- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 35
kese beta 1500 lerdeyken vajinal 3 bin uzeri karindan ultrasonla gozukuyor sanirim. artis oldugu surece pronlem yok benceKızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir☺ Bugün hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk doktor randevumdu dün bhcg 435 bugün de 729 olmuştu ama keseyi göremeyiz bu değerlerle dedi yine de bir ultrasonla baktı bir problem yok dedi. Kan testi yaptı galiba vücudumda çok az enfeksiyon var yarın tahlilleri göstermeye gitcem. Bir sıkıntı olur mu acaba enfeksiyonun
Sağol canım teşekkür ederimkese beta 1500 lerdeyken vajinal 3 bin uzeri karindan ultrasonla gozukuyor sanirim. artis oldugu surece pronlem yok bence
Gitmedim.daha yarın bir sorayim diyorm kese görünür mu bilemedim siz gittiniz miaynen esit gidiyoruz. siz doktora gittiniz mi
Benimde 28 mayısayniyiz sizle benim de son adetim 28 mayis :)
ben dun gittim yeri belliydi tam olusmamisti. benim hesaplarimca 7 gun gecikmistim kadin 3 gun geciktigimu soyledi.Gitmedim.daha yarın bir sorayim diyorm kese görünür mu bilemedim siz gittiniz mi
ahhaahaha 3ledik siz kese baktirdiniz miBenimde 28 mayıs
Bende yarın gideyim diyorm bakalım haber veririm maşallah 3ledikben dun gittim yeri belliydi tam olusmamisti. benim hesaplarimca 7 gun gecikmistim kadin 3 gun geciktigimu soyledi.
Geçen hafta öğrenince gittim tabi birşey görünmedi 8 temmuzda gidicem nasipse 6 hafta olmuş oluyorahhaahaha 3ledik siz kese baktirdiniz mi
Kızlar benimde 29 mayıs 1 gün var aramızdaBeraber gün sayalım inşallah tesadüfe bak
Benimde 28 Mayıs sat. Yarın doktora gideceğim. İnşallah keseyi görürüzMerhabalar bende martta doğum yapacam herhalde rabbim izin verirse son adet tarihim 28mayisti son hcgb 130 du dört gün önce bugün 1233 olmuş çok şükür
ben göreceğini düşünüyorumBenimde 28 Mayıs sat. Yarın doktora gideceğim. İnşallah keseyi görürüz
Bana doktorum ince bir şekilde pembe kahve akıntı gelebilir korkma ama artarsa gel demişti. Sende dikkat et canım dinlen biraz öyle bir durumda.Kızlar benden çok hafif pembemsi kahvemsi bir leke gelmiş normal mi sizce
Tamam canım tam da aksi gibi çarşıya kızkardeşimin düğünü için elbise almaya çıkmıştık oturayım bari bi yerlerde birazBana doktorum ince bir şekilde pembe kahve akıntı gelebilir korkma ama artarsa gel demişti. Sende sikkat et canım dinlen biraz öyle bir durumda.
Bizim seninle günlerimiz çok yakın galiba canım ne zamandı son adet ve bat tarihlerinBana doktorum ince bir şekilde pembe kahve akıntı gelebilir korkma ama artarsa gel demişti. Sende dikkat et canım dinlen biraz öyle bir durumda.