2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
ins cnm az once dr dan geldim daha cok kucuk ama kese duzensiz gibi dedi 10 gun sonra yine gel dedi artik cuma gitcem bklm
Benim küçük kızımda da kalp atışları düzensiz yaşamayabilir deyip beni bunalıma sokmuştu bir hafta sonra gittiğimde herşey yolundaydı. Daha erken olduğu için öyle görünmüştür benim 3. Bebeğim o yüzden garanti olsun diye gitmedim doktora 6. Haftada gitcem

Benim küçük kızımda da kalp atışları düzensiz yaşamayabilir deyip beni bunalıma sokmuştu bir hafta sonra gittiğimde herşey yolundaydı. Daha erken olduğu için öyle görünmüştür benim 3. Bebeğim o yüzden garanti olsun diye gitmedim doktora 6. Haftada gitcem
benim de haftaya cuma 6. haftam o hafta da raporlu olcam raporun son günü cuma yani tekrar baktircm bklm zaten pzt gozukmuyordu dun de 1800 du beta hcg dediniz gibi dusunmek istiyorum kucuk olmasina baglamak istiyorum artik dusukten dusuklerden kurtajdan yoruldum😥😣

Merhabalar sayfaniz hayirli olsun bende 07.03.2020 de almayi bekliyorum kucagima 2 düşük yasadim 1 kizim var 3.5 yasinda bi de bu bebis pazar 425 idi beta hcg bugun 1813 olmus iyiye isaret yarin da dr a gidicem hayirlisi olsun bklm hep kanamali hamilelik gecirmenin verdigi tedirginlikle bekliyorum melegimi
hayırlı olsun:anneadayı:

benim de haftaya cuma 6. haftam o hafta da raporlu olcam raporun son günü cuma yani tekrar baktircm bklm zaten pzt gozukmuyordu dun de 1800 du beta hcg dediniz gibi dusunmek istiyorum kucuk olmasina baglamak istiyorum artik dusukten dusuklerden kurtajdan yoruldum😥😣
Ne demekki düzensiz şaşırdım neyse on gün sonra git bakalım canım bir şey olmaz allahin izniyle
in
Ne demekki düzensiz şaşırdım neyse on gün sonra git bakalım canım bir şey olmaz allahin izniyle
ins cnm

Merhaba arkadaşlar. Bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu. Değerim 183 çıkmıştı. Bugün sağlık ocağına gittim tekrar kan verdim,yarın çıkıcak sonuç. İki gün önce inanılmaz bi ağrı vardı sağ kasığımda. Doktoru arattım yerleşmeye çalışıyo normal bu demiş. İki gündürde tık yok. Bişe olmamıştır inşallah dimi

Merhaba arkadaşlar. Bende pazartesi günü öğrendim hamile olduğumu. Değerim 183 çıkmıştı. Bugün sağlık ocağına gittim tekrar kan verdim,yarın çıkıcak sonuç. İki gün önce inanılmaz bi ağrı vardı sağ kasığımda. Doktoru arattım yerleşmeye çalışıyo normal bu demiş. İki gündürde tık yok. Bişe olmamıştır inşallah dimi
olmamistir ins cnm hepimizi iyiyi dusunelim iyi olsun ama kahverengi falan leke bile gelse git dr bana kahverengi leke de dusuk tehlikesi olabilir dedi

Kızlar Gebze Anadolu sağlık merkezi yada Gebze medikal parkta önereceğiniz doktor var mı?
Ben gebze medical parka gidiyorum. Burhan Şeker çok iyi bir doktor. Gebze de bir çok doktoru denedim ama anlaşamadım. Oğlumu Burhan Bey de doğurdum. Ama ben hastanede muayane olmuyorum. Akşam 5 ten sonra özel muayanesi var orada bakıyor.ben oraya gidiyorum. Hem daha sakin hem haftaiçi eşim izin almadan iş çıkışı birlikte gidiyoruz muayaneye. Ben çok çok çok memnunum ❤

kızlar şikayetleriniz başladımı? Bende mide şişkinliginden başka henüz birşey yok . hafifte akıntım var. Sizler nasılsınız?

bende aşerme başladı kizlar 1.65 boyum 68 ile hamile oldugumu ogrenmistim 67 oldum kilo almak istemiyorum göğüs agrisi ve kasik batmalari var neye aserdigimi demiyeyim de caniniz istemesin simdik😊😘

Ben de çok uyku isteği var yorgunluk kasiklarimda adet olucakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti halsizlik henüz doktora gitmedim biraz daha bekliyorum bakalım

Benim de sağ kasigimda ağrı var sanki adet olucakmış gibi bir ağrı lekeleme ya da kanama yok çok şükür

Ben de çok uyku isteği var yorgunluk kasiklarimda adet olucakmış gibi ağrı göğüs hassasiyeti halsizlik henüz doktora gitmedim biraz daha bekliyorum bakalım
aynen sıkıntısı olmayanlar beklesin vallaha benim hep dusuk sikintim olmasa ben de 6-7 haftalikken giderdim boyle mecbur sık cagiriyor daha pzt kese yoktu bugun kese gordu bu sefer yok kucuk ondan soyledir boyledir kafa bulaniyor hic sikintim olmasa gitmiycem bende en iyisini yapiyorsun

X