Amiin insallah canim hepimizinkini korusun. Tek seferde cocugunu kucagina alanlar su an mucize gibi geliyo bana. Bu kez bizde onlardan olalim insallahgünaydın,gözün aydın. Allah korusun inşallah
Cok gecmis olsunnKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Gelmiş geçmiş olsun. Dualarımızdasın.Hepinizden Allah razi olsun kızlar su anlik yolunda düşük tehlikem var kan uyusmaligindan olur dedi doktor igne vurulcam dualarinizi eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsiniz
Sıkıntı yapma bişey olmaz inş bnde de oldu iğneyi vurulunca kesildi şükür şimdi nasıl oldunKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Geçmiş olsun canım. Kesede sıkıntı yoksa bir şey yoktur.Kizlar hepinizi bilgilendircem su anlik kesede sıkıntı yok yine doktora geldim
Kahverengi kanamam devam ediyor canim igneyi siparis ettim beklicem simdiSıkıntı yapma bişey olmaz inş bnde de oldu iğneyi vurulunca kesildi şükür şimdi nasıl oldun
Cok sukur canim. Cok sag olGeçmiş olsun canım. Kesede sıkıntı yoksa bir şey yoktur.
Cok teşekkür ederimGelmiş geçmiş olsun. Dualarımızdasın.
betan kaçtı canım?Kızlar 4+4te vajinal ultrasonda kese 0,45mm çıktı yani yarım cm bile değil. Bu haftalarda vajinal ultrason yaptırıp kese ölçüsünü bilen var mı? Ayrıca embriyo gözüküyormu dedim dr daha erken dedi.
Ya canımsın cok sağ olçalışmasam kesin giderdim,aynı şehirdeyiz,çokta yakınız,hastahane ve doktorunu biliyorum. çok üzülüyorum ben böyle şeylere iyice yaşlandım artık galiba
Yerleşme kanaması olabilir. Ancak ağrı, kramp eşlik ediyorsa ve kanama durmuyorsa doktorunuza danışmanız faydalı olurKizlar gunaydin bende ilk defa acik kahverengi leke geldi sabah normalmi bu
Çok geçmiş olsun. Sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallahHepinizden Allah razi olsun kızlar su anlik yolunda düşük tehlikem var kan uyusmaligindan olur dedi doktor igne vurulcam dualarinizi eksik etmeyin hepiniz iyi ki varsiniz
Bnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştikKahverengi kanamam devam ediyor canim igneyi siparis ettim beklicem simdi
Sabah kalktgmada oldu suan bisey yok ama bilmyrm korktm ilk defa yasayincaYerleşme kanaması olabilir. Ancak ağrı, kramp eşlik ediyorsa ve kanama durmuyorsa doktorunuza danışmanız faydalı olur
Sabah kalktgmada oldu suan bisey yok ama bilmyrm korktm ilk defa yasayinca