2020 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğinizin cinsiyeti nedir?

• Kız 👩‍👧

OY: 165 49,4%
  • Erkek👩‍👦

OY: 157 47,0%
  • İkiz Kız 👩‍👧‍👧

OY: 4 1,2%
  • İkiz Erkek 👩‍👦‍👦

OY: 1 0,3%
  • İkiz 1 Kız 1 Erkek 👩‍👧‍👦

OY: 7 2,1%
  • Üçüz 3️⃣

OY: 0 0,0%
  • Dördüz 4️⃣

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    334
Merhaba,Evet üşenmedim hepsini okudum,maşallah kızlar ne yapışmışsınız.ben de mayis annesi olurum inşallah gizliden takip ediyorum sizi.3kaybım olduğu için korkularım var.geçen hafta 5+3 11mm kesemizi gördük karından.çarşamba kalp atışı var.heyecandan çok gerginim...

Merhaba,Evet üşenmedim hepsini okudum,maşallah kızlar ne yapışmışsınız.ben de mayis annesi olurum inşallah gizliden takip ediyorum sizi.3kaybım olduğu için korkularım var.geçen hafta 5+3 11mm kesemizi gördük karından.çarşamba kalp atışı var.heyecandan çok gerginim...

ah şu kayıplar ve o kayıplar yüzünden sevinemeyen bizler..
yalnız değilsin kuzum, umarım bizim için şimdi doğru zamandır.

ah şu kayıplar ve o kayıplar yüzünden sevinemeyen bizler..
yalnız değilsin kuzum, umarım bizim için şimdi doğru zamandır.
Kızlar kayıpları düşünmeyelim şimdi önümüze bakalım pozitif olalım 30 haftalık kaybettim bende ama yine de çok mutlu ve pozitif olmaya çalışıyorum
Her gebelik kendine özeldir umarım bu sefer Rabbim kucağınıza almayı nasip eder❤

Kızlar kayıpları düşünmeyelim şimdi önümüze bakalım pozitif olalım 30 haftalık kaybettim bende ama yine de çok mutlu ve pozitif olmaya çalışıyorum
Her gebelik kendine özeldir umarım bu sefer Rabbim kucağınıza almayı nasip eder❤

yaa işte bunlardan korkuyorum ben :kızgın:

Amin inşallah kesinlikle bu gebelik başka inanıyorum😍🤲🏻

Kizlar doktora gittim cok sukur ikiside saglikli kalp atislarinida duyduk ama ultrosynda biraz kararti vardi oda kanama pihtsymis doktorum bol bol dinlen haftaya gecmezse hastaneye yatis yaptrrm dedi

geçmiş olsun kuzum, kımıldama yattığın yerden, iyi ki doktora gittin bak en azından daha fazla özen gösterirsin kendine.

Kizlar doktora gittim cok sukur ikiside saglikli kalp atislarinida duyduk ama ultrosynda biraz kararti vardi oda kanama pihtsymis doktorum bol bol dinlen haftaya gecmezse hastaneye yatis yaptrrm dedi
İyi çok sevndm cnm iğneyi her gün mü vurulcan

yaa işte bunlardan korkuyorum ben :kızgın:
Ya kuzum rahat olsana sen.Olumsuz düşünme lütfen benim 2.gebeliğimdi.ilkini sorunsuz dünyaya getirdim o yuzden her gebelik ayni annede bile olsa kendine ozel kimseyle kendini kiyaslama benimde basima gelir mi deme hatta bir onceki kendi gebeliginle bile kiyaslama.Senin bakış açına göre benim hiçç bir zaman bir daha hamile kalmamam lâzımdı ama öyle değil pozitif olmak önemli kuzucum.Iyi düşünelim iyi olsun😘

Ya kuzum rahat olsana sen.Olumsuz düşünme lütfen benim 2.gebeliğimdi.ilkini sorunsuz dünyaya getirdim o yuzden her gebelik ayni annede bile olsa kendine ozel kimseyle kendini kiyaslama benimde basima gelir mi deme hatta bir onceki kendi gebeliginle bile kiyaslama.Senin bakış açına göre benim hiçç bir zaman bir daha hamile kalmamam lâzımdı ama öyle değil pozitif olmak önemli kuzucum.Iyi düşünelim iyi olsun😘

çok haklısın,öğreneceğiz inşallah..

cuma günleri 6, diğer günler 17.30 :kızgın:

ne kadar çok çene çaldık farkında mısınız? sabahtan beri sayfaya bakmayan herkes akşam gelip bize kızlaaaaar ne çok konuşmuşsunuz diyecekler :rolleyes:
sıkıcıydı bgm işte yoktu bgm ondan çene düştü🤣 iyi az kalmış snn 1 saat var daha bnm

X