2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Netten bakarken hangi haftada olduğunu anlamak için bir hesap okudum 8. Haftaya kadar bu hesap tutuyormus.
30+ bebeğim boyutu mm cinsinden / 7
Benim 8.2 mm -- 38.2/7= 5 hafta 3 günlük gibi
Ve kese gorundukten sonra hergun 1 mm büyürmus

Merhaba, ben 4+4 te gittim hiçbir şey göremedik. 7+4 te gideceğim bir daha, sürekli hastanelerde durmak istemiyorum. Her şey yolundaysa 7+4 te kalptir kesedir her şeyi görürüz diye umuyorum. Seni de doktorun çağırdığı tarihte 7+2 oluyorsunuz bence gayet iyi işte

Cok gecmis olsun ben de kanama yüzünden sürekli yatıyorum

Gecmis olsun bol bol dinlen mumkunse kalkma. Kahverengi kanama kotu degildir insaallah tamamen biter. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.

Dün gece başladı bulantı hala devam ediyo erken başladı sanki bende baş ağrısı da var

Progestan kullanıyorum ve cok kotu sekilde mide bulantim var yardim edin nasil gecer bu
Bende sabah aksam kullaniyorum progestan vajinal kullanamadim ben o yuzden karnim tokken iciyorum migde doluyken cok etki yapmiyor hemen arkasindan da 1 saat kadar uyumaya calisiyorum yada yogunlasicak birseyler buluyorum

Selam herkese. Bende erken öğrendim. Erken gebelik testi ile. Kana da baktik Allah nasip ederse mayisa kucagimizda

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisin umarım

Herkese merhaba ev ve is yogunluguyla cok giremiyorum kizlar ben 84 luyumbasak burclu Allahin izniyle ikinci bebegim olacak.kasik agrisi yasiyorum surekli ve sadece bulanti var kusma olmadi daha cok sukur .sizler nasilsiniz hersey yolundadir insallah

Benim eşim.bolulu boluda evimiz var şuan gorev nedeniyle baska ildeyiz ama doğumum allah erdirirse boluda olabilir büyük ihtimalle
Ne güzel siz hangi doktoru düşünüyorsunuz benim eşimde her gün boluya gidip geliyor işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…