2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
Merhaba ben de aynısını yaşadım doktora gittiğimde 3 gün gecikmiştim ama hâlâ adet sancısı gibi karın ağrım vardı. Doktor bunun normal olduğunu söyledi hatta hamileliğim süresince her adet dönemimde aynı şekilde olabilirmiş.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 😌
Teşekkür ederim. Kanda 456 çıktı. Pazartesi tekrarlanacak. Beklemediğimiz için değişik bir duygu ama insanın birşey olacak diye de ödü kopuyor yine de. Siz de sağlıkla kucağınıza alın 🙏

Iyi gunler hanimlar son adet tarihime gore 5 hafta 5 gunluk hamis oluyorum. Bugun hastaneye gittim ilk kez doktor aile hekimindeki sonucumu sordu 10 gun once 291di dedim daha erken dedi 7 tup kan ve idrar istedi 10 gun sonra gel bakalim dedi hic muayene etmedi normal mi sizce?
evet beni de d
Inşallah sende bize katilirsin ki testte çıktıysa kesin vardir kesin olsun diye 2 test yapmış biri olarak söylüyorum 😄 😍😍
bende silik cikinca 3 test yapmistim😊

kizlar bazen telim donuyor yanlis yada eksik mesaj gidiyor malesef

kizlar boyunuz kac ,kac kg il hamile kaldiniz ve kacinci hamileliginiz lste yapmiycam ama merak ettim

ben 68 ile kalmistim 67 oldum 1.65 boy 2. hamilelik 3.5 yasinda bi kizim var

Hanimlar yine Ben 24 haziranda beta hgc 291 cikmisti dun yine kan verdim >1000.0 yaziyor bana az artmis gibi geldi sabahtan beri moralim cok bozuldu doktor randevumda daha 12 gun sonra bilenler yorum yapabilir mi ??

Hanimlar yine Ben 24 haziranda beta hgc 291 cikmisti dun yine kan verdim >1000.0 yaziyor bana az artmis gibi geldi sabahtan beri moralim cok bozuldu doktor randevumda daha 12 gun sonra bilenler yorum yapabilir mi ??
Hayırlı olsun hiç bozma moralini 1000den büyük diyor tam değer yok. o artmıştır için rahat olsun sakince bekle.🤗

Merhaba canım hiç korkma zaten olması geren o. Bebiş sağlıklı büyüyorsa değerlerin artması gerekiyor. Bende dün kadın doğuma gittim keseyi gördü çok şükür doğru yere yerleşmiş dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. 4+2 deyim şuan

Kızlar keseyi gördük çok şükür sora iki hafta sonra kalp atışında 💓 dua edelim birbirimize sorunsuz geçsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰👶🏻
Maşallah canım benim, ben de Pazartesi gitcem bana da dua edin olur mu☺️ Hiç belirti kalmadı göğüslerim dışında kanama lekelenme de yok merak ediyorum napıyor miniğim diye☺️

Maşallah canım benim, ben de Pazartesi gitcem bana da dua edin olur mu☺ Hiç belirti kalmadı göğüslerim dışında kanama lekelenme de yok merak ediyorum napıyor miniğim diye☺
Ay bende aynı durumdayım. Cok merak ediyorum minnosu. Belirti filanda yok . oglumda cok akintim olmustu bunda hic bisey yok.

Ay bende aynı durumdayım. Cok merak ediyorum minnosu. Belirti filanda yok . oglumda cok akintim olmustu bunda hic bisey yok.
Ben de çok çok hafif sarımsı bir akıntı var o kadar başka da bişey yok, herkeste her hamilelikte farklı oluyor demekki. Benim ilk herşeyin acemisiyim😂

Kızlar keseyi gördük çok şükür sora iki hafta sonra kalp atışında 💓 dua edelim birbirimize sorunsuz geçsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz🥰👶🏻
beta değerin kaçtı canım bide son adet günün? bende sabırsızlıkla kese görmeyi bekleyenlerdenim de :)

Ayy ne güzel baya çoğalmışız 16 temmuzda randevum tabi 3. Bebek ama yine de şaşkın ve kafam çok karışık Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben oğlum ameliyat olacağı için 1 hafta 10 gün doktora gidemeyeceğim sanırım benim de 3. Ama hala Inanamiyorum bu arada vajinal kaşıntım var benim hep olurdu travazol kullanırim geçerdi şimdi kullanmak istemiyorum acaba benim gibi olan var mi

X