- 2 Kasım 2016
- 2.228
- 4.723
- 39
Çıkış kaçta 6 mı
cuma günleri 6, diğer günler 17.30
ne kadar çok çene çaldık farkında mısınız? sabahtan beri sayfaya bakmayan herkes akşam gelip bize kızlaaaaar ne çok konuşmuşsunuz diyecekler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıkış kaçta 6 mı
Merhaba,Evet üşenmedim hepsini okudum,maşallah kızlar ne yapışmışsınız.ben de mayis annesi olurum inşallah gizliden takip ediyorum sizi.3kaybım olduğu için korkularım var.geçen hafta 5+3 11mm kesemizi gördük karından.çarşamba kalp atışı var.heyecandan çok gerginim...
meslek nedir?cuma günleri 6, diğer günler 17.30
ne kadar çok çene çaldık farkında mısınız? sabahtan beri sayfaya bakmayan herkes akşam gelip bize kızlaaaaar ne çok konuşmuşsunuz diyecekler
Umarım bu sayfadaki herkesin doğru zamanıdır,inşallah bu sayfadaki herkes bebeğinin kokusunu içine çekerah şu kayıplar ve o kayıplar yüzünden sevinemeyen bizler..
yalnız değilsin kuzum, umarım bizim için şimdi doğru zamandır.
Kızlar kayıpları düşünmeyelim şimdi önümüze bakalım pozitif olalım 30 haftalık kaybettim bende ama yine de çok mutlu ve pozitif olmaya çalışıyorumah şu kayıplar ve o kayıplar yüzünden sevinemeyen bizler..
yalnız değilsin kuzum, umarım bizim için şimdi doğru zamandır.
meslek nedir?
Kızlar kayıpları düşünmeyelim şimdi önümüze bakalım pozitif olalım 30 haftalık kaybettim bende ama yine de çok mutlu ve pozitif olmaya çalışıyorum
Her gebelik kendine özeldir umarım bu sefer Rabbim kucağınıza almayı nasip eder❤
Amin inşallah kesinlikle bu gebelik başka inanıyorumKızlar kayıpları düşünmeyelim şimdi önümüze bakalım pozitif olalım 30 haftalık kaybettim bende ama yine de çok mutlu ve pozitif olmaya çalışıyorum
Her gebelik kendine özeldir umarım bu sefer Rabbim kucağınıza almayı nasip eder❤
Kizlar doktora gittim cok sukur ikiside saglikli kalp atislarinida duyduk ama ultrosynda biraz kararti vardi oda kanama pihtsymis doktorum bol bol dinlen haftaya gecmezse hastaneye yatis yaptrrm dedi
İyi çok sevndm cnm iğneyi her gün mü vurulcanKizlar doktora gittim cok sukur ikiside saglikli kalp atislarinida duyduk ama ultrosynda biraz kararti vardi oda kanama pihtsymis doktorum bol bol dinlen haftaya gecmezse hastaneye yatis yaptrrm dedi
Ben zaten tup bebekle oldugu icin gunde 2 ayri igne gobekten yapiyorum canim 8.haftaya kadr yapacam sonra doktor devam yada birak dicekİyi çok sevndm cnm iğneyi her gün mü vurulcan
Aynen öyle diyorum ne öok konuşmuşsunuzcuma günleri 6, diğer günler 17.30
Aynen canim hayirlisi bakalim kucagima alana kadar ben hep stres yasicam sanirsamgeçmiş olsun kuzum, kımıldama yattığın yerden, iyi ki doktora gittin bak en azından daha fazla özen gösterirsin kendine.
Ya kuzum rahat olsana sen.Olumsuz düşünme lütfen benim 2.gebeliğimdi.ilkini sorunsuz dünyaya getirdim o yuzden her gebelik ayni annede bile olsa kendine ozel kimseyle kendini kiyaslama benimde basima gelir mi deme hatta bir onceki kendi gebeliginle bile kiyaslama.Senin bakış açına göre benim hiçç bir zaman bir daha hamile kalmamam lâzımdı ama öyle değil pozitif olmak önemli kuzucum.Iyi düşünelim iyi olsunyaa işte bunlardan korkuyorum ben
Ya kuzum rahat olsana sen.Olumsuz düşünme lütfen benim 2.gebeliğimdi.ilkini sorunsuz dünyaya getirdim o yuzden her gebelik ayni annede bile olsa kendine ozel kimseyle kendini kiyaslama benimde basima gelir mi deme hatta bir onceki kendi gebeliginle bile kiyaslama.Senin bakış açına göre benim hiçç bir zaman bir daha hamile kalmamam lâzımdı ama öyle değil pozitif olmak önemli kuzucum.Iyi düşünelim iyi olsun
Bende de var sanki 1 hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum tabi nasip olursa..ama.bazen dayanilmiyoKızlar sizdede kaşık karin ağrısı oluyormu 5 haftaligim bide akıntı
sıkıcıydı bgm işte yoktu bgm ondan çene düştü iyi az kalmış snn 1 saat var daha bnmcuma günleri 6, diğer günler 17.30