2020 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    352
bizim de ilk. bizde kese de daha tam olusmamisti. yeri belli olusuyor dedi karindan ultrasonla. tekrar kan verdim ben de kandaki artisi gormek icin.
1200ün altında gözükmediğini söylemişti doktor bana. O yüzden gözükmemiş olabilir canım 3-4 güne gözükür bence seninkide.

sayfanin sonunda kaldi bu durumda olan var mi keseyi yarim goren 5. hafta basinda

merhaba kızlar benimde tüp bebekle ilk denememde hamile kaldım. bebişim tutundu,9.gün 134 11.gün 309 çıktı.ama 8 9 10.günlerde kahverengi lekelenmelerim oldu hatta ilk gün tutmadı galiba diye üzülmüştüm,meğersem bebeğim tutunmuş bana,inşllah hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize:)

Merhaba ben 39+3 haftalık hamileyim kasılmalarım oluyo ilk gebeliğim doğum sancısıyla ylancı sancıyı nsıl ayırt edebilirim bide nişan nasıl bişey herkeste oluyomu olsa bile kan oluyomu herkeste tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum?

Doğum sancısı başta 5-10 dk arayla yukrdan aşağı doğru şiddetli vuran bir ağrı gerçeğini çektim ama yalancısını bilmiyorum nişan da kanla karışık sümüksü bir şey benim suyumla birlikte gelmişti. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah

Kızlar kasıklarımda kramp oluyor oturduğum yerden kalkınca kasılıp kalıyor sonra geçiyor gece uyurken bile dönerken krampa uyanıyorum önceği gebeliklerimde de oluyordu diye hatırlıyorum sizde de oluyor mu

Amin saolun artık bekliyemiyorum inşallah biran önve gelir oğlum peki bu nişan olayı her gebede görülürmü?

Merhabalar bende martta doğum yapacam herhalde rabbim izin verirse son adet tarihim 28mayisti son hcgb 130 du dört gün önce bugün 1233 olmuş çok şükür

Kızlar merhaba, umarım hepiniz iyisinizdir Bugün hamile olduğumu öğrendikten sonra ilk doktor randevumdu dün bhcg 435 bugün de 729 olmuştu ama keseyi göremeyiz bu değerlerle dedi yine de bir ultrasonla baktı bir problem yok dedi. Kan testi yaptı galiba vücudumda çok az enfeksiyon var yarın tahlilleri göstermeye gitcem. Bir sıkıntı olur mu acaba enfeksiyonun

Iyi aksamlar hanimlar, hayirliysiyla bende mart 2020 annesi olacagim.
2. Hamileligim benim.
Son adet tarihim 27. Mayisti. Haziranda adet olmaya beklerken kahveringi kanamalarim oldu 3 gün boyunca. Her gün bir yemek kasigi kadar akinti/kanama oldu. Bu durum bana biraz garip geldi, dedim bir test yapayim ve aninda pozitif cizgisi. Ayin 12. De randevum var ve sabirsizlikla bekliyorum. Insallah kötu haber almam. 1 haftadir kasiklarimda sizilar oluyor. Migde bulantisi yok sükür, ilk hamileligimdede olmamisti ve cok rahat gecmisti. Insallah bu seferde öyle olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…