2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Arkadaşlar sizden biraz öndeyim diye 2 ultrason görüntüsünü de atıyorum.fikir olsun. İlki 8. Hafta diğeri 6. Hafta.
IMG_20191026_104422~2.jpg
IMG_20191011_175501~2.jpg

Kızlar benim özellikle bu saatlerde 2 gündür sancim oluyor kasiklar da mide bulantısı gibi kendimi hasta gibi hissedyrum sizde oluyor mu

Suan vitaminler,oksapar,progesteron igne,jel ve estrofem devam canim sen?
Benim vitaminim var folattro diye bişey, ecopirin alıyorum buise günde 2 defa progestan jel. Oksaparımı ve estrofemimi kesti, progesteron iğne zaten vermemişti. Diğerlerini acaba erken mi kesti diye tereddüte düştüm bende... Sen bi daha ne zaman doktora gideceksin? Yada sana ne kadar süre bunlara devam edeceğini söyledi mi?

Kızlar benim özellikle bu saatlerde 2 gündür sancim oluyor kasiklar da mide bulantısı gibi kendimi hasta gibi hissedyrum sizde oluyor mu
Oluyor çok normal. Ama aşırı şiddetliyse doktoruna danış mutlaka. Ağrı sancı normal ama şiddetlenmesi durumunda doktora sorun yazıyor okuduğum bi kitapta çünkü. Mide bulantısı da bana genelde acıkmaya başladığımda oluyor yanında devamlı çubuk kraker fln bulundur iyi gelir.

Oluyor çok normal. Ama aşırı şiddetliyse doktoruna danış mutlaka. Ağrı sancı normal ama şiddetlenmesi durumunda doktora sorun yazıyor okuduğum bi kitapta çünkü. Mide bulantısı da bana genelde acıkmaya başladığımda oluyor yanında devamlı çubuk kraker fln bulundur iyi gelir.
Perşembe randevum var olup geçiyor kanama ve hiç bişey yok adete göre 5+1 ilk kontrolum olacak perşembe günü benim Biraz geç gidip netlessin diye bekledim

Perşembe randevum var olup geçiyor kanama ve hiç bişey yok adete göre 5+1 ilk kontrolum olacak perşembe günü benim Biraz geç gidip netlessin diye bekledim
Muhtemelen yerleşme sancılarıdır. Ara sıra böle bişey batırıyorlar gibi falan mı oluyor? Bana öyle olmuştu. Yada biraz regl ağrısına da benzeyebiliyor.

Muhtemelen yerleşme sancılarıdır. Ara sıra böle bişey batırıyorlar gibi falan mı oluyor? Bana öyle olmuştu. Yada biraz regl ağrısına da benzeyebiliyor.
Evet batma aynen tam gobegimin altında ilk haftalar bel ve kasikti şimdi bel gitti sadece göbek deliğinin altı ardından böyle mide bulantısı sonra geçiyor ya da geceleri fazla kaciriyorum gaz sancısı belkide

Hayır canım senin başladı mi
Günlerimiz aynıymış yeni farkettim :) doktora gittim mi
Günaydın. Benim halsizlik dışında bir problemim yok. Böyle olunca kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Oğlumda çok fazla bulantım olmuştu. Doktora geçen hafta gittim kese görünmedi bugün gideceğim. İnşallah bir sıkıntı yoktur da bugün görürüm miniği. Ailece çok heyecanlıyız. Oğlum kardeşini dört gözle bekliyor.

X