2020 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    228
Kızlar benim beta hcg dun aksam 237 ydi. Doktor haftaya persembeye gel keseyi goruruz dedi. Kalp atısını da duyarmıyımm?
Muhtemelen bebeği bile göremezsiniz, sadece keseyi görürsünüz :) Keseyi gördükten ortalama 10 gün sonra görüyorlar genelde bebeği. Göremezseniz sakın endişelenmeyin bu yüzden. Çok normal

Doktorun söylediğine göre 7. Hafta içindeyiz. Tahmini döllenme tarihini 11-14 eylül olarak verdi raporda. Karından ultrasonla görüldü kalp atışları da çok netti çok şükür 🙏🏻
[/QUOTE ne zaman döllenme olduğunu ultrasondanmı görüyo nasıl belirleniyor

Evet doktor rapor yazıyor. Raporda kaçıncı haftada olduğunu, bebeğin büyüklüğünün son adet tarihine göre uyumlu olup olmadığını ve düzgün gelişip gelişmediğini hesaplıyor. Aynı zamanda muhtemel döllenme için tarih veriyor. Mesela ortalama 11 eylül diyor ama 3 gün önce 3 gün geç olabilir yazıyor raporda.

Hayırlı olsun :) ben de gecikmemin 3. Ve 5. Gününde üst üste kan verdim. Tam iki katı artış vardı. İlki 2000 ikincisi 4030 çıkmıştı. Burada süreci ebe takip ediyor ilk randevumu şimdi verdi ultrason için. Umarım yarın güzel sonuç alırsınız :)

Adet olacakmış gibi ağrı ben de de vardı. Hala da arada oluyor hatta adetten de şiddetli oluyor. Ağrı sürekli değilse ve kanama yoksa endişelenme demişti ebe :)
İnşallh inşallah.o ağrı bende de oluyo bebek yerleştiği için oluyomuş normal yani ☺️

O yüzden bende beklemedeyim yarında gitmekten vazgeçtim haftaya cumartesi inşallah görürüm bebişimi 😉

Hayırlı olsun :) ben de gecikmemin 3. Ve 5. Gününde üst üste kan verdim. Tam iki katı artış vardı. İlki 2000 ikincisi 4030 çıkmıştı. Burada süreci ebe takip ediyor ilk randevumu şimdi verdi ultrason için. Umarım yarın güzel sonuç alırsınız :)

Adet olacakmış gibi ağrı ben de de vardı. Hala da arada oluyor hatta adetten de şiddetli oluyor. Ağrı sürekli değilse ve kanama yoksa endişelenme demişti ebe :)
Ay çok sevndm sağlk ocagnda bugnkü tahlilmde hcg dışnda herşeye baklmş çok sinr oldm şuan

Evet doktor rapor yazıyor. Raporda kaçıncı haftada olduğunu, bebeğin büyüklüğünün son adet tarihine göre uyumlu olup olmadığını ve düzgün gelişip gelişmediğini hesaplıyor. Aynı zamanda muhtemel döllenme için tarih veriyor. Mesela ortalama 11 eylül diyor ama 3 gün önce 3 gün geç olabilir yazıyor raporda.
Teşekkürler

X