2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Netten bakarken hangi haftada olduğunu anlamak için bir hesap okudum 8. Haftaya kadar bu hesap tutuyormus.
30+ bebeğim boyutu mm cinsinden / 7
Benim 8.2 mm -- 38.2/7= 5 hafta 3 günlük gibi
Ve kese gorundukten sonra hergun 1 mm büyürmus

Sat a göre 5+2 de doktora gittik kese 8 mm dedi sağlıklı dedi ama ilk 12 hafta her gebenin yüzde 50 kayıp riski vardirdir dedi.
Kanama olmadığı sürece ağrılar normal kanama olursa direk hastane ( bu hafta adet olucak gibi sancım var iğneler batıyor dedi normal dedi bu noktada) folit asite devam iki hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ( uzun bir tarih verdi gibi :KK43: )

Kalp atışı duygunuzda bebek kaç mm di ? 2-2.5 cm olmadan duymak zor dedi :/
Merhaba, ben 4+4 te gittim hiçbir şey göremedik. 7+4 te gideceğim bir daha, sürekli hastanelerde durmak istemiyorum. Her şey yolundaysa 7+4 te kalptir kesedir her şeyi görürüz diye umuyorum. Seni de doktorun çağırdığı tarihte 7+2 oluyorsunuz bence gayet iyi işte ☺️

Kızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Cok gecmis olsun ben de kanama yüzünden sürekli yatıyorum

Kızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Gecmis olsun bol bol dinlen mumkunse kalkma. Kahverengi kanama kotu degildir insaallah tamamen biter. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.

Dün gece başladı bulantı hala devam ediyo erken başladı sanki bende baş ağrısı da var

Progestan kullanıyorum ve cok kotu sekilde mide bulantim var yardim edin nasil gecer bu
Bende sabah aksam kullaniyorum progestan vajinal kullanamadim ben o yuzden karnim tokken iciyorum migde doluyken cok etki yapmiyor hemen arkasindan da 1 saat kadar uyumaya calisiyorum yada yogunlasicak birseyler buluyorum

Selam herkese. Bende erken öğrendim. Erken gebelik testi ile. Kana da baktik Allah nasip ederse mayisa kucagimizda

Çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisin umarım🙏🏻

Herkese merhaba ev ve is yogunluguyla cok giremiyorum :KK43: kizlar ben 84 luyum🙈basak burclu Allahin izniyle ikinci bebegim olacak.kasik agrisi yasiyorum surekli ve sadece bulanti var kusma olmadi daha cok sukur 🙈🙈🙈.sizler nasilsiniz hersey yolundadir insallah

Benim eşim.bolulu boluda evimiz var şuan gorev nedeniyle baska ildeyiz ama doğumum allah erdirirse boluda olabilir büyük ihtimalle
Ne güzel siz hangi doktoru düşünüyorsunuz benim eşimde her gün boluya gidip geliyor işe

X