- 5 Haziran 2019
- 2.218
- 2.738
Doguma yolluyorlar canım oraya ben oraya gitmedimkanuninin aletleri süper yeni hepsi son model
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doguma yolluyorlar canım oraya ben oraya gitmedimkanuninin aletleri süper yeni hepsi son model
3 kg luk laptoptan ne olur sanki ben elbise sepetini bile taşıyorum kanaman falan ağrın yoksa o kadar ufak şeylerde bişey olmaz canım ☺☺Canım agırlık tasıyor musunuzhiç ? 3 kg civarında laptopum var tasımam sıkıntı olurmu
Tüp bebek diye korkuyom daha yeni ögrendim ,ama mecburum da işegıderken gorurmem gerek inşallah canım Rabbim korusun hepımızın evladını3 kg luk laptoptan ne olur sanki ben elbise sepetini bile taşıyorum kanaman falan ağrın yoksa o kadar ufak şeylerde bişey olmaz canım ☺☺
Allahım korusun inşallah hepimizin bebeklerini canımTüp bebek diye korkuyom daha yeni ögrendim ,ama mecburum da işegıderken gorurmem gerek inşallah canım Rabbim korusun hepımızın evladını
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallahMrb arkadaşlar bende haziran annesi olacağım inşallah 29 yaşındayım 2. Bebeğim bi oğlum var 4 yaşında ikiside tüp bebek ❤
Maşallah canm benmm hayırlı sağlıklı bi şeklfe gelsn minkler inşallahMrb arkadaşlar bende haziran annesi olacağım inşallah 29 yaşındayım 2. Bebeğim bi oğlum var 4 yaşında ikiside tüp bebek ❤
Sırt çantası kullansan daha iyi olur önlem almak iyidirTüp bebek diye korkuyom daha yeni ögrendim ,ama mecburum da işegıderken gorurmem gerek inşallah canım Rabbim korusun hepımızın evladını
haklısın canım yük eşit dagılır :))Sırt çantası kullansan daha iyi olur önlem almak iyidir
Evet canım o. Daha cok minikler ya progestan ı da iç canım napcan mecbur olmadı devlete yine bi gidersin pazartesi doktor fikri onemli.
Aynen kizlar riske atmak istemedim dun aksam kullandim. Aslinda herkeste varmis sanci ama neyse kullanayim artikProgestan kötü bisey değil ben hamileliklerimde hep kullandim, özellikle düşük riskinde veriyorlar, progestan zaten vücudun ürettiği bir hormon, takviye olarak veriyorlar.
Amin cümlemiz inşallahHayırlı olsun canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Buldum galibaaSırt çantası kullansan daha iyi olur önlem almak iyidir
Evet çok fark ediyor inşallah sağlıkla kucağına alirsinhaklısın canım yük eşit dagılır :))
Gormedim yazdığını bulmuşsun tebrikler :)) haziran ayı bereketli olcak herhalde baya grubu varBuldum galibaa
Çok sagol canımcım hepımız ınsallahEvet çok fark ediyor inşallah sağlıkla kucağına alirsin
Ultrason görüntüsünü atacaktın canımAynen kizlar riske atmak istemedim dun aksam kullandim. Aslinda herkeste varmis sanci ama neyse kullanayim artik
Ultrason görüntüsünü atacaktın canım
Beninkide oyle canım 5+0 da gittin ben yani diger arkadaşlarla aramda 1 hafta geckin var yani. Kesen iyi baba 10 mm dedi.Attim canim da benim kese kucuk mu ya sanki herkesin benimkinden buyuk