- 5 Temmuz 2019
- 130
- 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zcnm benim kizimda da belirtim yoktu merak etme sen herkesin belirtisi olmuyor ki ayni kisinin bile hamilelikleri ,hamilelik belirtileri ayni olmuyor benim bunda gogusum cok aciyor ,sisti ve daha ogrenmeden inanilmaz bas dönmelerim oluyordu hala da oyle o yuzden sen merak etme hem ne guzel sakin bi hamilelik gecireceksin demek ki bebisin uslu
cnm bana yasak ben hep sıkıntılı gecirdigim içinArkadaşlar doktorunuz eşinizle cinsel ilişki konusunda sizleri uyardı mı şu dönemde sakıncalı mı acaba ben sormayı unuttum
beta hcg 1500 u gecince diyorlar benim 1813 iken bile zor gordu idrara sikisik gittim sirf gorsun diye muhtemelen bu hafta daha net gozukur yani 5. haftadaKızlar kese karından en erken ne zaman gözükür bilginiz var mı?
cnm benim hamilelikler hep sikintili 2 dusuk riskli hamilelikle dogmus cok sukur saglikli bi kizim var bi de surpriz gelen kaza eseri bu bebis 28 hazirandi bat ama olmadi 4. gunde test yaptim pozitif cikinca gittim eczaneye hemen hormon ignesi ve progesteron aldim kullaniyorum saglikciyim ben o yuzden biliyorum ve kullaniyorum yoksa lekelenmem oluyordu dusecekti her hamileligimdeki gibi carsambq dr a gittim 1813 du beta hcg persembe keseyi gordu duslzensiz dedi dusebilir sagliksiz olabilir yada kcok kucuk oldugu icin dedi dunde misafir vardi ayakta durdum hafif pembe leke geldi hemen acile gittik 6813 cikti beta cnm sevindik bizde hala benimle demek ki diye ilaclarim ise yariyor sulurler olsun ki sen en son ne zaman yaptirdin beta hcg yiAy hadi insallah bi sıkıntı yoktur bakalım daha kese için doktora gitmedim sen gittinmi ikimizin aynı tarih görünüyor
Teşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsincnm bana yasak ben hep sıkıntılı gecirdigim için
cnm benim hamilelikler hep sikintili 2 dusuk riskli hamilelikle dogmus cok sukur saglikli bi kizim var bi de surpriz gelen kaza eseri bu bebis 28 hazirandi bat ama olmadi 4. gunde test yaptim pozitif cikinca gittim eczaneye hemen hormon ignesi ve progesteron aldim kullaniyorum saglikciyim ben o yuzden biliyorum ve kullaniyorum yoksa lekelenmem oluyordu dusecekti her hamileligimdeki gibi carsambq dr a gittim 1813 du beta hcg persembe keseyi gordu duslzensiz dedi dusebilir sagliksiz olabilir yada kcok kucuk oldugu icin dedi dunde misafir vardi ayakta durdum hafif pembe leke geldi hemen acile gittik 6813 cikti beta cnm sevindik bizde hala benimle demek ki diye ilaclarim ise yariyor sulurler olsun ki sen en son ne zaman yaptirdin beta hcg yi
sagol cnm hepimize nasip etsin insTeşekkür ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
sağol cnm ins hepimiz oyle geciririzPerşembe günü vermiştim kanı. İnşallah bi sıkıntı olmadan geçirirsin bu hamileliğini
Karnından mı gördübeta hcg 1500 u gecince diyorlar benim 1813 iken bile zor gordu idrara sikisik gittim sirf gorsun diye muhtemelen bu hafta daha net gozukur yani 5. haftada
Kırmızı pembe değilse önemli değil ama sen yine de doktoruna bilgi ver.bende tüp bebek bugün 5+1 keseyi görmedim daha 18 Temmuz’da gideceğimKızlar bende tüp bebekle hamile kaldım ve ilk 3 gün lekelenmeleri oldu kesildi, şimdide sarı akıntıyla karışık çok az kahverengi akıntı var Bi taraftan progestan kullanıyorum, tüp bebek doktoruna iki hafta sonra gidicem, kanama olmadığı sürece sorun olmaz dediler ama yinede tedirginim, 5+5 ve henüz keseyi görmedim
1500 den sonra vajinal ultrasonda 3000 den sonrada karın ultrasonunda gözüküyorbeta hcg 1500 u gecince diyorlar benim 1813 iken bile zor gordu idrara sikisik gittim sirf gorsun diye muhtemelen bu hafta daha net gozukur yani 5. haftada
Bende 18 temmuzda gideceğim. Öncesinde başka Bi doktora gideyim dedim sonrada keseyi göremezlerse moralim bozulur oyüzden kendi doktorum bekleyeyim dedim, ozaman hem kalp atışı hem kese görünücek, akıntı da pembe değil sarımtrak kahve bazen geliyor,Kırmızı pembe değilse önemli değil ama sen yine de doktoruna bilgi ver.bende tüp bebek bugün 5+1 keseyi görmedim daha 18 Temmuz’da gideceğim
Vajinal jel vs kullanıyorsan belki onun kalıntıları olabilir mi? En iyisini yapmışsın bende ilaç yazdırmaya başka doktora gitmiştim gitmişken Kadın karından baktı göremedi (1gün öncesi beta 2390dı)dış gebelik vs saçmaladı çok canım sıkıldı ama bu Kadına Pazartesi tekrar gideceğim.Bende 18 temmuzda gideceğim. Öncesinde başka Bi doktora gideyim dedim sonrada keseyi göremezlerse moralim bozulur oyüzden kendi doktorum bekleyeyim dedim, ozaman hem kalp atışı hem kese görünücek, akıntı da pembe değil sarımtrak kahve bazen geliyor,
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinHerkese merhaba arkadaşlar dün transferden sonra 9.günümde kan testi sonucum 264 çıktı Doktor başlangıç iyi bi değer olduğunu söyledi. İnşallah sağlıkla devam eder ve ben de martta anne olabilirim Bebek bekleyen ve isteyen herkesin allah gönlüne göre versin
inşallah içini ferah tutTeşekkür ederim tüp bebek doktoruma 6+4 de gideceğim o zamana kadar yakınımda bir yere gidip baktırmak istiyorum.Muhtemelen pazartesi giderim inşallah sorun yoktur
Merhaba hayırlı olsun benimde transferin 8.günü 190 çıkmıştı ama sıkıntılar hiç bitmiyor kese kalp atışı hala diken üstündeyim inşallah sağlıkla kucağımıza alırızHerkese merhaba arkadaşlar dün transferden sonra 9.günümde kan testi sonucum 264 çıktı Doktor başlangıç iyi bi değer olduğunu söyledi. İnşallah sağlıkla devam eder ve ben de martta anne olabilirim Bebek bekleyen ve isteyen herkesin allah gönlüne göre versin
canım moralini bozma sen hiç gayet iyi değerin bizi hissediyorlar sen iyi düşün yeterki :)kizlar persembe kontrole gitmistim ya kese duzensiz demisti dr kucuk oldugu icin de olabilir surekli dusuk yaptigim icin hani dusebilir ondan da olabilir demisti carsamba beta hcg 1813 du ben bugun hic yatamadigim icin gittim acile kan verdim 6813 cikmis iyi degil mi bana moral olun lutfen mutlu olmak istiyorum iki dusuk bi riskli gebelik den sonra