2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
aynen sıkıntısı olmayanlar beklesin vallaha benim hep dusuk sikintim olmasa ben de 6-7 haftalikken giderdim boyle mecbur sık cagiriyor daha pzt kese yoktu bugun kese gordu bu sefer yok kucuk ondan soyledir boyledir kafa bulaniyor hic sikintim olmasa gitmiycem bende en iyisini yapiyorsun
Benim ilk gebeligimde de bi dış gebelik dediler bi boş gebelik sonra dr degistirdim daha küçük O yüzden gözükmüyor dediler bir hafta sonra gittim görünmüştü o stres inanılmaz kötü etkilemişti beni ama strese hiç de gerek yokmuş diyosun sonradan o yüzden 2. De de bekledim bu 3. Bunda da bekliyorum biraz daha

bende aşerme başladı kizlar 1.65 boyum 68 ile hamile oldugumu ogrenmistim 67 oldum kilo almak istemiyorum göğüs agrisi ve kasik batmalari var neye aserdigimi demiyeyim de caniniz istemesin simdik😊😘
Bende senle aynıyım boyum iki cm uzun sadece ama aşırı şişkinlik var sabah 68 çıkıyorm akşam 71 i gördüm dün bomba gibiyim gazdan

Bende senle aynıyım boyum iki cm uzun sadece ama aşırı şişkinlik var sabah 68 çıkıyorm akşam 71 i gördüm dün bomba gibiyim gazdan
vallaha diyorum bende iki cocuk var nasilsa verilir diye ben zaten dogum da 10 kilo veriyorum gecen hamileligimde 18 kg aldim 10 u doggum da gitti 5 i dogumdan sonraki ilk haftamda gitti ne zaman emzirmeyi biraktim 5 kg aldim emzirme iyi kg verdiriyor simdi ilk 3 ay sadece protein aliyorum bi kahvaltida ekmek yiyorum o da az bsy pazar gununden beri 1 kg verdim hayirlisi bklm vitaminlerimi demir ilacimi iciyorum zaten onlar da kilo yapiyorr😊😊😊

vallaha diyorum bende iki cocuk var nasilsa verilir diye ben zaten dogum da 10 kilo veriyorum gecen hamileligimde 18 kg aldim 10 u doggum da gitti 5 i dogumdan sonraki ilk haftamda gitti ne zaman emzirmeyi biraktim 5 kg aldim emzirme iyi kg verdiriyor simdi ilk 3 ay sadece protein aliyorum bi kahvaltida ekmek yiyorum o da az bsy pazar gununden beri 1 kg verdim hayirlisi bklm vitaminlerimi demir ilacimi iciyorum zaten onlar da kilo yapiyorr😊😊😊

Dr ne ilaçlar verdi.
Ben henüz gitmedim ama gyno ferro kullanıyorum.
Hamile olduğumu bilmeden cildiye gitmiştim demir düşük çıkmıştı

Dr ne ilaçlar verdi.
Ben henüz gitmedim ama gyno ferro kullanıyorum.
Hamile olduğumu bilmeden cildiye gitmiştim demir düşük çıkmıştı
cnm dr ilac vermedi cunku ben icinde omega 3 olan folik asit olan imom diye multi vitamin var onu kullaniyorum demir de var diger hamileligim de dr vermisti balik ve ceviz pek yiyemiyorum o yuzden simdi bebeklerin beyni olustugu icin onu kullaniyorum, dedim dr da tmm onu kullanmaya devam et dedi gebelik testi pozitif olunca hemen aldik kullandik devlet odemiyor 47 tl

cnm dr ilac vermedi cunku ben icinde omega 3 olan folik asit olan imom diye multi vitamin var onu kullaniyorum demir de var diger hamileligim de dr vermisti balik ve ceviz pek yiyemiyorum o yuzden simdi bebeklerin beyni olustugu icin onu kullaniyorum, dedim dr da tmm onu kullanmaya devam et dedi gebelik testi pozitif olunca hemen aldik kullandik devlet odemiyor 47 tl
su an folik asit icmemiz gerekli en onemlisi o organ gelisimi icin bebeklerin

