2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Kizlar yarin 4+5 oluyorum. Doktora gidicemya. Kese gorunurmu sizce. Oglanlarda vajinal muayenede gozukmustu 4+4 te. Varmi erken gören keseyi karın ultrasonunda ?

Doktordan çıktım. Kalp atımı görüldü. Ben kesenin icinde göremedim resmen. Boş sandım. Doktor kalp atımı olusmus dedi bana kese bos görünmüştü dedim. Kalp atimini gosterdi. Haftaya adet tarihi ve muhtemel dogum tarihi hesabı icin cagirdi. Birde kalp atışı netligiicin. 5+4 dedi.

Doktordan çıktım. Kalp atımı görüldü. Ben kesenin icinde göremedim resmen. Boş sandım. Doktor kalp atımı olusmus dedi bana kese bos görünmüştü dedim. Kalp atimini gosterdi. Haftaya adet tarihi ve muhtemel dogum tarihi hesabı icin cagirdi. Birde kalp atışı netligiicin. 5+4 dedi.
gözünüz aydın:dua::KK36: sağlıkla kucağınıza alın

Kizlar yarin 4+5 oluyorum. Doktora gidicemya. Kese gorunurmu sizce. Oglanlarda vajinal muayenede gozukmustu 4+4 te. Varmi erken gören keseyi karın ultrasonunda ?

ben de vajinal olarak 4+3 te gördüm, o şekilde baktır zararı yok biliyorsun. sağlıklı haberler al umarım.

Hayırlı olsun darısı başımıza

akreple yelkovana kıran girdi anasını satayım. her 10 dakikada bir tuvaletim geliyor, zaman geçsin diye deli gibi çalışıyorum ama yok. evime gitmek istiyorum yaa..

X