- 13 Ekim 2009
- 987
- 843
- 34
İnş amin salı günü belli olur bakalım Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşInşallah sende bize katilirsin ki testte çıktıysa kesin vardir kesin olsun diye 2 test yapmış biri olarak söylüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnş amin salı günü belli olur bakalım Allah isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşInşallah sende bize katilirsin ki testte çıktıysa kesin vardir kesin olsun diye 2 test yapmış biri olarak söylüyorum
Teşekkür ederim. Kanda 456 çıktı. Pazartesi tekrarlanacak. Beklemediğimiz için değişik bir duygu ama insanın birşey olacak diye de ödü kopuyor yine de. Siz de sağlıkla kucağınıza alınMerhaba ben de aynısını yaşadım doktora gittiğimde 3 gün gecikmiştim ama hâlâ adet sancısı gibi karın ağrım vardı. Doktor bunun normal olduğunu söyledi hatta hamileliğim süresince her adet dönemimde aynı şekilde olabilirmiş.
Gözünüz aydın Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
evet beni de dIyi gunler hanimlar son adet tarihime gore 5 hafta 5 gunluk hamis oluyorum. Bugun hastaneye gittim ilk kez doktor aile hekimindeki sonucumu sordu 10 gun once 291di dedim daha erken dedi 7 tup kan ve idrar istedi 10 gun sonra gel bakalim dedi hic muayene etmedi normal mi sizce?
bende silik cikinca 3 test yapmistimInşallah sende bize katilirsin ki testte çıktıysa kesin vardir kesin olsun diye 2 test yapmış biri olarak söylüyorum
Hayırlı olsun hiç bozma moralini 1000den büyük diyor tam değer yok. o artmıştır için rahat olsun sakince bekle.Hanimlar yine Ben 24 haziranda beta hgc 291 cikmisti dun yine kan verdim >1000.0 yaziyor bana az artmis gibi geldi sabahtan beri moralim cok bozuldu doktor randevumda daha 12 gun sonra bilenler yorum yapabilir mi ??
Merhaba canım hiç korkma zaten olması geren o. Bebiş sağlıklı büyüyorsa değerlerin artması gerekiyor. Bende dün kadın doğuma gittim keseyi gördü çok şükür doğru yere yerleşmiş dedi. 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdı. 4+2 deyim şuanHanimlar yine Ben 24 haziranda beta hgc 291 cikmisti dun yine kan verdim >1000.0 yaziyor bana az artmis gibi geldi sabahtan beri moralim cok bozuldu doktor randevumda daha 12 gun sonra bilenler yorum yapabilir mi ??
Maşallah canım benim, ben de Pazartesi gitcem bana da dua edin olur mu Hiç belirti kalmadı göğüslerim dışında kanama lekelenme de yok merak ediyorum napıyor miniğim diyeKızlar keseyi gördük çok şükür sora iki hafta sonra kalp atışında dua edelim birbirimize sorunsuz geçsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Ay bende aynı durumdayım. Cok merak ediyorum minnosu. Belirti filanda yok . oglumda cok akintim olmustu bunda hic bisey yok.Maşallah canım benim, ben de Pazartesi gitcem bana da dua edin olur mu☺ Hiç belirti kalmadı göğüslerim dışında kanama lekelenme de yok merak ediyorum napıyor miniğim diye☺
Ben de çok çok hafif sarımsı bir akıntı var o kadar başka da bişey yok, herkeste her hamilelikte farklı oluyor demekki. Benim ilk herşeyin acemisiyimAy bende aynı durumdayım. Cok merak ediyorum minnosu. Belirti filanda yok . oglumda cok akintim olmustu bunda hic bisey yok.
Hayırlı haberlerini bekliyorum canımMaşallah canım benim, ben de Pazartesi gitcem bana da dua edin olur mu☺ Hiç belirti kalmadı göğüslerim dışında kanama lekelenme de yok merak ediyorum napıyor miniğim diye☺
İnşallah canım benim, insan heyecanlanıyorHayırlı haberlerini bekliyorum canım
beta değerin kaçtı canım bide son adet günün? bende sabırsızlıkla kese görmeyi bekleyenlerdenim de :)Kızlar keseyi gördük çok şükür sora iki hafta sonra kalp atışında dua edelim birbirimize sorunsuz geçsin sağlıkla gelsin bebişlerimiz
Beta bakmadılar bugün Pazartesi 576 ydı. Sat 26 mayısbeta değerin kaçtı canım bide son adet günün? bende sabırsızlıkla kese görmeyi bekleyenlerdenim de :)