Aktif kanama dediği sürekli gelen adetten daha fazla kanama Allah korusun su gibi akıyor böyle Rabbim kimseye yaşatmasın
Amiin inşallah inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aktif kanama dediği sürekli gelen adetten daha fazla kanama Allah korusun su gibi akıyor böyle Rabbim kimseye yaşatmasın
Merhaba benim oğlumda 14ekim de 3 yaşını dolduracak,keseniz gözüktümükızlar çalıştığım için hızlıca yazdım çıktım
tekrar merhaba
11 ekimde 3 yaşını bitirecek bir 2016 ekim annesiyim
o zamanlarda burda çok güzel bir grubumuz vardı ve şuan 3 yıldır bir fiil whatsap gurubumuz var çok güzel arkadaşlıklar edindik hala aktifiz hatta buluşmalar bile yaptık
zaman çok hızlı geçiyor gerçekten
inşallah burda da hepimizin sağlıkla bebeğini kucağına aldığına şahit oluruz.
hatta aynı guruptaki arkadaşımda bir mayıs annesi adayı onu da buraya davet edicem
Aman allah göstermesin. Lütfen yatabildiğin kadar yat.
Meraba tabi sonuçta doktor daha iyi bilir diyeceğim ama keseye bakmak için çok erken gibi geldi bana. Değeriniz de gayet iyi gibi zaten 1000 den önce kese genelde gözükmüyor.Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz. Bence moralinizi bozmayın. Bu arada 06 yazınca sormak istedim Ankara'da mısınızMerhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
Bu kez hersey yolunda gitsin insallah kucagina almayi nasip etsin rabbim. Cokta düsünmemeye calis olur mu ilk gebeligin gibi düsün. Sil kafandan gecmisiBebeklere bakılmadı ama bu 4.de tüp bebek pgt yaptık 6embriyodsn 2si hasta geldi monozomi var embriyolarda.muhtemelen hastalardı.adet tarihimlw birlikte nerdeyse hiç kesilmeyen hep kanama leke oluyodu sonra birden kalbi duruyordu.
Evet Ankara dayım,aslında dr.a sonuç için gitmicektim sol kasığındaki ağrı çok şüpelendirdi dış gebelikde erken olması daha iyi diye bakalım kısmetMeraba tabi sonuçta doktor daha iyi bilir diyeceğim ama keseye bakmak için çok erken gibi geldi bana. Değeriniz de gayet iyi gibi zaten 1000 den önce kese genelde gözükmüyor.Tabiki istisnalar kaideyi bozmaz. Bence moralinizi bozmayın. Bu arada 06 yazınca sormak istedim Ankara'da mısınız
SaolÇok hafif, şeffaf renkte akıntı ve eğilip kalktıysam sol kasığımda kasılma oluyor
Siz de lütfen korkmayın,dikkat edin bazen olabiliyor,dinlenin geçecek inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinMeraba hanımlar
Ben de nasip olursa mayıs annesi olucam inşallah
28 ağustosta tüp bebek transferim gerçekleşti. 6 Eylül'de kanda pozitifi gördük çok şükür. Fakat değerlerim biraz yavaş ilerledi 6+1 de alttan muayeneyle keseyi gördük ama doktor biraz geriden geldiğini söyledi. 10 gün sonra kalp atışı için tekrar gidicez. Bugün 6+4 üm dün geceden beri kahverengi lekenmem oluyor. Doktorum bu haftalarda normal dediği için çok kafaya takmamaya çalışıyorum ama öğlen peçeteye gelen daha yoğun kırmızıya dönük bi akıntım oldu. İnşallah her şey yolundadır biraz korkuyorum
Hic sorun olmaz canim kestirebilirsin tabi kiKizlar yarin 5+2 olucam doktor kontrolüm var dualarınızda benide unutmayın umarım herşey yolundadir bu ikinci gebeliğim ins busefer sorunsuz olur ❣
Birde sorun olucak bu aşamada saçlarımı kestirebilir miyim ? Hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aynen daha çok erkenMerhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
Ben kestirmıştım,bakımı çok daha rahat oluyo,bu sıra boya pek önerilmez,içiniz rahat olsun,güzel haberlerinizi bekliyoruz,sağlıkla inşallahKizlar yarin 5+2 olucam doktor kontrolüm var dualarınızda benide unutmayın umarım herşey yolundadir bu ikinci gebeliğim ins busefer sorunsuz olur ❣
Birde sorun olucak bu aşamada saçlarımı kestirebilir miyim ? Hamilelikte saç kestirme konusunda ne düşünüyorsunuz?
Allah korusun güzel haberler al inşallahMerhaba arkadaşlar 4+4 de yanı dün gittim kese görünmedi,hcg410 çıktı,sol kasığında bi ağrı var yarın kanda katlanmasa dış gebelik olabilir dedi
İçim rahatladı biraz boş gebelikte yaşamıştım,dr.lar panikleştiriyor tuhaf olmuştumAynen daha çok erken
Amin çok saolun hepimiz inşallahAllah korusun güzel haberler al inşallah
2020 şubat ayı anneleri formunu oku orda yazıyor değerler flnİçim rahatladı biraz boş gebelikte yaşamıştım,dr.lar panikleştiriyor tuhaf olmuştum
Evet Ankara dayım,aslında dr.a sonuç için gitmicektim sol kasığındaki ağrı çok şüpelendirdi dış gebelikde erken olması daha iyi diye bakalım kısmet
Doğru düşünmüşsünüz inşallah doktor sadece önlem olarak söylemiştir değerleriniz güzelce katlanır. Ben de Ankara'dayım inşallah şu zorlu süreçleri atlatırsak birbirimize tavsiyelerde bulunuruzSiz de lütfen korkmayın,dikkat edin bazen olabiliyor,dinlenin geçecek inşallah Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Kizlar yarin 5+2 olucam doktor kontrolüm var dualarınızda benide unutmayın umarım herşey yolundadir bu ikinci gebeliğim ins busefer sorunsuz olur ❣
Bende Konya dayım canımKonya canım
Canım hamilelik+ diye bi uygulama kullanıyorum orada yumurtlama terşhini girerek de takip edebiliyorsun. Ben de geç yumurtladığım için öyle yaptımben kullanmıyorum çünkü sat girince farklı hafta veriyor bana, geç döllenme var halbuki bende. bu sebeple tepkiliyimm..