- 22 Mart 2014
- 3.084
- 4.071
Meraba sağlıkla gelsin bebisler hayırlı olsun ..benimde sat 18 ağustosMerhaba
Sat: 19 Ağustos
Beklenen doğum 25 mayıs 2020
İstanbul, 2. Bebeğim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Meraba sağlıkla gelsin bebisler hayırlı olsun ..benimde sat 18 ağustosMerhaba
Sat: 19 Ağustos
Beklenen doğum 25 mayıs 2020
İstanbul, 2. Bebeğim
sıkıcıydı bgm işte yoktu bgm ondan çene düştü iyi az kalmış snn 1 saat var daha bnm
Ağzınıza sağlıkUmarım bu sayfadaki herkesin doğru zamanıdır,inşallah bu sayfadaki herkes bebeğinin kokusunu içine çeker
Kızlar hangi gebelik app lerini kullanıyorsunuz?
Hayır yaaa benim 1 saat varsensin 1 saat... yarım saati kaldı bir kere.
Ben de 88yanlız değilmişim
ahhhh özür dilerimmmmmm gel öpeemm..Hayır yaaa benim 1 saat var
Asabi hamişahhhh özür dilerimmmmmm gel öpeemm..
Biliyorum kedicikkız perdelerimi kaldırınca kedi gibiyim
SüperBen de 88
olsun olur bu saatte öyle şeylerahhhh özür dilerimmmmmm gel öpeemm..
kızlar çalıştığım için hızlıca yazdım çıktım
tekrar merhaba
11 ekimde 3 yaşını bitirecek bir 2016 ekim annesiyim
o zamanlarda burda çok güzel bir grubumuz vardı ve şuan 3 yıldır bir fiil whatsap gurubumuz var çok güzel arkadaşlıklar edindik hala aktifiz hatta buluşmalar bile yaptık
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten
inşallah burda da hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına aldığına şahit oluruz.
hatta aynı guruptaki arkadaşımda bir mayıs annesi adayı onu da buraya davet edicem
Hoşgeldin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbimkızlar çalıştığım için hızlıca yazdım çıktım
tekrar merhaba
11 ekimde 3 yaşını bitirecek bir 2016 ekim annesiyim
o zamanlarda burda çok güzel bir grubumuz vardı ve şuan 3 yıldır bir fiil whatsap gurubumuz var çok güzel arkadaşlıklar edindik hala aktifiz hatta buluşmalar bile yaptık
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten
inşallah burda da hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına aldığına şahit oluruz.
hatta aynı guruptaki arkadaşımda bir mayıs annesi adayı onu da buraya davet edicem
teşekkür ederim inşallah hepimizinHoşgeldin canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
Size de hayırlı olsun doktora gittiniz mi? Ben sata göre 5+2de gideceğim umarım keseyi görürüz. İkinci bebeğim ama yine de bu ilk dönemler çok heyecanlı ve gergin geçiyorMeraba sağlıkla gelsin bebisler hayırlı olsun ..benimde sat 18 ağustos
Tesekur edrim ..benimde 3.cü olcak insaAllah evet cook heyecanliyim bende ama kendimi tutuyorum gitmedim ..bende 5+4 gitmeyi düşünüyorum ama kendimi tutabilsem açıkçası 6 haftalık olduğunda giderdimSize de hayırlı olsun doktora gittiniz mi? Ben sata göre 5+2de gideceğim umarım keseyi görürüz. İkinci bebeğim ama yine de bu ilk dönemler çok heyecanlı ve gergin geçiyor