- 17 Eylül 2010
- 4.901
- 5.092
Kullan mutlaka düşük onlemek için veriliyor, ben çok kullandimBenim hafif kanamam oldu kızlar. Doktor progestan verdi ama bilemedim ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullan mutlaka düşük onlemek için veriliyor, ben çok kullandimBenim hafif kanamam oldu kızlar. Doktor progestan verdi ama bilemedim ki
Kızlar 2020 haziran anneleri diye 3 grup var admin 1 gruba toplayamaz mi acaba bu haziran anneleri konusu var ya oraya
Kesimizi gördük çok şükür bugün kızlar
benm 4+3 te 396 4+5 te 1025 ti beta hcg canm senin kaç
Şimdi nasılsın kaç haftalık , inşallah yerleşme kanamasıdırBenim hafif kanamam oldu kızlar. Doktor progestan verdi ama bilemedim ki
Insallah canim101 di geçen hafta pazartesi verdim :) bakalım inşallah iyi bir sonuç alirim
Ben limon ve mandalina yiyorum canimKizlar migde bulantisi icin napiyorsunuz
Bilemedim 3 ünü de takip ediyorum ve çok zorlaniyorumher dönem oluyor öyle herkes nerden istiyorsa devam eder ilk önce burası vardı
Yiyebiliyorsan iyi doktora soledin mi canim migde bulantini bu arada gozun aydin keseyi gormussunBen limon ve mandalina yiyorum canim
Benim hafif kanamam oldu kızlar. Doktor progestan verdi ama bilemedim ki
6 haftalikmisGecmis olsun ne kadarlık suan
Inş korktum çok geçicidir insKullan mutlaka düşük onlemek için veriliyor, ben çok kullandim
Artos gayet güzel, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerlerMerhabalar bende salı günü beta hcg 198le öğrendim.
Perşembe 349.6
Cuma 526
cumartesi baktık 899.6.
Artış nasıl?Çok korkuyorum bundan önce çok düştüğüm var buna bir şey olmaz inşallah.
Doktor 29 unda gel,bu arada perşembe kan versen yeter artış iyi dedi ama ben duramıyorum çok stresliyim.
Bazen geçici oluyor bazen uzun süre sürebiliyor, dikkatli olsan iyi olur, ağır kaldırıma, kendini zorlama, kabiz olmamaya calis, bol bol dinlenInş korktum çok geçicidir ins
İnşallah çok stresliyim. bu stres yoruyor beni.Artos gayet güzel, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler
Evet anliyorum oyle oluyor gercekten ilk gebeligimde bende surekli baktirmistim deger dusuktu biraz, şimdiki gebeliktede geçen hafta pazartesi kan verdim 101 cıktı, bugün verdim bir de kan bi kaç saate sonuç çıkar herhlde. Hayırlısı de Rabbime bırak streste iyi değil, zaten güzel artmış ama perşembeye kadar dayanamıyorsan, yarın yine ver için rahatlasınİnşallah çok stresliyim. bu stres yoruyor beni.
İnşallah çok stresliyim. bu stres yoruyor beni.
bana kalsa hergün gidip kan verecem ama damarlarım inceymiş mosmor oldu.Doktor o damarlar bana lazım dedi.Artık dayanacam biraz daha.Gündüz okulda,öğrenciler falan geçiyor zaman ama akşam olunca aklım hep bebekte.Evet anliyorum oyle oluyor gercekten ilk gebeligimde bende surekli baktirmistim deger dusuktu biraz, şimdiki gebeliktede geçen hafta pazartesi kan verdim 101 cıktı, bugün verdim bir de kan bi kaç saate sonuç çıkar herhlde. Hayırlısı de Rabbime bırak streste iyi değil, zaten güzel artmış ama perşembeye kadar dayanamıyorsan, yarın yine ver için rahatlasın
Canim ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alayım diye hamilelik günlüğüm var mesela ama hafta hafta . Her hafta yazacak birşey bulabilir miyim bilemiyorumkızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey
Aşırı kusma bulantım var bnde haziran 2020 annesi olcam işallah ama bnmki ikiz fena haldeimmm, gözümü açamıormBu arada hamilelik belirtilerinden kusma bulantı başlayan var mı