- 2 Mayıs 2017
- 968
- 1.524
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Âmiiiinnnnn inşallaaaahhhh, Anne olmak isteyen tüm kadınların kucakları dolsunBenimde kiz insallah kazasiz belasiz atlatiriz cumlemiz
Merhaba, ben 4+4 te gittim hiçbir şey göremedik. 7+4 te gideceğim bir daha, sürekli hastanelerde durmak istemiyorum. Her şey yolundaysa 7+4 te kalptir kesedir her şeyi görürüz diye umuyorum. Seni de doktorun çağırdığı tarihte 7+2 oluyorsunuz bence gayet iyi işteSat a göre 5+2 de doktora gittik kese 8 mm dedi sağlıklı dedi ama ilk 12 hafta her gebenin yüzde 50 kayıp riski vardirdir dedi.
Kanama olmadığı sürece ağrılar normal kanama olursa direk hastane ( bu hafta adet olucak gibi sancım var iğneler batıyor dedi normal dedi bu noktada) folit asite devam iki hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ( uzun bir tarih verdi gibi )
Kalp atışı duygunuzda bebek kaç mm di ? 2-2.5 cm olmadan duymak zor dedi :/
Cok gecmis olsun ben de kanama yüzünden sürekli yatıyorumKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Gecmis olsun bol bol dinlen mumkunse kalkma. Kahverengi kanama kotu degildir insaallah tamamen biter. Rabbim saglikla kucagina almak nasip etsin.Kızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Bugun 7+2 olduk valla kimiside cok yiyormus ne guzel ya millet hamilelikte kilo alir ben kilo verdim zaten 49 kiloydumKac haftaliksinnn. Bende hicbir sey yok ya
Bende sabah aksam kullaniyorum progestan vajinal kullanamadim ben o yuzden karnim tokken iciyorum migde doluyken cok etki yapmiyor hemen arkasindan da 1 saat kadar uyumaya calisiyorum yada yogunlasicak birseyler buluyorumProgestan kullanıyorum ve cok kotu sekilde mide bulantim var yardim edin nasil gecer bu
Benim de 25 aylik kizim var 39 yaşındayımKızlar yaşlar kaç nerdensiniz ilk gebelik mi herkesin?
Hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin inşallahAn itibarıyla bende aranızdayım hepimize hayırlı olsun
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisin umarımKızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Selam. Bende varım inşallah. Kan testi tamam ama kese için çok küçük. Cumaya göreceğim insallah.Aaaa mayıs annesı yok mu yani koskoca forumda
Ya benimde test yapmadan yaklasik iki hafta önce basladi. Hatta öyle suphelenip erken test yaptim. Bana da garip geldi amaKızlar 4+5 im ama şimdiden göğüslerim büyümeye başladı. Çok erken değil mi sizce de
Yaa ben kilo aliyorum cok strese girdim duba gibi olacam diye korkuyorumBugun 7+2 olduk valla kimiside cok yiyormus ne guzel ya millet hamilelikte kilo alir ben kilo verdim zaten 49 kiloydum
Hadi yaa benim bulantim yok henuz ara ara hafif bas donmem oluyo ama uyuyunca geciyoDün gece başladı bulantı hala devam ediyo erken başladı sanki bende baş ağrısı da var
Ablammmm hayırlı olsun sanadaBenim de 25 aylik kizim var 39 yaşındayım
Ne güzel siz hangi doktoru düşünüyorsunuz benim eşimde her gün boluya gidip geliyor işeBenim eşim.bolulu boluda evimiz var şuan gorev nedeniyle baska ildeyiz ama doğumum allah erdirirse boluda olabilir büyük ihtimalle
Aa o zaman iphone da yokGoogle Play'de kadınlar kulübü uygulaması var kuzu ben ordan kullanıyorum :)