yardımcın olsun , sabır versin ins hemen biter kanaman sağlıcakla devam eder hamileliğin
Cok gecmis olsun ben de kanama yüzünden sürekli yatıyorum
Gecmis olsun bol bol dinlen mumkunse kalkma. Kahverengi kanama kotu degildir insaallah tamamen biter. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisin umarım
Rabbim şifa versin canım
Çok sağolun kızlar az önce geldik eve dr taburcu etti. Gece hastaneye giderken sıtma tutuyo gibiydi titriyodum gittikten biraz sonra o da geçti çok şükür kanamam da kahverengiye döndü. Oradaki doktor yarın tüp bebek doktoruma da gitmemi söyledi. Yarın da ona gidicez. Bu arada dün gece pruloton depot vurdular bide entol diye bi fitil verdiler. Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim benim gibi sıkıntılar yaşayanlar sürekli dualarımda. İnşallah diğer hamişlerimiz de hiç böyle şeyler yaşamadan sağlıcakla devam ederler

Cok gecmis olsun

Hayırlı olsun canım sen de benim gibi 2018 mayıs annesiydin değil mi?
Bata 3 kala az önce test yaptım bu şekilde çıktı rabbim nasip ederse 2020 mayıs annesi olucam ben de Eki Görüntüle 2309621
Senin de hayırlı olsun canım 2018 mayısta sezaryen doğum yaptım o nedenle mayıs sonu yine sezaryen olurum diye düşünüyorum o nedenle mayıs annelerine katılmayı tercih ettim

Evet canım mayıs 2018 annesiyim ben de. hayırlı olsun yeni bebeklerimiz :) ne güzel tesadüf bu böyle

sıkma canını. benim ilk bebeğimde de zor gördüler. hanımefendi gidip köşeye yerleşmiş keyfine bakıyormuş :)

Kizlar gunaydin bende mayis annesi olucam insallah
Sat 3/8/19
Tah dog tar 8/5/20
Bugun 7+2 yim kalp atisini duyduk cok sukur
bu da benim minik kalplim

hoşgeldin canım :) hangi şehirdensin ve kaçıncı bebeğin? tabloda boş kaldı buralar :)

Canimm ilk bebegim izmirdenim

Mesajları şimdi okudum,aklım gitti çok çok geçmiş olsun,umarım daha da iyi olursun,allab korusun.

Kızlar,vajinada bıçak saplanması gibi ağrı yaşayan oluyor mu bana bugün saniyelik şiddetli oldu nefesimi kesti 6+5im

Kızlar,vajinada bıçak saplanması gibi ağrı yaşayan oluyor mu bana bugün saniyelik şiddetli oldu nefesimi kesti 6+5im
Benim sol kasığında bıçak batması gibi oluyo,şişlikle beraber normal diye düşünüyorum,yerleşiyo diye düşünyorum

Az önce yemeğin suyuna ekmek banarken zevkten dört köşe oldum ne bu iştah yaaa iştahsızlık istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…