Bende ceviz aldım yiyorum ilaçlar kilo yapıyor
Çok kilo almak istemiyorum
2.gebelik benin ilk gebeligimde 82 kilo ile ayağım aksıyor Du .
Kalcamda açıklık varmış çok kilo iyi gelmiyor.
Şimdi 76 kilo ile hamile kaldım
Henüz Dr gitmedim

su an folik asit icmemiz gerekli en onemlisi o organ gelisimi icin bebeklerin

Gyno ferro sanal da folk asit de var ilk gebelik de onu vermişti Dr hatta 1ay önce baslamistim çocuk istiyoruz diye. Şimdi evde var onu içiyorum
Şimdi ceviz yumurta kefir sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Ben gebze medical parka gidiyorum. Burhan Şeker çok iyi bir doktor. Gebze de bir çok doktoru denedim ama anlaşamadım. Oğlumu Burhan Bey de doğurdum. Ama ben hastanede muayane olmuyorum. Akşam 5 ten sonra özel muayanesi var orada bakıyor.ben oraya gidiyorum. Hem daha sakin hem haftaiçi eşim izin almadan iş çıkışı birlikte gidiyoruz muayaneye. Ben çok çok çok memnunum ❤
Yaa çok teşekkür ediyorum canım duymuştum onu bir kaç öğretmen arkadasım ona gidiyordu ama emin olamadım araştırma aşamasındayım ilk kez kan vermek için gittiğimde Ceyhun diye bir doktora gittim onunla ilgili bileğin var mı

Folik asit hangisini kullanıyorsunuz ben bebek düşününce eczaneden folbiol almıştım çok yan etki yaptı sonra hamile olduğumu öğrenince doktor folic 1 verdi bunun hiç yan etkisi yok ama devlet karşılamıyor

Canım ben folik asit harici vitamin kullanmıyorum bişey olur mu ya doktor kullan demedi

Canım ben folik asit harici vitamin kullanmıyorum bişey olur mu ya doktor kullan demedi
bana hep multi vitaminli folik asitli ilaclar yazdi dr um elevit pronatal veya omega 3 istersen imom ben o yuzden ondan basladim baska ilac bilmedigim icin dr da devam et dedi sen de dr a gidince danisirsin bsy olmaz cnm

Bende ceviz aldım yiyorum ilaçlar kilo yapıyor
Çok kilo almak istemiyorum
2.gebelik benin ilk gebeligimde 82 kilo ile ayağım aksıyor Du .
Kalcamda açıklık varmış çok kilo iyi gelmiyor.
Şimdi 76 kilo ile hamile kaldım
Henüz Dr gitmedim
sen 6. hafta icindeymissin haftaya falan gidersen artik kalp atusini duyanlardan olursun cnm😊😘

Canlarr günaydın, nasıl gidiyor hamileliğiniz ☺️ Ben de ara sıra kasık ağrısı bir de göğüs hassasiyeti var şimdilik ☺️ Pazartesi değerim 729du önümüzdeki pazartesi kese için gitcez. Benim sorum şu doktor benim tahlillerime baktı folik asit 8.1 çıktı vermedi bir keseyi görelim de öyle dedi. Sizce geç kalmış olabilir miyim kullanmak için o zamana kadar☺️

bana hep multi vitaminli folik asitli ilaclar yazdi dr um elevit pronatal veya omega 3 istersen imom ben o yuzden ondan basladim baska ilac bilmedigim icin dr da devam et dedi sen de dr a gidince danisirsin bsy olmaz cnm
Tamam canım gidince sorayım çok sagol

Canlarr günaydın, nasıl gidiyor hamileliğiniz ☺ Ben de ara sıra kasık ağrısı bir de göğüs hassasiyeti var şimdilik ☺ Pazartesi değerim 729du önümüzdeki pazartesi kese için gitcez. Benim sorum şu doktor benim tahlillerime baktı folik asit 8.1 çıktı vermedi bir keseyi görelim de öyle dedi. Sizce geç kalmış olabilir miyim kullanmak için o zamana kadar☺
Bence kullanmaya başla canım bir zararı yok sonuçta

X