- 5 Nisan 2019
- 830
- 510
- 32
Kalp atışı 6-7 haftada duyuluyormuş diye biliyorumKızlar benim beta hcg dun aksam 237 ydi. Doktor haftaya persembeye gel keseyi goruruz dedi. Kalp atısını da duyarmıyımm?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalp atışı 6-7 haftada duyuluyormuş diye biliyorumKızlar benim beta hcg dun aksam 237 ydi. Doktor haftaya persembeye gel keseyi goruruz dedi. Kalp atısını da duyarmıyımm?
Muhtemelen bebeği bile göremezsiniz, sadece keseyi görürsünüz :) Keseyi gördükten ortalama 10 gün sonra görüyorlar genelde bebeği. Göremezseniz sakın endişelenmeyin bu yüzden. Çok normalKızlar benim beta hcg dun aksam 237 ydi. Doktor haftaya persembeye gel keseyi goruruz dedi. Kalp atısını da duyarmıyımm?
Doktorun söylediğine göre 7. Hafta içindeyiz. Tahmini döllenme tarihini 11-14 eylül olarak verdi raporda. Karından ultrasonla görüldü kalp atışları da çok netti çok şükür
[/QUOTE ne zaman döllenme olduğunu ultrasondanmı görüyo nasıl belirleniyor
Tesekkur ederim :)Muhtemelen bebeği bile göremezsiniz, sadece keseyi görürsünüz :) Keseyi gördükten ortalama 10 gün sonra görüyorlar genelde bebeği. Göremezseniz sakın endişelenmeyin bu yüzden. Çok normal
İnşallh inşallah.o ağrı bende de oluyo bebek yerleştiği için oluyomuş normal yaniHayırlı olsun :) ben de gecikmemin 3. Ve 5. Gününde üst üste kan verdim. Tam iki katı artış vardı. İlki 2000 ikincisi 4030 çıkmıştı. Burada süreci ebe takip ediyor ilk randevumu şimdi verdi ultrason için. Umarım yarın güzel sonuç alırsınız :)
Adet olacakmış gibi ağrı ben de de vardı. Hala da arada oluyor hatta adetten de şiddetli oluyor. Ağrı sürekli değilse ve kanama yoksa endişelenme demişti ebe :)
Kızlar benim beta hcg dun aksam 237 ydi. Doktor haftaya persembeye gel keseyi goruruz dedi. Kalp atısını da duyarmıyımm?
Benimki dün 695 di ama tekrar istedi doktorumhaftaya kese görürsünüz doktorun dediği gibi kalp atışı daha ileri haftalarda
Benimki dün 695 di ama tekrar istedi doktorum
Beklemek cok zorr :)haftaya kese görürsünüz doktorun dediği gibi kalp atışı daha ileri haftalarda
Beklemek cok zorr :)
Simdiki betahcg bellimi. Kendimle kıyaslıcam brnimki ne kadarlik diyede :)eveeet ben üç haftalık öğrendim şimdi 4+5 cumartesi hemen gelsin istiyorum daha 9 gün var
Simdiki betahcg bellimi. Kendimle kıyaslıcam brnimki ne kadarlik diyede :)
Benimde dün 237 ydi. Benim kac hafta kac gunlukturpazartesi baktırmıştım 212 mi 222 mi neydi
4+3 müpazartesi baktırmıştım 212 mi 222 mi neydi
Ay çok sevndm sağlk ocagnda bugnkü tahlilmde hcg dışnda herşeye baklmş çok sinr oldm şuanHayırlı olsun :) ben de gecikmemin 3. Ve 5. Gününde üst üste kan verdim. Tam iki katı artış vardı. İlki 2000 ikincisi 4030 çıkmıştı. Burada süreci ebe takip ediyor ilk randevumu şimdi verdi ultrason için. Umarım yarın güzel sonuç alırsınız :)
Adet olacakmış gibi ağrı ben de de vardı. Hala da arada oluyor hatta adetten de şiddetli oluyor. Ağrı sürekli değilse ve kanama yoksa endişelenme demişti ebe :)
TeşekkürlerEvet doktor rapor yazıyor. Raporda kaçıncı haftada olduğunu, bebeğin büyüklüğünün son adet tarihine göre uyumlu olup olmadığını ve düzgün gelişip gelişmediğini hesaplıyor. Aynı zamanda muhtemel döllenme için tarih veriyor. Mesela ortalama 11 eylül diyor ama 3 gün önce 3 gün geç olabilir yazıyor raporda.