İnsaallah canim bugun tavuk gibi 9da uyumusum simdi actim gozlerimi hemen burayi okudumNerdesin sen bu aralar yoksun inş güm güm duyarsın
TeşekkürlerMutlu yıllar ☺
Sat neydi senin canim. Benimde tahmini dogum 3 mayis gorunuyo ama doktora görede ultrasonda 3 4 gün geri cıkıyo. Bende nisan istiyorumbirde doktor doğum tarihini nisan'a kaydırdı.
25 nisan-2 mayıs arası yazıyor ultrason kağıdında, nisan annesine kaydırıldım
Ah canım ne oldu? Umarım her şey yolundadır. Dualarım seninleKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Bisey yoktur insallah haber et bizede canim. İltihaptanda olabilir aslnda. Bende kan görüyodum bi ara fazlaca iltihap kapmistimKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Kizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Benim de yarın doğum günüm bu ay en güzel hediyemi de aldım zaten
Canım nasılsın? Haber ver bize de dualarımız seninleKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
Bi gün giremedim kac sayfa okudum kizlar bide aktif degil diyosunuz daha ne olsun maşallahi var grubun.
Dün doktora gittim bende 7+4 tü ama 7+1 dedi doktor. Kalbide duyduk cok şükür3 hafta sonra gel dedi yine bekliycez yani. İkili tarama icin falan kontrol yapacakmis 12. hafta gidersin yolunda giderse dedi
Dualarımız seninle, inşallah her şey yolundadırKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
dualarımdasın tez zamanda iyi haberlerini bekliyoruzKizlar kanamam basladi hastaneye gidiyoruz uyanık olan dua etsin nolur
canım bunlar olabilen şeyler ilk hamileliğimde bende çok yaşadım Allah korudu moralini sakın bozma herşey yoluna girecekKizlar hepinizi bilgilendircem su anlik kesede sıkıntı yok yine doktora geldim
Kizlar hepinizi bilgilendircem su anlik kesede sıkıntı yok yine doktora geldim
Kizlar hepinizi bilgilendircem su anlik kesede sıkıntı yok yine doktora geldim
canım bunlar olabilen şeyler ilk hamileliğimde bende çok yaşadım Allah korudu moralini sakın bozma herşey yoluna girecek