- 27 Aralık 2017
- 157
- 116
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
19.10 da 95ti dimi canm..bence yükselmesi bile iyi bişey...transferin hangi gündüMerhaba arkadaşlar 19. 09 da beta 95.55 di bugün 165.57 tüp bebek nasıl değerler sizce az gibi geldi
Transferim 8.9.2019 du bugün 165 olmuş işte ama doktorum aradı regli tarihin geçince dahada artcak şuan iyi çarşamba tekrar kan uer dedi ama tabi yüreğim agzımda19.10 da 95ti dimi canm..bence yükselmesi bile iyi bişey...transferin hangi gündü
Ay canım kusura bakma 8.10 du transfer kafam yerinde değil hiç19.10 da 95ti dimi canm..bence yükselmesi bile iyi bişey...transferin hangi gündü
Gayet iyi ortalama 2 kat artması lazım sizinki yakın sayılırMerhaba arkadaşlar 19. 09 da beta 95.55 di bugün 165.57 tüp bebek nasıl değerler sizce az gibi geldi
Kızlar ben bu sabah sağlık ocağında kan verdim beta hcg sonucu tahmini ne zaman çıkar daha önce sağlık ocağında kan veren arkadaşlar varsa cevap verirseniz çok sevinirim.
Oyy teşekkür valla içim rahatladi 1000 olması lazım daha yolum uzunGayet iyi ortalama 2 kat artması lazım sizinki yakın sayılır
Merhaba arkadaşlar 19. 09 da beta 95.55 di bugün 165.57 tüp bebek nasıl değerler sizce az gibi geldi
Tecrübeli bir annesiniz benim de 2. Hamileliğin kızım 3,5 yaşında ins her ikis8ne rahat buyur tavsiyeleriniz var mi doğumdan sonrası için
Valla teşekkür ediyorum benim kafa gitmiş tarihleride yanlış yazmışım bütün işlemlerim ekim ayında kusura bakmayın bugün çok panik oldumönemli olan artış olması , artıyor boşuna canını sıkma
hadi bakalm canm dualarm sennleTransferim 8.9.2019 du bugün 165 olmuş işte ama doktorum aradı regli tarihin geçince dahada artcak şuan iyi çarşamba tekrar kan uer dedi ama tabi yüreğim agzımda
anladm canmm hiç sorn değil :)Ay canım kusura bakma 8.10 du transfer kafam yerinde değil hiç
Tesekkürler canım herşey iyi gider umarım çok saolanladm canmm hiç sorn değil :)
Inşallah olur:) bundan sonrası sabir duaOyy teşekkür valla içim rahatladi 1000 olması lazım daha yolum uzun
İlk gittiğimde 4+6 ydi kese görünmedi çarşamba günü tekrar gidicem bakalım inşAllah güzel haberler alırız.Yok yarin gidicem sen gittnmi gordunmu keseyi bebisi
hadi gözn aydın canm çok sevndm darısı kendisine ve kalp atışına inşallahhhKizlarrbugun kesemizi gorduk cok sukur
Sagol canim doktor cokkk kucuk bebek de var gbi ama tam emin olamadim dedi bugun 5+0 karindan bakti ben goremeyiz dye dusundum ama cok sukur gordukhadi gözn aydın canm çok sevndm darısı kendisine ve kalp atışına inşallahhh
Beta hcg tahmini kactır seninSagol canim doktor cokkk kucuk bebek de var gbi ama tam emin olamadim dedi bugun 5+0 karindan bakti ben goremeyiz dye dusundum ama cok sukur gorduk