- 19 Eylül 2019
- 22
- 15
- 39
Çok hafif, şeffaf renkte akıntı ve eğilip kalktıysam sol kasığımda kasılma oluyorLütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok hafif, şeffaf renkte akıntı ve eğilip kalktıysam sol kasığımda kasılma oluyorLütfen Cvp yazın sizdede biraz temizlik yapınca hafif akıntı yada kasık ağrısı oluyor mu
Hayirli olsun canim insallah bu kez saglikli bi sekilde alirsin kucagina. Kayiplarin nedeni belli mi pekiMerhaba,Evet üşenmedim hepsini okudum,maşallah kızlar ne yapışmışsınız.ben de mayis annesi olurum inşallah gizliden takip ediyorum sizi.3kaybım olduğu için korkularım var.geçen hafta 5+3 11mm kesemizi gördük karından.çarşamba kalp atışı var.heyecandan çok gerginim...
Canim ben de 6 haftaligim bende de vardi ikisi cook yuksek idrar yolu enfeksiyonu cikti sakin ihmal etmeKızlar sizdede kaşık karin ağrısı oluyormu 5 haftaligim bide akıntı
Canim dayanilmayacak seviyedeyse doktora git mutlaka 1 hafta bekleme. Idrar testi de yaptirBende de var sanki 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum tabi nasip olursa..ama.bazen dayanilmiyo
Benim bitti kuzum suan sadece uclari hassas ve aciyor ama tekrar baslayacagi kesin 6bucuk haftaligim bu arada :)Kızlar bu meme hassasiyeti hiç bitmicek mi 9 ay ağrıyan memiş oy düşünemiyorum
Hayirli olsunn valla ben direnmeyip uyuyorum yoksa beynim yaptığım herseyi yanlış yapip kendi kendine isyan baslatiyorarkadaşlar merhaba, ben de aranıza katıldım :)
bu ikinci bebeğim olacak inşallah.
tek derdim aşırı uyku durumu... çok kahve de içemiyorum malum. sizler neler yapıyorsunuz uykuya idrenmek için? :)
Konya da bir müddet yasadim ve gercekten unutulmaz bir lezzet oldu benim icin. İlk duydugumda kucumsemistim ama kendisi kucuk lezzeti devasa birseymis Konyalilara selambamya sümüklü diye tabir edilen ve kimsenin sevmediği benim de çorbasını çok sevdiğim minnoş bir sebzemiz
Tam bunu aklimdan gecirirken yazmissin resmen kollarim uyustu telefon tutmaktan yalniz kendimi yine de okumaktan alamiyorumcuma günleri 6, diğer günler 17.30
ne kadar çok çene çaldık farkında mısınız? sabahtan beri sayfaya bakmayan herkes akşam gelip bize kızlaaaaar ne çok konuşmuşsunuz diyecekler
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah,kırmızı akıntından doktoruna bahsetmedin mi? Yada eminim jel kullanıyosundur o tahriş etmiş olabilir mi?Meraba hanımlar
Ben de nasip olursa mayıs annesi olucam inşallah
28 ağustosta tüp bebek transferim gerçekleşti. 6 Eylül'de kanda pozitifi gördük çok şükür. Fakat değerlerim biraz yavaş ilerledi 6+1 de alttan muayeneyle keseyi gördük ama doktor biraz geriden geldiğini söyledi. 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez. Bugün 6+4 üm dün geceden beri kahverengi lekenmem oluyor. Doktorum bu haftalarda normal dediği için çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama öğlen peçeteye gelen daha yoğun kırmızıya dönük bi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadır biraz korkuyorum
Bebeklere bakılmadı ama bu 4.de tüp bebek pgt yaptık 6embriyodsn 2si hasta geldi monozomi var embriyolarda.muhtemelen hastalardı.adet tarihimlw birlikte nerdeyse hiç kesilmeyen hep kanama leke oluyodu sonra birden kalbi duruyordu.Hayirli olsun canim insallah bu kez saglikli bi sekilde alirsin kucagina. Kayiplarin nedeni belli mi peki
Bebeklere bakılmadı ama bu 4.de tüp bebek pgt yaptık 6embriyodsn 2si hasta geldi monozomi var embriyolarda.muhtemelen hastalardı.adet tarihimlw birlikte nerdeyse hiç kesilmeyen hep kanama leke oluyodu sonra birden kalbi duruyordu.
Uyarın için tesekur edrm..insaAllah hafta ici giderim söylerim doktoraCanim dayanilmayacak seviyedeyse doktora git mutlaka 1 hafta bekleme. Idrar testi de yaptir
Ben bunların olacağını bilseydim hiç normal yoldan denemezdim,bundan önceki doktorum dene dene deyip durdu.kromozom analizlerimiz eşimle temiz diye.ama yetmiyormuş.neyse vardır bir hayır diyorum yaşlanacakmış bunlar.o yaşadıklarım şimdi asabımı bozuyor her ultrason masasına uzanışımda.halbuki o kadar kolay gebe kalıyordum ki.Aman yarabbim allah bir daha yaşatmasın artık lütfen Tüp bebek deyince tüylerim ürperiyor artık
Peki simdi nasilsiniz ilaç kullaniyormusnuzCanim ben de 6 haftaligim bende de vardi ikisi cook yuksek idrar yolu enfeksiyonu cikti sakin ihmal etme
ay allahım daha o korkulara başlamadım ben dur. ben henüz hala kalbi atıyor mu,kanama olacak mı bilmem ne derdindeyim. doğurma kısmına henüz vesvese yapmadım
Maşallah ben 36 haftada 2040gr benimde sezeryandı
Hayırlı sağlıklı olsun inşallah,kırmızı akıntından doktoruna bahsetmedin mi? Yada eminim jel kullanıyosundur o tahriş etmiş olabilir mi?
Aktif kanama dediği sürekli gelen adetten daha fazla kanama Allah korusun su gibi akıyor böyle Rabbim kimseye yaşatmasınİnşallah inşallah az önce görüştüm aktif kanama değilse kan sulandırıcı iğneyi bırakalım dedi. Yani aktif kanama nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki 3 gibi başladı önce peçeteye geliyodu ama şimdi çamaşırıma akıntı şeklinde geliyor. Sordum bakalım cevap bekliyorum. Çok korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur
İnşallah inşallah az önce görüştüm aktif kanama değilse kan sulandırıcı iğneyi bırakalım dedi. Yani aktif kanama nasıl oluyor bilmiyorum ama benimki 3 gibi başladı önce peçeteye geliyodu ama şimdi çamaşırıma akıntı şeklinde geliyor. Sordum bakalım cevap bekliyorum. Çok korkuyorum inşallah kötü bişey yoktur