2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin

Kızlar dün kanamam birden arttı, hemen acile geldik iğne fitil filan verdi istersen yatışını yapalım dedi. Ben gerek görmedim iğne işe yarar diye düşündüm ama eve gittikten bi saat sonra daha fazla kanamam oldu bu sefer pıhtılı şekildeydi. Hemen geri geldi hastaneye yatış yapıldı serum verdiler şimdilik iyiyim kese duruyor çok şükür kanamam da tekrar kahverengiye döndü. Nolur bana da dualarınızda yer verin
Çok geçmişolsun canım. Allah Bebeğini korusun inşallah🙏🏻

Cok gecmis olsun canim Allah yardimcin olsun kendini yorma

Merhaba ben de adet olacağım günden bir iki gün önce açık kahve çok az lekelenmelerim olmuştu adetin gelmesini beklemiştim ama kasık ağrılarım arttı adet de gelmeyince test yaptım pozitifti. Sizi boşa ümitlendirmek de istemem ama hassas testlerden alıp bi daha deneyin veya kan testi yaptırın
Merhaba aksam hassas test ve normal test yaptim ikisindede silik cikti?? Gec dollenmemi var acaba yeni sanirsam

Geçmiş olsun cnm Allah yardımcın olsun proluton iğneyi bulsan sen de iyi olur o hemen kesiyormuş bnm doktor iki ampul vuruş dedi kanamam olursa progestan faydası olur inş

Kizlar gunaydin bende mayis annesi olucam insallah🙏🏼🤰🏻
Sat 3/8/19
Tah dog tar 8/5/20
Bugun 7+2 yim kalp atisini duyduk cok sukur
bu da benim minik kalplim😋

Eklentiler

• AA28BDB7-446F-4F5C-8F10-12452CDF6811.jpeg
    AA28BDB7-446F-4F5C-8F10-12452CDF6811.jpeg
    90,1 KB · Görüntüleme: 44
Allah yardımcın olsun , sabır versin :KK43: ins hemen biter kanaman sağlıcakla devam eder hamileliğin :KK43:

Kizlarr kilo almaya basladiniz mi yaa ben genisliyorum resmen yaglandim😂cok mu yiyorum acaba. Bir de hamilelik belirtileri yasiyor musnuz?? Bende ne bulanti ne tiksinme ne aserme hicbir sey yok masallah😂

Kizlarr kilo almaya basladiniz mi yaa ben genisliyorum resmen yaglandim😂cok mu yiyorum acaba. Bir de hamilelik belirtileri yasiyor musnuz?? Bende ne bulanti ne tiksinme ne aserme hicbir sey yok masallah😂
Asla yiyemiyorum asla acikip yemek hazirliyorum yemek olana kadar basliyo bulanti su bile icemiyorum ama alistim🤷🏻‍♀️😌

Sat a göre 5+2 de doktora gittik kese 8 mm dedi sağlıklı dedi ama ilk 12 hafta her gebenin yüzde 50 kayıp riski vardirdir dedi.
Kanama olmadığı sürece ağrılar normal kanama olursa direk hastane ( bu hafta adet olucak gibi sancım var iğneler batıyor dedi normal dedi bu noktada) folit asite devam iki hafta sonra gel kalp atışı ve bebeği görelim dedi ( uzun bir tarih verdi gibi :KK43: )

Kalp atışı duygunuzda bebek kaç mm di ? 2-2.5 cm olmadan duymak zor dedi :/

X