- 8 Ekim 2019
- 201
- 133
Herkeste farkli oluyormuş canim ama 1000in uzerindeysr kese gorunuyormus sanirimSimdiki betahcg bellimi. Kendimle kıyaslıcam brnimki ne kadarlik diyede :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herkeste farkli oluyormuş canim ama 1000in uzerindeysr kese gorunuyormus sanirimSimdiki betahcg bellimi. Kendimle kıyaslıcam brnimki ne kadarlik diyede :)
İdrarda mı gördün pozitifiBn kan daha vermedim bile
Evet aynıyiz canım benide 23 ekimde çağırdı 25 ekimde gidecem inşallah hayırlısı olsun hakkımızdaAyniyiz sizinle ben de 20sinden sonra kalp atisuni duyariz dedi doktor insallah
Bugun kalp atisini duyduk darisi tum bekleyen annelere Allah saglikla dogurmayi nasip etsin hepimize
He yaptım canım bir haftadır öğrenmişimidrar testi yaptınız mı
Adetin ilk gününden hesaplanırsa 4+0 benle gidecek kimse yok doktora bende 3 hafta daha gecsin dedim sabırsızlık var tabiNeden vermediniz kaç haftalıksınız
He gördüm canimİdrarda mı gördün pozitifi
Yaa kan verseydin ya merak etmedin miHe gördüm canim
Önce aile hekimi oluşturmam lazım sonra gidecem tahlil falan biraz ugrastircak tek başıma gidemem dil bilmiyom anca eşim iki üç günlük izin almalı oda şimdi zorYaa kan verseydin ya merak etmedin mi
bence 2 günde 1 kan verin artışı gözlemleyinAdetin ilk gününden hesaplanırsa 4+0 benle gidecek kimse yok doktora bende 3 hafta daha gecsin dedim sabırsızlık var tabi
siz yabancı mısınız yoksa yabancı ülkede mi yaşıyorsunuzÖnce aile hekimi oluşturmam lazım sonra gidecem tahlil falan biraz ugrastircak tek başıma gidemem dil bilmiyom anca eşim iki üç günlük izin almalı oda şimdi zor
Ben tek gittimAdetin ilk gününden hesaplanırsa 4+0 benle gidecek kimse yok doktora bende 3 hafta daha gecsin dedim sabırsızlık var tabi
Labaratuvar kabul etmez doktorun onayı lazım benimde daha doktorum yok canimbence 2 günde 1 kan verin artışı gözlemleyin
Yabancı ülkede yasıyorum türküm yanisiz yabancı mısınız yoksa yabancı ülkede mi yaşıyorsunuz
Turkiyedeyken bende yapardım herşeyi millete daha yardım ederdim doktor konularında falan ama burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor inanBen tek gittim
Anladım canım ben bilmiyordum yabancı ülkede olduğunuzu Allah yardımcınız olsun sağlıkla ilerlesin hamişliklerimizTurkiyedeyken bende yapardım herşeyi millete daha yardım ederdim doktor konularında falan ama burda kimse kimsenin yüzüne bakmıyor inan
Çok sağol canım benim allah razı olsun aynen valla hepimizin kim sorarsa yok diyorum insanın içinde hep bir korku simdiden sağlıkla gelsinlerAnladım canım ben bilmiyordum yabancı ülkede olduğunuzu Allah yardımcınız olsun sağlıkla ilerlesin hamişliklerimiz
Benimde oluyo ama agrı normal bebek var sonuctaMerhaba arkadaşlar benim iki saattir adet olacakmış gibi karnımda ağrı var hafif sizdede varmi yardım edin
Aynen canım hayırlısı inşallah amiinnn ben de annem ablam eşim dışında kimseye söylemedim henüz kalp atışını duyayım hayırlısıyla ondan sonraÇok sağol canım benim allah razı olsun aynen valla hepimizin kim sorarsa yok diyorum insanın içinde hep bir korku simdiden sağlıkla gelsinler