2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Ben çarşamba kan verdim 695 di bugğn tekrar kan verdim 1609 çıktı değerim.keseyi ne zaman görürüm acaba ?

Arkadaşlar merhaba bnm son adet tarihim 4 Eylül 12 gün gecikmem var dün evde test yaptım çift çizgiyi gördüm hastaneye gittim hemen ama kese görünmedi doktor rahim duvarın kalınlaşmış buda gebeliği gösterio dedi kan testi yaptı sonucum 134.9 doktora gösteremedim tabiki salı günü kontrole çağırdı hastanedeki arkadaşa doktor hamile ama küçük olduğı için göremedik demiş salı günü gelsin demiş sizce normal mi ? Böyle yaşayan varmı kan sonucunu yardımcı olur musunuz lütfen
Merhaba canım benim de son adet tarihim 4eylül ben 4 ekimde kan verdim3985 çıktı keseyi de alttan gördü yani olabilir herkesin aynı olmuyor senin değer düşük olduğu İçin gözükmemiş

Merhaba canım benim de son adet tarihim 4eylül ben 4 ekimde kan verdim3985 çıktı keseyi de alttan gördü yani olabilir herkesin aynı olmuyor senin değer düşük olduğu İçin gözükmemiş
İnşallah kötü bir sonuç değildir düşük çıkması beni d şaşırttı geç döllenme olabilir mi acaba salı günü hemencicik gelir mi 😁

Aynen canım geç döllenme olmuştur senin bana da çpk yüksek dediler mesela hatta doktor bu değere göre kesenin karından gözükmesi lazımdı diye alttan baktı karından gözükmemişti ben de yarın gidecem doktora inşallah kese gözükür bi sıkıntı yoktur🤲 Aslında Pazartesi devlete almıştım randevuyu ama midem çok bulanıyor bi de içim titriyor kalp çarpar gibi varya öyle oluyor o yüzden geç olmadan gideyim dedim yarın gitçem salı günü de gelir yaaa🙏🙏😊😊

Labaratuvar kabul etmez doktorun onayı lazım benimde daha doktorum yok canim
Selam canım bence mutlaka kan aldır 1 gün arayla iki kere kan aldır. Aile hekimi oluştırmana gerek yok. Doctolib.fr ye gir ordan sage femme seç (ebe demek) ya da medecin generale seç. Ben Boulogne-Billancourt’da türk bile gördüm selin diye bir ebe. Fransız olsa dahi testini götür. Son adet tarihini ezberle, hamileyim demeyi ezberle. İyi fransızca bilmiyorum de adam zaten yazılı veriyor akşam evde eşin okur. O sana ne zaman kan vereceğini ne zaman ultrasona gireceğini ve ne zaman tekrar gelip doltora görüneceğini yazacak. Laboratuvara da direkt doktorun ya da ebenin yazdığı kağıdı uzatıyorsun en fazla kayıt içi ad soyad numara vs sorarlar o kadar. Eşinin izin almasını gerektirecek bir durum yok. Hatta laboratuvar 7:30 da açılıyor erkenden eşinle bile gidersin. Doctolib den ingilizce bilen doktor da seçebilirsin akşam eşinle bir bak.

G
Selam canım bence mutlaka kan aldır 1 gün arayla iki kere kan aldır. Aile hekimi oluştırmana gerek yok. Doctolib.fr ye gir ordan sage femme seç (ebe demek) ya da medecin generale seç. Ben Boulogne-Billancourt’da türk bile gördüm selin diye bir ebe. Fransız olsa dahi testini götür. Son adet tarihini ezberle, hamileyim demeyi ezberle. İyi fransızca bilmiyorum de adam zaten yazılı veriyor akşam evde eşin okur. O sana ne zaman kan vereceğini ne zaman ultrasona gireceğini ve ne zaman tekrar gelip doltora görüneceğini yazacak. Laboratuvara da direkt doktorun ya da ebenin yazdığı kağıdı uzatıyorsun en fazla kayıt içi ad soyad numara vs sorarlar o kadar. Eşinin izin almasını gerektirecek bir durum yok. Hatta laboratuvar 7:30 da açılıyor erkenden eşinle bile gidersin. Doctolib den ingilizce bilen doktor da seçebilirsin akşam eşinle bir bak.
Gercektenmi dür denim bi vallahi hakkını nasıl oducem senin

X