2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
kese beta 1500 lerdeyken vajinal 3 bin uzeri karindan ultrasonla gozukuyor sanirim. artis oldugu surece pronlem yok bence

Benim son adetim 21 Mayıs doktor geçen salı gittiğimde değerim 163 dü geç döllenme olmuş 3 haftalık dedi dün baktırdım değerim 4100 lere çıkmış acaba 6 haftalık mı ?

Merhaba arkadaşlar ben erken gebelik testi ile adet tarihinden 1 gün önce test yaptım bir çizgi silik çıktı kan testi de yaptıracağım ama biraz beklemek istiyorum bu arada 2 oğlum var biz insallah kiz olsun diye 3.yü düşündük tabi Rabbim den hayırlısını istiyoruz
Ovülasyon testi ile yumurtlamadan 7,5, ve 3 gün önce ilişki oldu
Acaba önce emin olmak için bir test daha mi yapsam sonra mı kan testi bilemedim
Herkes bebeğini sağlıkla kucağına alır inşallah

kızlar herkese merhabalar..
benim de ikinci bebegim olacak allah izin verirse sat 4 haziran :) bir oglum var surprız oldu bize cokplanlamıyorduk ikinciyi ama simdi heyecanla beklıyoruz.
hepimiz saglıkla kucaklarız insallah. vaginal baktırmak ıstemedıgım için haftaya pzt randevu aldım ben de.

Bana doktorum ince bir şekilde pembe kahve akıntı gelebilir korkma ama artarsa gel demişti. Sende sikkat et canım dinlen biraz öyle bir durumda.
Tamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde biraz

Herkese merhaba aranızda yeniyim inşallah 3.bebişim olcak tabi 10 yıl aradan sonra kafam çok karışık son adetim 3 haziran 25 günde bir oluyor hiç aksamazdı testte ikinci çizgi belirdi yarın sağlık ocağına gitcem inşallah sonucu yazarım folik asit kullanmaya başladınız mı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…