2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
kızlar çalıştığım için hızlıca yazdım çıktım
tekrar merhaba
11 ekimde 3 yaşını bitirecek bir 2016 ekim annesiyim
o zamanlarda burda çok güzel bir grubumuz vardı ve şuan 3 yıldır bir fiil whatsap gurubumuz var çok güzel arkadaşlıklar edindik hala aktifiz hatta buluşmalar bile yaptık
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten :KK200:
inşallah burda da hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına aldığına şahit oluruz.
hatta aynı guruptaki arkadaşımda bir mayıs annesi adayı onu da buraya davet edicem :eğlence:

tekrar merhaba
o zamanlarda burda çok güzel bir grubumuz vardı ve şuan 3 yıldır bir fiil whatsap gurubumuz var çok güzel arkadaşlıklar edindik hala aktifiz hatta buluşmalar bile yaptık
hatta aynı guruptaki arkadaşımda bir mayıs annesi adayı onu da buraya davet edicem :eğlence:

evet önceki tedavilerimde benim de burada çok güzel dostluklarım başladı hala devam ediyor, farklı şehirlerde olmamıza rağmen hala görüşüyoruz bir araya geliyoruz. whats app grupları zaten fena orada hiç susmuyoruz :rolleyes: güzel şeyler bunlar.

tekrar merhaba
Hoşgeldin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim

Size de hayırlı olsun 🤗 doktora gittiniz mi? Ben sata göre 5+2de gideceğim umarım keseyi görürüz. İkinci bebeğim ama yine de bu ilk dönemler çok heyecanlı ve gergin geçiyor
Tesekur edrim ..benimde 3.cü olcak insaAllah evet cook heyecanliyim bende ama kendimi tutuyorum gitmedim ..bende 5+4 gitmeyi düşünüyorum ama kendimi tutabilsem açıkçası 6 haftalık olduğunda giderdim 😇🥰

Lütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu

X