2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Merhabalar bende salı günü beta hcg 198le öğrendim.
Perşembe 349.6
Cuma 526
cumartesi baktık 899.6.
Artış nasıl?Çok korkuyorum bundan önce çok düştüğüm var buna bir şey olmaz inşallah.
Doktor 29 unda gel,bu arada perşembe kan versen yeter artış iyi dedi ama ben duramıyorum çok stresliyim.

Merhabalar bende salı günü beta hcg 198le öğrendim.
Perşembe 349.6
Cuma 526
cumartesi baktık 899.6.
Artış nasıl?Çok korkuyorum bundan önce çok düştüğüm var buna bir şey olmaz inşallah.
Doktor 29 unda gel,bu arada perşembe kan versen yeter artış iyi dedi ama ben duramıyorum çok stresliyim.
Artos gayet güzel, inşallah sorunsuz bir şekilde ilerler 🥰

İnşallah çok stresliyim. bu stres yoruyor beni.

İnşallah çok stresliyim. bu stres yoruyor beni.
Evet anliyorum oyle oluyor gercekten ilk gebeligimde bende surekli baktirmistim deger dusuktu biraz, şimdiki gebeliktede geçen hafta pazartesi kan verdim 101 cıktı, bugün verdim bir de kan bi kaç saate sonuç çıkar herhlde. Hayırlısı de Rabbime bırak streste iyi değil, zaten güzel artmış ama perşembeye kadar dayanamıyorsan, yarın yine ver için rahatlasın:KK66:

Evet anliyorum oyle oluyor gercekten ilk gebeligimde bende surekli baktirmistim deger dusuktu biraz, şimdiki gebeliktede geçen hafta pazartesi kan verdim 101 cıktı, bugün verdim bir de kan bi kaç saate sonuç çıkar herhlde. Hayırlısı de Rabbime bırak streste iyi değil, zaten güzel artmış ama perşembeye kadar dayanamıyorsan, yarın yine ver için rahatlasın:KK66:
bana kalsa hergün gidip kan verecem :KK45:ama damarlarım inceymiş mosmor oldu.Doktor o damarlar bana lazım dedi.Artık dayanacam biraz daha.Gündüz okulda,öğrenciler falan geçiyor zaman ama akşam olunca aklım hep bebekte.

kızlar 9 ylık bekleyişin heyecanı diye bi hamilelik günlüğü var..onu almayı planlıyorum sizler yapıcakmısınız böyle bişey
Canim ben de almayı düşünüyorum ama karar veremedim hangisini alayım diye hamilelik günlüğüm var mesela ama hafta hafta . Her hafta yazacak birşey bulabilir miyim bilemiyorum

X