- 25 Şubat 2019
- 175
- 221
- 35
ben de oyle dayanamayip yakin arkadaslarima soyledim ailelere soylemedik onun icin kalp atisini bekliyoruz heycanlaSağol canım inşallah sıkıntısız şu süreci atlatırız. Sabırsızlanıyorum hem birilerine söylemek içingerçi arkadaşlarıma falan dayanamadım söyledim
15 gün geçmez şimdiben de oyle dayanamayip yakin arkadaslarima soyledim ailelere soylemedik onun icin kalp atisini bekliyoruz heycanla
bizim de ilk. bizde kese de daha tam olusmamisti. yeri belli olusuyor dedi karindan ultrasonla. tekrar kan verdim ben de kandaki artisi gormek icin.15 gün geçmez şimdipozitif düşünüyorum inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alacağız benim ilk bebişim olacak inşallah sizin?
Tamam kuzum çok teşekkür ederimHcg'ye baktırmadım canım doktor gerek yok dedi. En son adet günümde baktırmıştım 5 gün önce 318 çıkmıştı. Vajinal muayene yaptı orda gördü keseyi. 1500 civarı heralde beta hcg.
1200ün altında gözükmediğini söylemişti doktor bana. O yüzden gözükmemiş olabilir canım 3-4 güne gözükür bence seninkide.bizim de ilk. bizde kese de daha tam olusmamisti. yeri belli olusuyor dedi karindan ultrasonla. tekrar kan verdim ben de kandaki artisi gormek icin.
sanmam. 4 gun once beta 735ti bugun 2800 lerde olmasi lazim dedi. zaten vajinalde gozukmesi icin 1500 civari karindan 3000 4000 olmasi gerekiyor sanirim.1200ün altında gözükmediğini söylemişti doktor bana. O yüzden gözükmemiş olabilir canım 3-4 güne gözükür bence seninkide.
sayfanin sonunda kaldimerhaba herkese. allah isteyen herkesi bebekleriyle kavustursun, tamamina erdirsin. ben de hesaplamalara gore her sey yolunda giderse 2020 mart basi doguracagim. gecen hafta adetimin gecikmesinin 3. gunu idrar testiyle ogrendim 4. gunu kan verdim 735 cikti. bugun de benim hesaplamalarima gore gecikmenin 7. gunu( yani hesaplara gore 5. hafta oluyor) doktora gittim. doktor kendi hesaplamalarina gore 3 gun geciktigimi cok erken oldugunu soyledi. kesenin yeri belli olusmaya baslamis ama cok erken dedi. ultrason karindandi vajinal yapmadi. ben de dayanamayip kan verdim bu sabah saglik ocagina yarin cikacagini soylediler. keseyi tam goremeyince bi korktum acikcasi o yuzden kan testini bekliyorum simdi.
Sen vajinal baktırmak istemiyor musun canım anlamadım? Senin kesenin şuan vajinadan gözükmesi lazım.sanmam. 4 gun once beta 735ti bugun 2800 lerde olmasi lazim dedi. zaten vajinalde gozukmesi icin 1500 civari karindan 3000 4000 olmasi gerekiyor sanirim.
Doğum sancısı başta 5-10 dk arayla yukrdan aşağı doğru şiddetli vuran bir ağrı gerçeğini çektim ama yalancısını bilmiyorumMerhaba ben 39+3 haftalık hamileyim kasılmalarım oluyo ilk gebeliğim doğum sancısıyla ylancı sancıyı nsıl ayırt edebilirim bide nişan nasıl bişey herkeste oluyomu olsa bile kan oluyomu herkeste tecrübeli annelerden bilgi almak istiyorum?
Amin saolun artık bekliyemiyorum inşallah biran önve gelir oğlum peki bu nişan olayı her gebede görülürmü?Doğum sancısı başta 5-10 dk arayla yukrdan aşağı doğru şiddetli vuran bir ağrı gerçeğini çektim ama yalancısını bilmiyorumnişan da kanla karışık sümüksü bir şey benim suyumla birlikte gelmişti. Sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah
kadin sormadi ya da istemedi. ben de ayip olmasin diye diyemedim boyleydiSen vajinal baktırmak istemiyor musun canım anlamadım? Senin kesenin şuan vajinadan gözükmesi lazım.
ayniyiz sizle benim de son adetim 28 mayis :)Merhabalar bende martta doğum yapacam herhalde rabbim izin verirse son adet tarihim 28mayisti son hcgb 130 du dört gün önce bugün 1233 olmuş çok şükür
Beraber gün sayalım inşallah tesadüfe bakayniyiz sizle benim de son adetim 28 mayis :)
aynen esit gidiyoruz. siz doktora gittiniz miBeraber gün sayalım inşallah tesadüfe bak