- 6 Eylül 2019
- 379
- 225
İnş gerek kalmaz da bnde aradım tek tek o zaman samsun amasya İstanbul çorum hatta Almanya daki akrabalar herkese demiştik Dr bazen ne yaparsan yap nasip yiyecek ekmeği varsa gelir de tedbiri de elden bırakmamak lazımEvet canim o kramplari da azaltiyor iyi bir igne ama dedigim gibi tek tek eczaneleri araman lazim. Hangi sehirdesin?
AmiinOy maşallah Allah anali babali buyutmeyi nasip etsin insallah bizde sagsalim kucagimiza aliriz
Allah allah ben İstanbul'dayım ve simdiye kadar aradigim eczanelerin sadece ikisinde yoktu evet depodan getiremiyorlar olmadigi icin ama cogunda var suan. Neyse insaalllah gerek kalmaz zaten biraz acitan bir igne ama en azindan 3gunde 1 maruz kaliyorum kendisineYa BN şimdi çorum dayım da ailem İstanbul da Abim o kadar çok aradı ki babam Fransa da o da ayrı bakmıştı oradaki eczanelere inş bi daha gerek kalmaz ya sadece leke var şu an
Demek ki depolara baktı sanırım bi de tek tek sorayım bakalım doktor a sorarım olmazsa inş gerek kalmazAllah allah ben İstanbul'dayım ve simdiye kadar aradigim eczanelerin sadece ikisinde yoktu evet depodan getiremiyorlar olmadigi icin ama cogunda var suan. Neyse insaalllah gerek kalmaz zaten biraz acitan bir igne ama en azindan 3gunde 1 maruz kaliyorum kendisine
Ben varımm88’li yok herhalde aramızda
İnsaallah gerek kalmaz ama olur da ihtiyacin olursa tek tek eczaneleri ara sor. En iyi yontem buDemek ki depolara baktı sanırım bi de tek tek sorayım bakalım doktor a sorarım olmazsa inş gerek kalmaz
Aynen elimdekini zor günler için tutuyorum bi dahakine tek tek arıycm iyi ki söyledin ya çok teşekkür ederimİnsaallah gerek kalmaz ama olur da ihtiyacin olursa tek tek eczaneleri ara sor. En iyi yontem bu
Rica ederim kuzum ne demek, burda yardimlasmak icin varizAynen elimdekini zor günler için tutuyorum bi dahakine tek tek arıycm iyi ki söyledin ya çok teşekkür ederim
Geldi ignem 1bucuktan sonra gitcem canim vurulmayaBnmde devam ediyor aslında proluton depot diye bi iğne var ama Türkiye de artık yok Alman markası o olsaydı hemen keserdi bi tanesi bile etkiliymiş BN önceki düşüğümde Almanya dan getirtcektik ama düşük olmuştu maalesef hayırlısı olsun kan uyuşmazlığı iğneni vuruş mutlaka biz avcılar daki ilaç deposundan temin etmiştik
20 temmuzdu benim senin :) nisan bende istiyorum neden bilmiyorumSat neydi senin canim. Benimde tahmini dogum 3 mayis gorunuyo ama doktora görede ultrasonda 3 4 gün geri cıkıyo. Bende nisan istiyorumizni daha cok kullanmak icin
hıı bende ki ikinisi aynı anda istedi idrar testi ve kültürü yazmış muhakkak ister ama bana bi tedavi vermedi kültürde temiz çıktı sonuçDaha istemedi kesin gorunce ister
Gel sarılalımyanlız değilmişim
1 aya kadar geçer canımKızlar bu meme hassasiyeti hiç bitmicek mi9 ay ağrıyan memiş oy düşünemiyorum