Hay sen cok yaşa
Buyuklerımoz fikirlerini sunmasalar yada karısmasalar olmazki
Özel sektörde pek islemiypr oyle kurallar. Ben 4 ayı 2 ay gitmeyerek kullanmak istiyorum patronla anlasırsam. Yoksa is yerine gottıgımde stresten falan sutum kalmaz.
Benim oglum da cok kusuyor. Bence yiyorlar doyuyırlar ve farkında olmayarak yemeye devam etmek istiyorlar. Midelerine inmeden yedikleri anlamıyorlar ve aglıyorlar . Bizde veriyoruz fazla geliyor. Sonra gelsın ardarda kusmqlar
Bundan dolayı olduguna kanaat getirdim canım.Bence verdıgı mama cc sini azalt oyle de dene. Daha az kusacagına emınım.
Valla bizde de oluyor. Sivilce gıbı beyaz uc etrafı kırmızı. Bazıları da minik minik ten renginde sivilce. Dr onemli degıl olup olup gecer dedi. Drların geneli sanırım onemli bir konu olarak degerlendırmiyor.
Yukarıda bahsettim canım. Belki fayda eder. Mama yada meme olayını doydugunu az cok hissettiğimizde durmalıyız biraz. 10 dk sonra falan oyalayıp sakınlesmesını bekle. Bu yumurcaklar sonradan doyduklaırnı anlıyor bence.
Kasık benım basıma bela olmustu
3 gunluk bebe kasıkcı olmustu. Az az verdukce aglıyordu. Tam 1 cay kasıgı veriyordum her defasında yetmediği ıcın,
. Dedıgın gıbı eziyet. Biberon un daha iyi olduguna kanaat getirmiştim bende. Simdi sadece gogus kapagına akan sütü kasıkla veriyorum ama daha cok kapaktan agxına dokuyorum
Bardakla içerken zorlanmayacagım ben
Dun gece aynı tam olarak aynısı benim basıma geldı
2 15te kalktım emzirmeye ugrastım. Emdi vs 3te yatagınq koydum. Yarım saat Uykusunda çki mırıldanmayu dinledim gaz cıkarmadın diye. Bır de ben yan yatırıyordum o kendını düze alıyordu kusmasın aman vs derken emin olup uyudum en son
Bugun uykusuzum. Sabah 7. 15 uyandık
Biberon ve en cok meme bırakmaz Allahın ıznıyle
Evet gecen bende kızımı alıp 1.5 saat market kırtasiye magaza vs alısverıs yaptık.Eve gelınce durup dururken öyle öpmeyen k. Valıdemi öptum.O da iyi gelmiş dısarı cıkmak kızıma dedı
Hakikaten iyi geliyor
Arada yapmalıyız.